giorgos_thess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 παιδια πως ακριβως κανω unzip σε zipped files???μου ειπαν για το winrar αλλα δε ξερω πως λετουργει....
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Με δεξί κλικ και επιλέγοντας Extract here ή με το δωρεάν 7zip, πάλι με δεξί κλικ στο συμπιεσμένο αρχείο.
giorgos_thess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 βασικα εχω εγκατεστημενο και το winrar kai to winzip εκανα δεξι κλικ στο αρχειο πατησα extract here..μου ζητησε εναν κωδικο...εβαλα εναν αλλα μετα δεν μιυ εμφανισε κατι....τι να κανω;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:01 ---------- και το λινκ που μου δωσες δεν μου εμφανιζει τη σελιδα.....
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 βασικα εχω εγκατεστημενο και το winrar kai to winzip εκανα δεξι κλικ στο αρχειο πατησα extract here..μου ζητησε εναν κωδικο...εβαλα εναν αλλα μετα δεν μιυ εμφανισε κατι....τι να κανω;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:01 ---------- και το λινκ που μου δωσες δεν μου εμφανιζει τη σελιδα..... Σορυ, για κάποιο λόγο μου πρόσθεσε την διεύθυνση του insomnia στο λινκ. Το διόρθωσα τώρα. Τον κωδικό που σου ζητάει πρέπει να τον αναφέρει εκεί απ' όπου κατέβασες το εν λόγω αρχείο zip (ψάξε κάτι σε pass). Αν το password είναι σωστό και είσαι σίγουρος γι αυτό, τότε κάτι άλλο φταίει. Το wirar πρέπει να σου βγάζει ένα παράθυρο με την αναφορά σφάλματος. Τι σου λέει; Αν δεν βγάζει, τότε η αποσυμπίεση έγινε σωστά και δες στον φάκελο που έχεις τα zipped files. Ίσως να δημιουργήθηκε ένας φάκελος με αυτό που αποσυμπίεσες. Αν κάνεις δεξί κλικ στο συμπιεσμένο αρχείο (zip, rar) θα σου ανοίξει με το ανάλογο πρόγραμμα (winzip, winrar) ένα παράθυρο και θα σου δείξει τι έχει μέσα. Αν θέλει password θα στο ζητήσει και αν το βάλεις σωστά θα ανοίξει, αλλιώς θα βγάλει σφάλμα (wrong password).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.