giorgos_thess Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 παιδια εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ....παιρνει ιντερνετ απο ασυρματο ρουτερ κι ενω φαινεται κανονικα πως ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ και το msn λειτουργει κανονικα ο internet explorer δεν εμφανιζει καμμια απολυτως και μου λεει πως δε μπορει να το κανει ενω ομως ξαναλεω οτι το msn λειτουργει κανονικα.....και εχω τσεκαρει πως δεν ειναι ενεργοποιημενη η εργασια χωρις συνδεση....αρα δε φταιει αυτο....και ο αλλος υπολογιστης απο το ιδιο ρουτερ εχει κανονικα ιντερνετ.....μαλλον εχει αλλαξει καποια ρυθμιση....οποιος γνωριζει για το συγκεκριμενο θεμα ας μου πει τι μπορω να κανω;;;
giorgos_thess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 πως ακριβως γινεται αυτο;;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ---------- πως ομως θα το κανω αυτο οταν δεν εχω δεν μπορω να μπω καθολου στο ιντερνετ;;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ---------- πως ομως θα το κανω αυτο οταν δεν εχω δεν μπορω να μπω καθολου στο ιντερνετ;;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:09 ---------- αν μπορειτε βοηθηστε με...που να απευθυνθω...δειχνει κσνονικλα οτι ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ αλλα ο explorer δεν εμφανιζει τις σελιδες
DDoS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 απο cmd τρεξε τις παρακατω 2 εντολες, κανε restart και ξαναδοκιμασε, αν μπαινεις στο νετ μετα το restart.......... εχεις ιο............ http://www.filehippo.com/download_malwarebytes_anti_malware/
giorgos_thess Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 πως θα το κανω αυτο με το cmd;;;;;;
Pantelwolf Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Τσεκαρε στον explorer Tools->Options->Lan Settings->Να μην είναι τσεκαρισμένο το Use a proxy server for your LAN
DDoS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 πως θα το κανω αυτο με το cmd;;;;;; Αυτες ειναι οι εντολες.......... >netsh int ip reset > c:\reset.txt netsh winsock reset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.