Προς το περιεχόμενο

Partition Manager που ΔΟΥΛΕΥΕΙ σε Windows 7?

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έβαλα τα Windows 7 Ultimate 64-bit, και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι Partition Magic ή το άλλο της Acronis δεν δουλεύουν.. Πέρα απο αυτό των Windows υπάρχει κάποιο άλλο που να δουλεύει καλά;

Δημοσ.

Το Paragon Partition Manager το δοκίμασα, αλλά δεν έκανα δουλειά..

Πάτησα να δημιουργήσει το νέο partition, μέσα απο τα windows δεν μπόρεσε να το κάνει, έβγαζε ότι χρησιμοποιείται ο σκληρός και δεν μπορούσε να κλείσει τα αρχεία/προγράμματα αυτά. Πάτησα να κάνει το reboot και να το κάνει σε boot mode, αλλά δεν έκανε τπτ.. Αργούσε πολύ, μετά μου έβγαλε ένα μενού που δεν είχε πουθενά να κάνω νέο partition..

Να πω (δεν το κατέστησα σαφές στο αρχικό ποστ), πως θέλω να κάνω νέο partition στον κύριο σκληρό μου, δλδ αυτόν που έχει και τα Windows πάνω..

To Gparted το κατεβάζω τώρα να το κάψω σε δισκάκι..

Δημοσ.
Το Paragon Partition Manager το δοκίμασα, αλλά δεν έκανα δουλειά..

Πάτησα να δημιουργήσει το νέο partition, μέσα απο τα windows δεν μπόρεσε να το κάνει, έβγαζε ότι χρησιμοποιείται ο σκληρός και δεν μπορούσε να κλείσει τα αρχεία/προγράμματα αυτά. Πάτησα να κάνει το reboot και να το κάνει σε boot mode, αλλά δεν έκανε τπτ.. Αργούσε πολύ, μετά μου έβγαλε ένα μενού που δεν είχε πουθενά να κάνω νέο partition..

Να πω (δεν το κατέστησα σαφές στο αρχικό ποστ), πως θέλω να κάνω νέο partition στον κύριο σκληρό μου, δλδ αυτόν που έχει και τα Windows πάνω..

Μια φορα που το δοκιμασα το paragon σε καινουργιο pc φιλου για να χωρισω τον δισκο που ειχαν τα 7 δεν μου εκανε προβλημα.

Δημοσ.
Δουλεύει αυτό στα 7;

Τι! Δεν δούλεψε το Gparted;;;;;; :shock: :shock:

Δημοσ.

Θα εγκαταστήσεις αβέβαιης ποιότητας third party software για να σου κάνει κάτι που μπορούν να κάνουν τα ίδια τα windows με ένα κλικ; :S

Δημοσ.
Το Gparted δε θέλει εγκατάσταση!!!

Το ξέρω αυτό, και θα ήταν το μόνο πρόγραμμα που θα εμπιστευόμουν εκτός του windows disk management για να φτιάξω partition που θα βάλω τα αρχεία μου. Αλλά από τη στιγμή που τα 7 υποστηρίζουν resize και shrink στα partitions, δεν βλέπω λόγο για να χρησιμοποιήσει άλλο πρόγραμμα :-)

Δημοσ.
Τι! Δεν δούλεψε το Gparted;;;;;; :shock: :shock:

Το GParted ΔΕΝ το δοκίμασα ακόμα..

Επειδή στο παλιό μου μηχάνημα χρησιμοποιούσα Partition Magic για αυτές τις δουλειές, πως ακριβώς χρησιμοποιώ το Disk Management για να κάνω αυτό που θέλω; Τι εννοεί με το Shrink Volume;

Δημοσ.
Το ξέρω αυτό, και θα ήταν το μόνο πρόγραμμα που θα εμπιστευόμουν εκτός του windows disk management για να φτιάξω partition που θα βάλω τα αρχεία μου. Αλλά από τη στιγμή που τα 7 υποστηρίζουν resize και shrink στα partitions, δεν βλέπω λόγο για να χρησιμοποιήσει άλλο πρόγραμμα :-)

Το ξέρω πως το ξέρεις!!!! Να το ξέρει ο ερωτόν το έγραψα!!! ;)

Δημοσ.

Τελικά το έκανα με το GParted.. Λογικά θα μπορούσα με τον ίδιο εύκολο τρόπο να το κάνω και μέσα απο τα Windows, απλά αυτό το "shrink volume", δεν ξέρω γιατί, με "φόβισε" μήπως είχε τπτ να κάνει με compression..

Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για την βοήθεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...