Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω για τον ιό trj.ci.a ?

Naruto_696

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια χρονια πολλα και καλες γιορτες!!!

Αντιμετωπιζω προβλημα με τον ιο trj.ci.a εχω vista και antivirus panda...

Ενω με το σκαναρισμα μου εντωπιζει τον ιο οταν τελειωνει μου βγαζει μνμ να κανω επανεκινηση για να αφαιρεθει ο ιος και οταν ξανα ανοιγω το pc και ξανακανω σκαναρισμα τον εντοπιζει παλι.(δεξια στις πληροφοριες του panda διπλα στο ονομα και τις πληροφοριες του ιου μου βγαζει ενημερωθηκε, δε θα επρεπε να εμφανιζει οτι διαγραφτηκε η κατι τετοιο?)

Οποιος εχει καμια ιδεα τι μου διαφευγει η τι να κανω παρακαλω ας στειλει.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ελα φιλε το link αυτο το ειχα βρει χθες και εχω κανει ολα τα βηματα που λεει χωρις επιτυχια ομως...

Τωρα μαλιστα που εκανα ξανα μια μικρη ερευνα στο google διαβασα οτι ενας ακομα τροπος ειναι να σβησω το φακελο στον οποιο ειναι μεσα ο ιος,πηγα στους φακελους που μου λεει οτι βρισκεται ο ιος και το μεγεθος του φακελου ειναι 0 kb(μου λεει οτι ειναι κενος) αλλα οταν παω να τον διαγραψω εμφανιζει οτι υπαρχουν αρχεια μεσα 144mb και δε με αφηνει να τον διαγραψω(χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα) ...

Επισης το panda για να βαλω σε καραντινα κατι χειροκινητα μου λεει οτι πρεπει να ανοιξω τους φακελους που βρισκεται ο ιος....Αυτο δεν ειναι επιφοβο???

Οποιος εχει panda αν μπορει να με διαφωτισει....

Δημοσ.
Τωρα μαλιστα που εκανα ξανα μια μικρη ερευνα στο google διαβασα οτι ενας ακομα τροπος ειναι να σβησω το φακελο στον οποιο ειναι μεσα ο ιος,πηγα στους φακελους που μου λεει οτι βρισκεται ο ιος και το μεγεθος του φακελου ειναι 0 kb(μου λεει οτι ειναι κενος) αλλα οταν παω να τον διαγραψω εμφανιζει οτι υπαρχουν αρχεια μεσα 144mb και δε με αφηνει να τον διαγραψω(χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα) ...

Εγκατέστησε το EMCO MoveOnBoot 1.10.2 που θα το κατεβάσεις από ε δ ώ

Θα βάλεις τον φάκελο που θέλεις να διαγράψεις στο ''παράθυρο'' του MoveOnBoot, θα επιλέξεις ''διαγραφή'', και μετά την επανεκίνηση ο φάκελος θα έχει εξαφανιστεί.

Δημοσ.
α βρει χθες και εχω κανει ολα τα βηματα που λεει χωρις επιτυχια ομως...

Εκκινείς με ubuntu live cd και σβήνεις το φάκελο.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια και καλη χρονια

Λοιπον φιλε μου το συγκεκριμενο mailware μαλον δεν βγαινει ευκολα με το Panda

Οπως ειπε ο φιλος xolloth να αλλαξεις να πας σε κατι αλλο

Δες αυτο φιλε μου

http://www.techsupportforum.com/security-center/virus-trojan-spyware-help/hijackthis-log-help-inactive/289974-help-getting-rid-trj-ci-trogan-virus.html

Υ.γ Σου κανει

Δημοσ.

Γεια σας παιδια καλη χρονια!!!!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,θα δοκιμασω αυτα που μου λετε μπας και βγαλω ακρη γιατι δε παλευεται αλλο αυτη η κατασταση.

Οσο για το antivirus,ηξερα απο την αρχη οτι ειναι βλακεια(αποψη μου) γιατι το εβλεπα στους φιλους μου και βγαζει τα παντα υποπτα(λες και ολη μερα εισαι σε τσοντες) και δεν ειναι ευχρηστο αλλα ηταν στο πακετο με το laptop και ειπα να το φορτωθω για ενα χρονο.

Αυτα πανω κατω θα σας ενημερωσω αν πανε ολα καλα ευχαριστω και παλι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...