Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχουν παιχνιδια που φαινονται καλυτερα απο το Crysis στα HIGH. Ας σταματησει εδω το OFF TOPIC.
grimpr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Σίγουρα, τώρα με συγχωρείς, πάω να παίξω λίγο παλιό καλό Timeshift. καλυτερα να εχεις ενα game στα high και να ειναι μακραν καλυτερο απο το 2 σε γραφικα και με τον καιρο να πηγαινει very high παρα να εχεις ενα hardware του 50 και το επομενο game μιας σειρας να εχει χειροτερα γραφικα
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το Timeshift μου αρεσε και εμενα.Απο οτι θυμαμαι τα textures στο ps3 ηταν μαπα ενω στο pc ηταν τζι τζι και ειχε και πολυ ωραιους φωτισμους.
sozz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Σίγουρα, τώρα με συγχωρείς, πάω να παίξω λίγο παλιό καλό Timeshift. καλα πηγαινε εγω 2 επιλογες θα ενεργοποιησω στα high r_sunshafts 1 r_usepom 1 και παει ανετοτατα 1 σε θεση στα γραφικα.... ΥΓ αυτο το game φημιζεται για τα γραφικα του??
grimpr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Sozz, κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσεις και να πάψεις να αυνανίζεσαι μπροστά στο Crysis και στα γραφικά, εκτός αν θέλεις να αποκομιστείς τον τίτλο του "Graphics Whore,Gameplay Fool". Ξέρεις, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από παλιά αλλά και καινούργια games εκεί έξω που μπορεί να μην έχουν τα γραφικά γλειφιτζούρια του Crysis αλλά περιέχουν διασκέδαση και gameplay, σε αρκετές περιπτώσεις μακράν καλύτερα του Crysis.
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κανα νεο για τους catalyst 10.1?Σημερα θα βγουν.
grimpr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κατά τις 9 το βράδυ να τους περιμένεις. Η ώρα και μέρα στην California είναι Τετάρτη, 7 και 45 το απόγευμα, όλοι είναι στα σπίτια τους, σχεδόν. ---------- Προσθήκη στις 05:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:46 ---------- Αν έχεις διάθεση να παίξεις αλλά και να καταστρέψεις, ριξε ενα install το .Net 4.0 beta 2 γιατί από ότι λέει η ραδιοαρβύλα, κάνει καλό στους Catalyst... Παπαριες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ετοιμάσου για τα χειρότερα πάντως. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=68a7173d-7ee5-4213-a06f-f2e943ec9249&displaylang=en#filelist
liakjim Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχουν παιχνιδια που φαινονται καλυτερα απο το Crysis στα HIGH.Ας σταματησει εδω το OFF TOPIC. Ψεμααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ότι και να λέμε μόνο για επιτυχία πρόκειται. Το παιχνίδι έχει πουλήσει μία χαρά τίτλους και έχει πουλήσει και πολλές κάρτες γραφικών! Παίζει δεν παίζει και γιατί δεν παίζει και αν έχει ωραία γραφικά, πιστεύω και θέλω να πιστεύω ότι μέσα μας όλοι το γνωρίζουμε. Το όνειρο μπορεί να παραμείνει όνειρο και η ουσία ουσία... Ο καθένας διαλέγει...
sozz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Sozz, κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσεις και να πάψεις να αυνανίζεσαι μπροστά στο Crysis και στα γραφικά, εκτός αν θέλεις να αποκομιστείς τον τίτλο του "Graphics Whore,Gameplay Fool". Ξέρεις, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος από παλιά αλλά και καινούργια games εκεί έξω που μπορεί να μην έχουν τα γραφικά γλειφιτζούρια του Crysis αλλά περιέχουν διασκέδαση και gameplay, σε αρκετές περιπτώσεις μακράν καλύτερα του Crysis. απο fps εγω δεν εχω βρει αλλο game καλυτερο περα απο τα γραφικα(για εμενα παντα) και το εχω ριξει στα strategy ΥΓαν ενα game δεν σου αρεσει δεν μπορεις να το βγαλεις και αχρηστο
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 μπορεί να μην έχουν τα γραφικά γλειφιτζούρια του Crysis αλλά περιέχουν διασκέδαση και gameplay, σε αρκετές περιπτώσεις μακράν καλύτερα του Crysis. Δεν εξετάζουμε όμως το φαινόμενο Gameplay ή διασκέδαση που προσφέρει το παιχνίδι, αλλά τα γραφικά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.