Προς το περιεχόμενο

Τι θα γίνει επιτέλους με τους ασυνείδητους οδηγούς;

yannisfam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Αποφάσισα να γράψω αυτό το μήνυμα γιατί έχω αγανακτήσει με όλους αυτούς που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Δεν ξέρω αν είναι κανείς απο Αγρίνιο αλλά όποιος ξέρει απο εκείνα τα μέρη, καθώς πάμε προς Θέρμο υπάρχει ένας πολύ στενός δρόμος με απότομες και μεγάλες στροφές στυλ "Παλιοβούνας" αλλά στο χειρότερο. Παρεπιμπτόντως, αν σας δοθεί η ευκαιρία, πηγαίντε στο χωριό Μυρτιά, στην πρώτη ταβέρνα που θα δείτε μπαίνοντας όπου θα πιείτε ελληνικό καφέ με € 1.50 ακριβώς μπροστά στη λίμνη Τριχωνίδα με θέα στη λίμνη μαγική. Επιστρέφω στο θέμα.Είμασταν λοιπόν με την γυναίκα μου στο προαναφερθέν χωριό και επιστρεφαμε στο Αγρίνιο απο αυτόν τον δρόμο. Εγώ πήγαινα αρκετά προσεκτικά αλλά κανονικά όταν ξαφνικά πάνω σε απότομη στροφή με μηδεν ορατότητα μου κάνει προσπέραση ένας "μάγκας" με κάμπριο, γύρω στα τριάντα. Εκεί τρελάθηκα! Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι δυνατόν; Και όμως φίλοι μου. Τέτοιοι δολοφόνοι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω. Το θέμα είναι εμείς που θέλουμε να ζήσουμε τι φταίμε.

Σημειωτέον, ότι ο δρόμος ειδικά εκεί είναι τόσο στενός που δεν μπορείς να αποφύγεις κάποιον που σου έρχεται απο το αντίθετο ρεύμα εκτός αν πέσεις στον γκρεμό. Τι θα γινόταν αν την στιγμή που ο τύπος έκανε προσπέραση ερχόμουν εγώ απ' την άλλη; Γιατί να με κλαίνε οι δικοί μου για χάρη ενός ανεγκέφαλου; Πραγματικά ήμουν τόσο οργισμένος που δεν ξέρω τι θα τον έκανα α κάποιος μου τον παρέδιδε στα χέρια μου. Ένα πράγμα θα πω μόνο. Έχετε δει τα "Saw";

Πραγματικά, μόνο απο θαύμα μπορεί να γλιτώσει κάποιος απο κάτι τέτοιους "οδηγούς". Θα κλείσω με μια παράκληση. Σεβαστείτε την ζωή των άλλων και οδηγείτε με σύνεση. Τουλάχιστον αν κάποιος έχει τάσεις αυτοκτονίας ας μην παίρνει και άλλους στο λαιμό του. Γιατί να ξεκληρίζονται οικογένειες και να θρηνούμε αθώους ανθρώπους που θέλουν να πάνε ένα ταξίδι να ξεσκάσουν και να μην επιστρέφουν ή να μην φτάνουν ποτέ; Γιατί να υποφέρουν μάνες, και όχι μόνο, εξαιτίας κάποιων που αντί για μυαλό έχουν κάτι άλλο στο κεφάλι τους; Γιατί...;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Oταν εχω παντως εγω καγκουρα απο πισω μου που να μου ανοιγοκλεινει τα φωτα σε στροφες που δεν γινεται να προσπερασεις και να μου βγαινει συνεχεια αριστερα, ε δεν υπαρχει περιπτωση να παω πανω απο 20km/h ωσπου να βλαστημισει την ωρα κ τη στιγμη που βρεθηκε πισω μου.

λες για το δρομο απο Συκια προς Παπαδάτες?εχω περασει και εχω δει αλλα και ακουσει τα απιστευτα δυστηχως επικρατει η λογική του χωριου = ολος ο δρομος δικος μου και δε με απασχολει τπτ

Αναρωτιέμαι γιατι σε μενα δεν συμβαίνουν τετοια...Αυτο το μηνα εχω κανει 4.5000χλμ επαρχία και δεν εχω κινδυνευσει.Τους μεγαλύτερους καγκουρες τους ειδα στην Αθήνα στην Εθνικη απο Μεταμορφωση και μετά.Εχω δει και μια φορα να με προσπερναει ενας απο αριστερα και ερχοταν αλλος απο απεναντι... Το κορυφαίο ηταν οτι φρενάραν και οι δυο και βρεθηκαν ο ενας μπροστα απο τον αλλο και κοιταζοντουσαν.

