Προς το περιεχόμενο

site για αγορα βινυλιων!

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!αφου επιτελους παρηγγειλα το πολυπωθιτο πικαπ μου :-) ηρ8ε η ωρα να αρχισω να μεγαλωνω σιγα σιγα την συλλογη μου(γυρω στους 10 δισκους εχω... :rolleyes: )

οποτε εψαξα στο google να βρω site που να πουλουν δισκους και το μονο αξιολογο που βρηκα ειναι αυτο http://www.usedrecords.gr/index.php'>http://www.usedrecords.gr/index.php

οποτε 8α η8ελα οποιος ξερει και 8ελει να ποσταρει το site που 8εωρει της προκοπης για να μα8ουμε και εμεις που ειμαστε νεοι στο α8λημα! ετσι 8α φτιαξουμε μια μικρη και καλη λιστα με site τα οποια εμπιστευομαστε για την αγορα των πολυτιμων (:lol: σαν το γκολουν ακουγομαι :lol: ) βινυλιων! :-)

thanx in advance! :-)

Δημοσ.

Προσωπικά, αν και πλέον έχω σταματήσει να αγοράζω βυνίλια, θα αγόραζα μόνο από το amazon, καθότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα cd που αγοράζει από εκεί.

Δημοσ.

Λοιπόν φέτος αγόρασα και εγώ πικαπ και ξεκίνησα να αγοράζω δισκούς μετα απο πολύ ψαξιμο προσπαθωντας να βρω το κατάλληλο site για την αγορά βινυλίων κατεληξα στα γνωστα μας :

www.amazon.com

www.ebay.com

To amazon ειναι πολυ καλο αλλα συμφερει μονο για την αγορα μεμονομενου δισκου, οταν ομως πας να παρεις δισκο ο οποιος ειναι συλλογη(δλδ γυρω στους 4 δισκους) τοτε τα μεταφορικα ανεβαινουν πολυ και τελικα τον πληρωνεις χ2.

Τωρα και στις δυο περιπτωσεις μιλαω για shipping method economy που μπορει να κανει και 15 μερες να ερθει!!!

Το ebay ειναι μακραν το καλυτερο (απο θεμα τιμης κυριως)αλλα το κακο που εχει ειναι το δεν βρισκεις παντα αυτο που θελεις η διαδικασια αγορας ειναι γνωστη ισχυει οτι και στα αλλα ειδη...

Τωρα ενα μικρο σχολιο για τα αλλα site πιστευω οτι ειναι ενδιαφερονται αλλα εγω πολλους δισκους τους ειδα πανακριβους

χαρακτηριστικα δες εδω την διαφορα τιμης που βρηκα σε ενα δισκο(και οχι μονο)

http://www.discobole.gr/product_info.php?products_id=171092

μετατροπη βγαινει περιπου 56 ευρο, διαφορα 15 ευρο με τοσα περνω αλλον ενα δισκο.

χρονος παραδοσης απο το ebay για τον συγκεκριμενο δισκο 3-4 εργασιμες ημερες απο Αμερικη

χρονος παραδοσης απο το disbobole για τον συγκεκριμενο δισκο απο ελλαδα 4-7 ημερες:confused:

Το συμπερασμα ειναι οτι δεν υπαρχει ενα standart site

Δημοσ.

thanx παιδια! βασικα το ebay δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε μου!το φοβαμαι καπως!

first post edited :-)

Δημοσ.
thanx παιδια! βασικα το ebay δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε μου!το φοβαμαι καπως!

first post edited :-)

εγω εχω αγορασει παρα πολλα πραγματα (και μαλιστα καποια πολυ ακριβα) και ποτε μα ποτε δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα,βεβαια στο ebay το ολο θεμα ειναι απο ποιον θα αγορασεις να κοιτας να αγοραζεις απο power sellers (δλδ sellers με παρα πολυ καλες κριτηκες να κοιτα το status να ειναι πανω απο 90%)

Αν βρεις τετοιους sellers να ξερεις οτι ειναι επαγγελματιες δεν πουλανε απλα αλλα στην ουσια ειναι η δουλεια τους.

Διαβασε στο thread περι ebay θα δεις οτι πραγματικα αξιζει η αγορα απο εκει(ειδικα για vynils)

Δημοσ.
discobole και juno ειναι απο τα καλυτερα ,..

το discobole ειναι ακριβο!! προσωπικα θα αγοραζα μονο εαν ειχε δισκο που δεν μπορω να βρω αλλου!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...