sozz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 καπου ειχε αναφερθει για crossfire και sli στο crysis http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-so-review-test/11 5850>gtx 285 2x5870 < 2 gtx 285
liakjim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν ξέρω LOD, POD, GOD, FOD, SOD και διάφορα τέτοια... Εγώ αυτό που βλέπω είναι πολύ καλά γραφικά και απόδοση 0! Δεν δικαιολογείται η απόδοση με αυτή τη ποιότητα των γραφικών, μη τα λέμε πάλι και εδώ! Φαίνεται από μακριά ότι η κατάσταση αυτή υπάρχει ώστε να υπάρχει ένας μύθος γύρω από το παιχνίδι και πάντα να τρέχουμε για νέα κάρτα γραφικών με το που βγαίνει με κίνητρο να παίζει το Crysis με καλύτερη απόδοση. Ε τοτε ρωταω το εξης (ποσο ακομα offtopic?) : Ποιο το παιχνιδι εδω και 2 χρονια που εχει βγει το Crysis που προσφερει αντικειμενικα τα ιδια ή και καλυτερα γραφικα με καλυτερη αποδοση????? (και μην ακουσω "εμενα του παιχνιδιου Χ μου αρεσουν περισσοτερο - μιλαω απο πλευρας τεχνολογιας)
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ποιο το παιχνιδι εδω και 2 χρονια που εχει βγει το Crysis που προσφερει αντικειμενικα τα ιδια ή και καλυτερα γραφικα Κανένα παιχνίδι. Το Crysis έχει τα καλύτερα γραφικά. Ποιο το παιχνιδι εδω και 2 χρονια που εχει βγει το Crysis που προσφερει αντικειμενικα τα ιδια ή και καλυτερα γραφικα με καλυτερη αποδοση????? και μην ακουσω "εμενα του παιχνιδιου Χ μου αρεσουν περισσοτερο - μιλαω απο πλευρας τεχνολογιας) Τα γραφικά είναι κάτι που το βλέπεις. Δεν με ενδιαφέρει τι χρησιμοποιεί από πίσω. Εγώ βλέπω αυτό που βλέπω. Το Crysis το βάζω μαζί με Mirrors Edge (PC), Uncharted 2 (PS3), Lost Planet (PC). Δυστυχώς όμως στο μόνο που υστερεί το Crysis ανάμεσα σε όλα αυτά είναι η απόδοση. Ναι ξέρω, χρησιμοποιεί LOD, FOD, GOD και διάφορες τεχνικές, όπου το MOD, τρέχει Real Time με το FOD και δεν είναι όπως το KOD, οπότε αυτό που βλέπω στο Crysis είναι πιο καλό από ότι στο Mirrors Edge, απλά δεν το βλέπω... Ήρθε ένα φιλαράκι μου προχθές και του το έβαλα στη 40άρα TV με Natural Mod και FX Mod και ντράπηκα! Κόλλαγε και η οθόνη ήταν σαν ζελέ με το Tearring! Πήγα να του δείξω πόσο καλύτερη ποιότητα είχε με τα Mods που είχα βάλει και έγινε ρεζίλι! Κατά τη γνώμη μου τα γραφικά μόνο ένας άσχετος μπορεί να τα κρίνει, όπου δεν ξέρει από τεχνικές και κρίνει αντικειμενικά. Όσοι γνωρίζουν από τεχνικές κρίνουν και αυτές και εκεί υπάρχει το μπέρδεμα!
