Προς το περιεχόμενο

Αγορά ssd

vips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σ όλους θελω να ρωτησω με το παρακατω συστημα και βασικα με την παρακατω mobo θα εχω προβλημα να αγορασω τον apacer A7202 64GB A7 turbo SSD

η μητρική μου ειναι GA-965P -DS4 Gigabyte και chipset South Bridge Intel 82801HR ICH8R

θα ειναι συμβατη ? θα λειτουργει ο δίσκος αποδιδοντας τις full δυνατότητες sata 2? ευχαριστώ καλη χρονια να εχουμε !!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:38 ----------

επανέρχομαι σχετικα με τον κοντρολερ αν ενδιαφερει JMicron jmb36x !!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου αν υποστηρίζει Sata II η μητρική σου και έχεις καλώδιο Sata που υποστηρίζει υψηλές ταχήτητες είσαι OK !

Εδώ link για το καλώδιο από το e-shop:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805477

Δημοσ.

καλημερα εχω τέτοιο καλωδιο φυσικα αλλα δεν ξερω σιγουρα αν η m/b υποστηριζει sataii στο site της gigabyte αναφερει οτι ειναι οκ αλλα ειναι παλια γι αυτο ρωτω ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Καλημερα!Η μητρικη σου υποστηριζει Sata II,οπως και ο Jmicron controller που αναφερες ειναι επισης sata II..καλωδιο δεν χρειαζεται ν'αγορασεις,μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτα που ειχε στο κουτι η μητρικη!

Δημοσ.

όχι, πιο γρήγορος σε καθημερινή χρήση είναι ο INTEL. και έχει και το φθηνότερο GB. αλλα αυτά τα 5 χρονια εγγύηση...

Δημοσ.
όχι, πιο γρήγορος σε καθημερινή χρήση είναι ο INTEL. και έχει και το φθηνότερο GB. αλλα αυτά τα 5 χρονια εγγύηση...

Γιατί είναι πιό γρήγορος σε καθημερινή χρήση ?..

Δημοσ.
Γιατί είναι πιό γρήγορος σε καθημερινή χρήση ?..

αυτο αναρωτιέμαι κ εγω, αφου έχιε μεγαλύτερο write speed πώς γίνεται? Ή μήπως οι ταχύτητες που γράφει είναι ψευτικες? ο intel έχει cache? παίζει ρόλο αυτό μήπως?

Δημοσ.

Μπακαλιστικα: o intel ειναι πολυ γρηγορος στο διαβασμα/εγγραφη μικρων αρχειων(οπως τα αρχεια των windows και των εφαρμογων) και αυτη η ταχυτητα ειναι που τον κανει να ξεχωριζει!!Στην εγγραφη ας πουμε ενος αρχειου 5GB θα ειναι πιο αργος απο τους αλλους... :)

Δημοσ.

αα οκ τωρα καταλαβα.. είδα και τα τεστ στο σιτε... να ρωτήσω και κάτι αλλο. Οι ssd μπορούν να μπουν σε raid 0 σωστά? Τι ταχύτητες μπορεί να πιάσει αν βάλουμε πχ 2 intel σε raid 0?? εχει δοκιμάσει κανείς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...