pgmank Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά, Καλή Χρονιά σας εύχομαι, να περνάτε καλά και ότι επιθημήτε να το έχετε. Θα ήθελα λοιπόν να σας πω ένα πρόβλημα το οποίο περνάω με τον υπολογιστή μου ο οποίος είναι τετραπήρηνος Intel Core 2 Quad Q6600 με 2χ κάρτες 4850 σε Crossfire και ένα τροφοδοτικό 550 W. Μητρική πλακέτα Asus P5K και δύο σκληρούς δίσκους WD 250 GB/ 1 TB και δύο οπτικά μέσα + μία εσωτερική υδρόψυξη. Λοιπόν το πρόβλημα αυτό είχε εμφανιστεί και παλιά αλά έκανα reset την motherboard και δούλεψε, αυτό εμφανίστηκε όταν εγκατέστησα τις κάρτες γραφικών και μετά αλλά δεν πιστεύω να είναι από αυτό, γιατί μου είχε εμφανίσει και διάφορα άλλα περίεργα προβλήματα στο παρελθόν η ίδια μητρική. Αυτό ξαναέγινε μετά από λίγο καιρό και ξαναεμφανίστηκε πάλι σήμερα. Ξαναέκανα reset έφτιαξε έκλεισα τον υπολογιστή και όταν μετά από μερικές ώρες τον άνοιξα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μήπως ξέρετε τι ακριβώς είναι; Μπορείτε σας παρακαλώ να με συμβουλέψετε; Είναι δικό μου το πρόβλημα ή μήπως η καρτούλα μου (μητρική) τα "έφτισε" ;
dragontas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα και καλή χρονια! Τελικά δεν μας είπες... ποιο είναι το πρόβλημα;;;
pcos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου άσε πάνω μονο την μια κάρτα γραφικών και παρατήρησε το σύστημα σου. υποπτεύομαι ότι το τροφοδοτικό σου δεν τις σηκώνει και τις 2 GPU.
pgmank Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά δεν μας είπες... ποιο είναι το πρόβλημα;;; Συγνώμη παιδιά, το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει boot. φιλε μου άσε πάνω μονο την μια κάρτα γραφικών και παρατήρησε το σύστημα σου. υποπτεύομαι ότι το τροφοδοτικό σου δεν τις σηκώνει και τις 2 GPU. Και εγώ αυτό υποπτευόμουνα αλλά επειδή έπαιζε μια χαρά για ένα διάστημα (2 μηνών) , λέω: "μπα δεν είναι αυτό". . Τώρα μπορεί να τα έφτισε το τροφοδοτικό... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:18 ---------- Τι λέτε τελικά παιδιά να κάνω ; Μήπως ξέρετε τι ακριβώς είναι; Μπορείτε σας παρακαλώ να με συμβουλέψετε; Είναι δικό μου το πρόβλημα ή μήπως η καρτούλα μου (μητρική) τα "έφτισε" ;
pcos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 αυτο με την μια καρτα το εκανες? αν επαιζε παλιοτερα μπορει τωρα να μην τις σηκωνει το PSU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.