john2gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν ξέρω LOD, POD, GOD, FOD, SOD και διάφορα τέτοια...Εγώ αυτό που βλέπω είναι πολύ καλά γραφικά και απόδοση 0! Δεν δικαιολογείται η απόδοση με αυτή τη ποιότητα των γραφικών, μη τα λέμε πάλι και εδώ! Φαίνεται από μακριά ότι η κατάσταση αυτή υπάρχει ώστε να υπάρχει ένας μύθος γύρω από το παιχνίδι και πάντα να τρέχουμε για νέα κάρτα γραφικών με το που βγαίνει με κίνητρο να παίζει το Crysis με καλύτερη απόδοση. Δεν ξέρεις από LOD και τα σχετικά αλλά ξέρεις ότι είναι κακογραμμένο. Riiiiiiiiiight... Και από την στιγμή που ΔΕΝ ξέρεις να σετάρεις το PC σου, τι κάθεσαι και βάζεις Mods; Πήγαινε για κονσόλες και παράτα το PC gaming να χαρείς, δεν είναι για σένα και κανένας δεν θα κάτσει να σου σετάρει το παιχνίδι ώστε να βλέπεις τα γραφικά που βλέπουμε εμείς σε normal framerate! PS: Όσοι γνωρίζουν από τεχνικές, ξέρουν πάντα να σετάρουν το παιχνίδι ώστε να έχουν ωραία γραφικά και με καλό framerate. Οι άσχετοι που θέλουν να κάνουν μόστρα, well... τον πούλο
liakjim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οκ. Δεν εχεις τελειως αδικο. Απλα δεν φταιει το software (βλ. Crysis) για την μειωμενη αποδοση , απλα το hardware που αν κ εξελισσεται , δεν αρκει ακομα. Και μαλλον ποτε δεν θα αρκει , γιατι ολο και θα βγαινουν καινουργιες μηχανες που θα φτανουν το υλικο στα ορια τους. Παντως για να κλεισω το offtopic , ποσο κ@υλα δειχνει το crysis σε 1920χ1080 ολα full (ακομα και οριακα στα 30fps) :devil:
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρεις από LOD και τα σχετικά αλλά ξέρεις ότι είναι κακογραμμένο. Riiiiiiiiiight... Και από την στιγμή που ΔΕΝ ξέρεις να σετάρεις το PC σου, τι κάθεσαι και βάζεις Mods; Πήγαινε για κονσόλες και παράτα το PC gaming να χαρείς, δεν είναι για σένα και κανένας δεν θα κάτσει να σου σετάρει το παιχνίδι ώστε να βλέπεις τα γραφικά που βλέπουμε εμείς σε normal framerate! Ρε συ μη νευριάζεις, δεν το λέω με κακία. Πως γίνεται μόνο στο Crysis να έχω πρόβλημα? Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν χρειάστηκε να βάλω Mods και γενικότερα να το πειράξω. Τα Mods ωστόσο δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, ίσα ίσα που σε αφήνουν να δεις κάτι καλύτερο στο παιχνίδι, αλλά όταν το παιχνίδι δεν παίζει με τα γραφικά που ήδη έχει πως θα παίξει με καλύτερα? Και μόνο το Crysis δεν παίζει!!!!! Δεν είναι έτσι το PC Gaming, έτσι είναι το Benchmark Gaming... Οκ. Δεν εχεις τελειως αδικο. Απλα δεν φταιει το software (βλ. Crysis) για την μειωμενη αποδοση , απλα το hardware που αν κ εξελισσεται , δεν αρκει ακομα. Και μαλλον ποτε δεν θα αρκει , γιατι ολο και θα βγαινουν καινουργιες μηχανες που θα φτανουν το υλικο στα ορια τους. Και πως γίνεται μόνο το Crysis να μη παίζει σωστά? Παντως για να κλεισω το offtopic , ποσο κ@υλα δειχνει το crysis σε 1920χ1080 ολα full (ακομα και οριακα στα 30fps) +1
john2gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Natural Mod + Extreme Quality 1.3 + FXMod στα 36fps. Επειδή πολλοί με είχαν ρωτήσει, ΟΧΙ, δεν έχει πέσει Photoshop στην εικόνα. Όταν βγει παιχνίδι με τέτοια ποιότητα γραφικών που να τρέχει έτσι, τότε συνεχίζουμε την συζήτηση (τα μόνα παιχνίδια που πλησιάζουν κάπως την ποιότητα του Crysis, είναι το Heavy Rain, το Uncharted 2 και Shattered Horizon) PS:Δεν ξέρω τι έχεις κάνει και σου σέρνεται, άφησε το Natural Mod με το FXMod και βγάλε το Extreme Quality. Όπως σου είχα πει, τέτοια πτώση δεν δικαιολογείται και δεν φταίει το παιχνίδι ή ο συνδυασμός των Mods
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 τα μόνα παιχνίδια που πλησιάζουν κάπως την ποιότητα του Crysis, είναι το Heavy Rain, το Uncharted 2 και Shattered Horizon) +1 PS:Δεν ξέρω τι έχεις κάνει και σου σέρνεται, άφησε το Natural Mod με το FXMod και βγάλε το Extreme Quality. Όπως σου είχα πει, τέτοια πτώση δεν δικαιολογείται και δεν φταίει το παιχνίδι ή ο συνδυασμός των Mods Extreme Quality δεν έχω βάλει. Το Natural Mod και το αρχειάκι από το FX Mod έχω βάλει. Τι να πω, ίσως το ψάξω παραπάνω...
