ioannis77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Έχω τον amd X3 720 και έβαλα την επιλογή all cores στο bios μπας και ξεκλειδωσει ο 4ος πυρηνας.Το αποτελεσμα ηταν να μην ξεκινα καθολου.Ενω φαινεται οτι το pc ξεκινα και τα ανεμιστηρακια ακουγονται παρολαυτα στην οθονη δε φαινεται τιποτα απολυτως.Τι μπορω να κανω;Εχει κανεις ιδεα;
cabdik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 χρονια πολλα και σε σενα. ξανακλεισε το ACC και κοιτα αν ανοιγει ο υπολογιστης και αν λειτουργει κανονικα. αν το κανει, τοτε σημαινει οτι απλα ο επεξεργαστης σου εχει πραγματικα χαλασμενο 4ο πυρηνα! δυστυχως!!! πες μας και ποια μητρικη εχεις! εχουμε πει πολλες φορες, οτι για να ξεκλειδωσει ενας επεξεργαστης, δεν αρκει μονο να εχει τη δυνατοτητα η μητρικη. πρεπει να σου τυχει και καλο κομματι cpu!!
ioannis77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ACC ειναι ο διακοπτης του ρευματος πισω; Η μητρικη μου ειναι νομιζω η Asrock M3A790GXH/128M.Δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειμαι σε net cafe.
VKostas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ACC=Advanced clock calibration, δλδ η επιλογή στο bios για να ξεκλειδώσεις τον 4ο πυρήνα.
ioannis77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να μπω στο bios.Στην οθονη δε φαινεται τιποτα απολυτως παρολο που το pc ακουγεται σα να λειτουργει κανονικα οταν το ανοιγω.
Achilleas90 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ισως αν βγάλεις την μικρη μπαταρια απο την μητρικη για λιγη ωρα......να επανερθουν οι αρχικες ρυθμισεις του bios, βγαλε και το καλωδιο τροφοδοσιας...........
Nitseg4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω,απλα εμενα πρεπει να ειναι καταστρεμενος ο 4ος πυρηνας. Τωρα εσυ εαν δεν μπορεις να μπεις στο bios επειδη στα κολαει ολα το χαλασμενο cpu,εαν εχεις αυτη την mobo κλεισε το ρευμα απο πισω,βγαλε την μπαταρια που εχει κατω απο την μπλε pci express,κανει reset και βαλτην παλι επανω. Κανε παλι προσπαθεια να ανοιξεις τον πυρηνα. αχαχαχχαχα απαντησαμε στο ιδιο λεπτο...
ioannis77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:53 ---------- Το προβλημα λυθηκε βγαζοντας τη μπαταρια.Για να μην ανοιγω νεο θεμα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις γιατι καθυστερει να αρχισει να φορτωνει τα windows.Η μητρικη μου ειναι η M3A785GXH/128M.Εχει να κανει με καποια ρυθμιση στο bios;
ColdFusion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 πανω στη μητρική αν κοιτάξεις στο manual εχει ενα jumper που γράφει clear cmos το αλλάζεις θέση και το αφήνεις για 12 sec και εισαι οκ,επίσης δοκίμασε να κάνεις 3 στη σειρά reset απο το κουμπί στο κουτί του υπολογιστή μπορεί να δουλέψει!Αλλιως κλειστο απο το διακοπτη του τροφοτικου 2-3 και άνοιξε το ξανα επίσης μπορεί να σου δουλέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.