Εχω δει επισης σε δρομο μιας λωρίδας ανα κατευθυνση 4 πλη προσπέραση. Μη ρωτησετε πως αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως βρηκαν το θαρρος!

Εννοω οτι ηταν αυτοκινητο δεξια κολημένο το προσπερνουσε αλλο κ απο διπλα προσπερνουσαν ταυτοχρονα αλλα 2 διπλα διπλα!

λες για το δρομο απο Συκια προς Παπαδάτες?εχω περασει και εχω δει αλλα και ακουσει τα απιστευτα δυστηχως επικρατει η λογική του χωριου = ολος ο δρομος δικος μου και δε με απασχολει τπτ

Όχι, δεν εννοώ αυτόν αλλά και αυτός ο δρόμος που λες είναι τραγικός και ακόμα πιο τραγικοί είναι οι οδηγοί που και εκεί τρέχουν σαν δαιμονισμένοι και προσπερνάνε σε απίστευτα σημεία. Γενικά απο Συκιά προς Αγρίνιο είναι κίνδυνος θάνατος. Ο δρόμος που λέω εγώ είναι απο Αγρίνιο προς Θέρμο και είναι ακόμα χειρότερα απο την Εθνική καθότι είναι επαρχιακός και περνάς μέσα απο διάφορα χωριά ήτοι σημαίνει ότι επικρατεί η λογική που αναφέρεις χώρια αυτοί που γυρνάνε απο τα καφενεία πιωμένοι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:42 ----------

Oταν εχω παντως εγω καγκουρα απο πισω μου που να μου ανοιγοκλεινει τα φωτα σε στροφες που δεν γινεται να προσπερασεις και να μου βγαινει συνεχεια αριστερα, ε δεν υπαρχει περιπτωση να παω πανω απο 20km/h ωσπου να βλαστημισει την ωρα κ τη στιγμη που βρεθηκε πισω μου.

Χα χα, σωστός:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ----------

Αναρωτιέμαι γιατι σε μενα δεν συμβαίνουν τετοια...Αυτο το μηνα εχω κανει 4.5000χλμ επαρχία και δεν εχω κινδυνευσει.Τους μεγαλύτερους καγκουρες τους ειδα στην Αθήνα στην Εθνικη απο Μεταμορφωση και μετά.Εχω δει και μια φορα να με προσπερναει ενας απο αριστερα και ερχοταν αλλος απο απεναντι... Το κορυφαίο ηταν οτι φρενάραν και οι δυο και βρεθηκαν ο ενας μπροστα απο τον αλλο και κοιταζοντουσαν.

Εχω δει επισης σε δρομο μιας λωρίδας ανα κατευθυνση 4 πλη προσπέραση. Μη ρωτησετε πως αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως βρηκαν το θαρρος!

Εννοω οτι ηταν αυτοκινητο δεξια κολημένο το προσπερνουσε αλλο κ απο διπλα προσπερνουσαν ταυτοχρονα αλλα 2 διπλα διπλα!

Είναι τυχερά αυτά! Πάντως τραγικό αυτό που λες. Όπως είχα πεί και στο πρώτο μήνυμα είναι θαύμα κάθε φορά που φτάνουμε σώοι και αβλαβείς σπίτια μας.

Συμβουλή : Όποτε μπορείτε, παίρνετε αριθμούς και καταγγελία στην αστυνομία ακόμα και αγωγή αν υπάρχει η δυνατότητα. Δε μπορεί το κάθε !@#$%$% να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μου.

Με τι αποδείξεις; Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα αλλά η αλήθεια είναι πως μόνο αμα σου κάνουν ζημιά μπορείς να τους κυνηγήσεις.

Συμβουλή : Όποτε μπορείτε, παίρνετε αριθμούς και καταγγελία στην αστυνομία ακόμα και αγωγή αν υπάρχει η δυνατότητα. Δε μπορεί το κάθε !@#$%$% να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μου.

Τζάμπα ο κόπος, τίποτα δεν γίνεται έτσι.

η αληθεια ειναι πως κυκλοφορουν πολλοι φονιαδες εκει εξω και πολλες φορες ειναι και προκλητικοι.

