Προς το περιεχόμενο

spam απο το λογαριασμο μου;

mihalakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Είδα πριν 2 μέρες στο yahoo mail μου οτι απεστάλη ένα διαφημιστικό e-mail σε όλες τις επαφές του address book μου, εν αγνοία μου φυσικά. το περιεχόμενο είναι το παρακάτω.

Good news!

Dear friend,I find out an amazing online-shop.its name is QPO company.As there are too much stock,the produts there are on promotion. They are all very cheap and of good quanlity.The dicount comes to 30%.I have ordered an iphone which is only EUR326 in total.And I have checked my iphone,it is of great quanlity.So I decide to share my happyness with you!It is awesome!By the way,the website is http://qqoopp.5x1job.c.

Πως έγινε αυτό; Μπήκε κάποιος στο λογαριασμό μου; Εγινε αυτοματοποιημένα μεσω κάποιου μεηλ που ίσως να μου στάλθηκε το οποίο ενεργοποιείται χωρίς καν να το ανοίξω; Μου φαίνεται αρκετά σοβαρό το θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις io Trojan Horse στο pc σου. Οπότε κάποιος κάνει ότι θέλει.

Προσοχή η αποστολή spam θεωρείτε αδίκημα και διώκεται. :fear:

Δημοσ.

Το ξέρω οτι είναι αδίκημα, αλλά δεν ειναι εδώ το θέμα μου...εκανα ερευνα me antivirus και τα κλασικα, και βρέθηκαν κάποια αλογάκια, αλλά δεν ξέρω αν το πρόβλημα λύθηκε πάντως. το φαινόμενο παρατηρήθηκε μόνο στον yahoo λογαριασμό μου και όχι στο gmail...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...