ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αρκετές γυναίκες ειναι πολυ γκαζιάρες πλέον.... Η αδερφη της κοπέλας μου με αφηνει χιλιομετρα πίσω .. Εγω περνάω το πολύ με 10km/h τα στοπ αυτή το ειχε περάσει με 100km/h οταν ημουν μέσα! Αντιθετα σε μονοδρομους με 60km/h και εγω αν τυχει να κανω κατι τετοιο πάω σαν κότα... Απορώ πως δεν εχει πάθει τιποτα ακομα... μονο μια φορα εχει περασει ενα στοπ κ χτυπησε ενα αμαξι απο οτι ξερω.:S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Απορώ πως δεν εχει πάθει τιποτα ακομα... μονο μια φορα εχει περασει ενα στοπ κ χτυπησε ενα αμαξι απο οτι ξερω.:S Μια φορά πεθαίνεις....fact Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αρκετές γυναίκες ειναι πολυ γκαζιάρες πλέον.... Δεν είναι γκαζιάρες. Είναι ΆΝΟΙΩΘΕΣ. Κι εγώ έχω τρέξει στη ζωή μου, πολύ παραπάνω απ'το όριο, αλλά ένιωθα τον κίνδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μαλλον δεν νιώθουν τον κινδυνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Nissan micra 1.0 του '98, Λεωφορος Βουλιαγμενης στο υψος της Δαφνης... Με γυρναγε απο προπονηση μια φιλη της μανας μου και εκει που ειναι το ΑΤΛΑΝΤΙΣ το cinema για οσους ξερουν στριβει αριστερα για να πας προς Ηλιουπολη κλπ.... με ποσα? με 60... Ειχε κοψει τεεεερμα το τιμονι και λογο υποστροφης του σαραβαλου παραλιγο να αγκαλιασουμε ενα φορτηγο...πραγματικα απορω πως ζω με την $@#@#%$@#^!!&$#&^ ακομα βλασφημαω την ωρα και τι στιγμη που μπηκα εκει μεσα... και πως? Απλα περναγε με ειδε και σταματησε... Θα σας πω μετα και για δρομους απο Αγρινιο προς αλλου τι εχω ζησει μεσα σε αυτοκινητο απο μαλακιες αλλων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Edited: Να μαθετε να κανετε quote μερικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 @GeorgeMan [ame] [/ame] Ο Ιταλός κατάσχεται μέχρι νεοτέρας. Στην γωνία, ορθιος στο ένα πόδι κύριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Και ποιος σου ειπε οτι αυτο εγινε με το Πουντακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.