PePeRaN Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια βοηθεια εχω κολλησει στο god of war 2 στο ps2!ειμαι εκει που παλευω με τον δια και περνω ενα μεγαλο σφυρι προχωραω και για να σας δωσω ενα χαρακτηριστικο σημειο περναω και εκει που πρεπει να βαλεις εναν νεκρο στο ποταμακι για να βγει απο την αλλη μερια και να τον τοποθετησεις πανω στο κουμπι για να περασεις το κανω αυτο περναω και γενικα ολοκληρωνω το stage και φτανω σε ενα σημειο που περναω απο κατι γραναζια σπροχνω μια πετρα και βγαινω παλι εκει απο οπου μπικα..μετα τ κανω!?Το σημειο απο οπου μπαινω κ τελειωνω λεγεται Ruins of forgotenn!ευχαριστω!
theo58 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Αν θυμαμαι καλα εννοεις το σημειο που ριχνεις αυτην την πετρα σε ενα ανοικτο σημειο που λιγο πριν πολεμησες με κατι κύκλωπες.... Αν δεις εκει διπλα μεσα στα ερειπια εχει ακομα μια πετρα που κλεινει μια εισοδο. Φερνεις εκεινη την πετρα προς την αριστερη ακρη των ερειπιων ωστε να γυρει ολη η πλατφορμα προς τα αριστερα. Μετα, βάζεις και την δευτερη πέτρα πανω στην πλατφορμα και πας και τις δυο τερμα δεξια στην οθονη και θα παρατηρησεις οτι γερνει πλεον υπερβολικα η πλατφορμα προς τα δεξια, και στο ανυψωμενο σημειο εχει βγει μια μικρη λαμψη οπως αυτες που εχει το παιχνιδι οταν πρεπει να κουνησεις κατι.... πας εκει και σου λεει τι να πατησεις για ριξεις ολη την πλατφορμα στην λαβα και να συνεχισεις το level.... Για να δεις και με εικονα..... [ame] [/ame]
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Παιδια βοηθεια εχω κολλησει στο god of war 2 στο ps2!ειμαι εκει που παλευω με τον δια και περνω ενα μεγαλο σφυρι [...] με ποιον λέει?? αυτός δεν είναι ο δίας είναι ο βασιλιάς βάρβαρος! ps: όταν ξανά κολλήσεις σε κάποιο σημείο μην άνοιξης καινούργιο thread, ψάξε(youtube???)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.