Προς το περιεχόμενο

Αγορά ssd

vips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιον πηρες;

http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=25973&catid=2

Αυτόν πήρα είναι για 2 ssd αλλά δεν τον βρίσκω τώρα στο e-shop.Θα τελείωσε μάλλον.

Ε εντάξει...ακόμα δεν είναι "μια χαρά"... μια χαρά και δυό τρομάρες ίσως !! :-)

Όταν φθάσει πχ ο 80GB στα 90 ευρώ, ναι... τότε θα είναι μιά χαρά..

Μήπως να τον κάνουν και δώρο στα γαριδάκια;:P

Και όταν θα πάει 90€ ο 80gb θα έχουν βγεί άλλοι ssd με υπερδιπλάσιες ταχήτυτες,sataIII κτλ κτλ...Οι καλοί ssd είναι enthusiast κομμάτια και δεν πρόκειται να ξεφτυλιστούν σύντομα οι τιμές τους.Εγώ εδώ και ένα χρόνο είχα πει πως μόλις φτάσει στα 300-350€ ο 120 θα τον πάρω και το έκανα...Τώρα σε θέμα ταχύτητας υπεραρκετός μου είναι και αυτός.Για πιο γρήγορο θα είμαστε όταν αναβαθμίσουμε σε sata3 σε κάμποσα χρόνια από τώρα.Έχει περιορισμό τα 300mb/sec το sataII.Όλα στην ώρα τους.Άμα καθόμουν να περιμένω πότε θα πάει ο 120άρης 150€ θα ήταν το pc μου τότε αρχαίο,θα ήθελα αναβάθμιση σε πολλά parts και θα λιγουρευόμουν τότε τους sataIII ssd που θα είναι σε ίδια επίπεδα με τους τώρα μόνο με καμιά 500άρα mb/sec write και read.

E σιγά μην περίμενα κι άλλο.:mrgreen:

Και για να λέμε τα σύκα σύκα.Οι περισσότεροι δίνουν τόσα λεφτά για επεξεργαστές που θα τους έχουν να κάθονται αραχτοί και αχρησιμοποίητοι στο 0-1% usage την περισσότερη ώρα λειτουργίας τους ένω είναι φτιαγμένοι για να δουλεύουν μόνιμα στο 100% χωρίς να ασχολούνται με καμμία βαριά εφαρμογή που απαιτεί επεξεργαστική ισχύ.Για τον ssd που θα τον χαίρονται όση ώρα χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους πρέπει να περιμένουν να πέσει η τιμή;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωραιο...Ποιον vertex πηρες;V Series;

Ακυρο δεν προλαβα το edit σου...

Νόμιζα ρωτούσες για τον αντάπτορα.Τον απλό πήρα.Παραείναι υπερβολή πιστεύω ο άλλος και δεν αξίζει με την καμμία τα +100€ αν ήταν η διαφορά 10-15€ ίσως και το σκεφτόμουν αλλά στα 435€ no thanks θα πήγαινα στον intel μετά χαλαρότατα για +29gb και -35€..

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το Windows 7 installation on SSD που είμαι έτοιμος να κάνω ??

1. Έχω ένα Asus Maximus Formula X38 motherboard. Πρέπει να βάλω τον SSD σε συγκεκριμμένο controller ? ή απλά τον βάζω στην πρώτη διαθέσιμη SATA port ?
  2. Απο πληροφορίες στο internet, είχα διαβάσει πως τα Windows 7 κάνουν disable το defrag/superfetch/indexing και κάποια άλλα services. Πρέπει να επαληθεύσω αν όντως έχουν γίνει disabled ? αν δεν έχουν γίνει, να τα κάνω disabled manually?
  3. Τα games που να τα κάνω install? Στον SSD θεωρητικά.. αλλά αν δείτε εδώ (http://www.maximumpc.com/article/howtos/howto_optimize_your_windows_profile_and_media_storage_ssd) λέει πως τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι σε ένα απλό δίσκο..
  4. To indexing θα πρέπει να είναι κλειστό για τον SSD και ενεργό για τους υπόλιοιπους δίσκους ?
  5. To pagefile θα πρέπει να είναι στον SSD ?
  6. Τί άλλο πρέπει να προσέξω ωστε να πάρω ό,τι καλύτερο απο τον καινούργιο μου SSD ?

ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

φίλε allex η διαφορά τους είναι νομίζω αυτη Συσκευασία: Retail. Περιλαμβάνεται bracket για τοποθέτηση σε 3.5'' bay κατα τα άλλα ειναι οι ιδιοι . αν κανω λάθος ας με διορθωσει κάποιος

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:09 ----------

οκ εχει απαντηθεί

Δημοσ.

Όπως βλέπετε... τον αγόρασα. ;)

Τελικά είχε το προτελευταίο firmware. Έβαλα το τελευταίο, έκανα και firmware update το Maximus Formula motherboard που έχω (με το τελευταίο bios update, 1403) , έβαλα τους SATA να λειτουργούν σε AHCI mode πρίν εγκαταστήσω τα Windows 7 64bit!!!

'Oλα πάνε ΣΦΑΙΡΑ!!!

Voila!

post-36667-129063049679_thumb.jpg

Δημοσ.

Α ρε κολοφαρδοι...

Σας ζηλευω...:cry::cry::cry:

Τελος Γενναρη θα παρω κι εγω το δικο μου OCZ 120gb...

Aλλα δε μπορω να περιμενω..:devil:

@ultraxmode

1.Νομιζω τον βαζεις σε μια οποιαδηποτε θεση sata στην μητρικη και εισαι ενταξει..

2.Ναι κανε disable το defrag αν δεν εχει γινει αυτοματα γιατι πρωτον δεν υπαρχει λογος να γινεται και δευτερον του μειωνεις το χρονο ζωης..

3.Οπου θες τα κανεις install.Αν θες να ξεκινανε γρηγορα τα βαζεις στον ssd αλλιως στον κανονικο ... Εγω θα τα εβαζα στον απλο δισκο για να μη μου φαει χωρο τσαμπα στον SSD ειδικα κι αν ηταν μικρος.. (Ή τουλαxιστον θα εβαζα μονο τα καλα παιχνιδια μου μεσα στον ssd )

Δημοσ.

Χεχεχεχε..!!! :devil: Σε περιμένει να τον αγοράσεις ο SSD σου !!! είναι στα ράφια και σου φωνάζει "αγόρασέ μεεε...αγόρασε μεεε!!!" :devil::devil::lol:

Τα έκανα όλα αυτά και μαζί έκανα disabled το superfetch (κάτι για το οποίο ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έπραξα σωστά..)

Απο εκεί κ πέρα.. πραγματικά είναι απο τις λίγες αναβαθμίσεις που έχω χαρεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..!!;)

Δημοσ.
Χεχεχεχε..!!! :devil: Σε περιμένει να τον αγοράσεις ο SSD σου !!! είναι στα ράφια και σου φωνάζει "αγόρασέ μεεε...αγόρασε μεεε!!!" :devil::devil::lol:

Μη μου το κανεις αυτο σε παρακαλω...:-D

Μη παιζεις με τον πονο μου..:P

Αυτη την εποχη η επενδυση που αξιζει να κανεις καποιος ειναι ο SSD πιστευω ...

Αν τα διαθετει βαιβαια..:-D

Εγω αν μου λεγανε να διαλεγα αναμεσα σε 5870 και SSD χαλαρα θα εμενα με την 4870 και θα πηγαινα σε SSD αντι της 5870...

Δημοσ.

Εγώ έχω μείνει με την 8800GTS 512MB ... τί να λέμε τώρα.. χαλαρά SSD...

(ανάλογα και την χρήση που κάνει κανείς βέβαια...εγώ με το gaming έχω αρχίσει και το διαλύω σιγά σιγά..)

Δημοσ.

Σημερα πηρα απο το Πλαισιο τον 80αρι postville...τωρα στην P5Q Deluxe εχω τον WD 640GB AALS σε IDE(στα 7)..

Οταν περασω τα 7 στον ssd να τον αφησω και αυτον IDE η να τον βαλω ahci?

Ευχαριστω..;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...