islas canarias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 καποιοι εδω το χουν χασει αν νομιζουν οτι πρεπει να εισαι χακερ για να απολαυσεις ενα παιχνιδι. ηρεμηστε, its only games!
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον με την 5870 το game τρεχει πολυ καλυτερα.Δεν ξερω εχουν περιπου τα ιδια fps και η 295 δεν εδειχνε τοσο smooth ουτε στον υπνο της,φταιει το micro-stuttering?Δεν ξερω παντως βλεπω ενα game να τρεχει πολυ καλυτερα οποιος θελει πιστευει.Και οχι το παιχνιδι δεν σερνεται με την 295 αγαπητε @Heatspreader αντιθετως επαιζε αρκετα καλα με ολα τα MODS.
sozz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον με την 5870 το game τρεχει πολυ καλυτερα.Δεν ξερω εχουν περιπου τα ιδια fps και η 295 δεν εδειχνε τοσο smooth ουτε στον υπνο της,φταιει το micro-stuttering?Δεν ξερω παντως βλεπω ενα game να τρεχει πολυ καλυτερα οποιος θελει πιστευει.Και οχι το παιχνιδι δεν σερνεται με την 295 αγαπητε @Heatspreader αντιθετως επαιζε αρκετα καλα με ολα τα MODS. πως γινεται αυτο?? στο guru λεει 45 για 5870 και 51 για gtx 295
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πρωτον το test δεν ειναι με τους 9.12. Δευτερον η 295 εχει micro-stuttering
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον με την 5870 το game τρεχει πολυ καλυτερα.Δεν ξερω εχουν περιπου τα ιδια fps και η 295 δεν εδειχνε τοσο smooth ουτε στον υπνο της,φταιει το micro-stuttering?Δεν ξερω παντως βλεπω ενα game να τρεχει πολυ καλυτερα οποιος θελει πιστευει.Και οχι το παιχνιδι δεν σερνεται με την 295 αγαπητε @Heatspreader αντιθετως επαιζε αρκετα καλα με ολα τα MODS. Το καλά είναι υποκειμενικό. Αν δεν Average γύρω στα 45-50 και με τα min να είναι 35, δεν μπορώ να πω ότι τρέχει καλά... Και με τα FPS που λέω απλά τσουλάει δεν παίζει... Πρωτον το test δεν ειναι με τους 9.12. Δευτερον η 295 εχει micro-stuttering Δηλαδή με έναν Driver ανέβηκαν 10FPS? Παράξενο, μόνο σε μένα δεν γίνονται αυτά...
sozz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το καλά είναι υποκειμενικό. Αν δεν Average γύρω στα 45-50 και με τα min να είναι 35, δεν μπορώ να πω ότι τρέχει καλά... Και με τα FPS που λέω απλά τσουλάει δεν παίζει... Δηλαδή με έναν Driver ανέβηκαν 10FPS? Παράξενο, μόνο σε μένα δεν γίνονται αυτά... εσενα κατι δεν παει καλα στο pc σου μαλλον στην οθονη σου δεν εξηγειτε αλλιως
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το καλά είναι υποκειμενικό. Αν δεν Average γύρω στα 45-50 και με τα min να είναι 35, δεν μπορώ να πω ότι τρέχει καλά... Και με τα FPS που λέω απλά τσουλάει δεν παίζει... Δηλαδή με έναν Driver ανέβηκαν 10FPS? Παράξενο, μόνο σε μένα δεν γίνονται αυτά... Καλα οταν δεις την 5870 να τρεχει Crysis τοτε τα λεμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.