πριν απο 1 μηνα και ενω βρισκομουν στον Καιαφα προς πυργο, βγαινοντας απο τη στροφη βλεπω στη λωριδα μου εναν να προσπερνα (ερχομενος κατα πανω μου). ο τυπος προφανως ειχε βγει για προσπεραση με λαθος σχεση στο κιβωτιο γιατι εκανε 100 ωρες να περασει (πηγαινε με ελαφρως μεγαλυτερη ταχυτητα απο το οχημα που προσπερνουσε). η αντιδραση του ποια ηταν??? να μου παιξει ΦΩΤΑ για να κανω εγω στην ακρη.. δεν εκανε προσπαθεια να κοψει να μπει στη λωριδα του...

εγω εκοψα και αφησα το αμαξι να τσουλαει ισα ισα ουτως ωστε αν χρειαστει να το ριξω στα χωματα. ευτυχως ειχα χρονο να αντιδρασω. αν ηταν λιγα δευτερολεπτα μετα ομως θα ειχαμε μετωπικη με καμμια 200χλμ την ωρα (80 εγω 100+ αυτος).

Φοβήθηκα όταν είχα πάει στο Αγρίνιο. Μέσα στην πόλη καγκουράμαξα φτιαγμένα να τρέχουν σαν τρελά σε στενούς δρόμους. Αυτό.

και fiat punto με αεροτομές

Γενικα οι ελληνες οδηγοι ειναι στην κοσμαρα τους.Πιστευουν οτι ειναι αρχοντες μολις βρεθουν πισω απο ενα τιμονι.

Χωρις να εξαιρω και τον εαυτο μου.

Θυμαμαι περιστατικο στη γειτονια μου (Αθηνα) :

Ενας οδηγος παει αντιθετα σε μονοδρομο (το κανει καθε μερα).Ελα ομως που συνανταει ενα περιπολικο!Το περιπολικο σταματαει.Του παιζει τα φωτα,αναβει φαρο κανει και τα ηχητικα.

Ο οδηγος το περασε σαν να μη συνεβαινε τιποτα.Οι αστυνομικοι κανουν αναστροφη και τον σταματανε λιγο πιο κατω.Αυτος 40αρης.Διαλογος:

Πηγαινατε αντιθετα σε μονοδρομο.

Ειναι επειδη εφευγα απο το γραφειο.

Σας καναμε σημα με τα φωτα,με τον φαρο,με τα ηχητικα και δεν σταματησατε.

Δεν το καταλαβα οτι ηταν για εμενα.Αλλοιμονο τι ειμαι κανενας τεντυ μποις?!!!

Οι αστυνομικοι πολλοι ευγενικοι,δεν εχασαν την ψυχραιμια τους.Του πηραν διπλωμα του εκοψαν κληση.

Το γελοιο ποιο ειναι?Τους ειπε μετα :

Θελω να παω Κηφισια πως θα παω χωρις το διπλωμα μου??!!

Οτι ναναι!!

Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και του πηραν τα σωβρακα!!

Το κακό δεν είναι οτι μερικοί πάνε ανάποδα στα στενά αλλά οτι το κάνουν κ γρήγορα.+οι κλασικοί που στρίβουν με 40 χιλιόμετρα σε στενά με μηδενική ορατότητα.

...

Ο οδηγος το περασε σαν να μη συνεβαινε τιποτα.Οι αστυνομικοι κανουν αναστροφη και τον σταματανε λιγο πιο κατω.Αυτος 40αρης.Διαλογος:

....

Δεν το καταλαβα οτι ηταν για εμενα.Αλλοιμονο τι ειμαι κανενας τεντυ μποις?!!!

θεός...

μάλλον την ειχε δεί διάδοχος του Bedros - Spidey - Akkelian :lol: :lol:

Εγώ όταν βλέπω τέτοια παίρνω την αστυνομία με την μία. Πριν δύο χρόνια στην εθνική έκανα προσπέραση ένα φορτηγό (πρέπει να πήγαινα με ~130). Στην προσπέραση επάνω ακούω κάτι σαν διαδοχικούς κρότους. Δύο μηχανές έκαναν προσπέραση ανάμεσα σε εμένα και το λεωφορείο. Πρέπει να πήγαιναν πάνω από 200. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Κοιτάω στον καθρέπτη και βλέπω ακόμη έναν να έρχεται πατημένος από μακρυά. Πρόλαβα και του πήρα τον αριθμό του τρίτου. Σταματάω στο πρώτο parking και κατέβηκα να ηρεμήσω (τρέμαν τα πόδια μου). Μετά από μερικά δευτερόλεπτα να και το φορτηγό στο parking. Τι να πει και αυτός ο άνθρωπος... Τελικά παίρνω το 112 και με συνέδεσαν με την τροχαία Λαμίας νομίζω. Τους δίνω στοιχεία δικά μου και τον αριθμό της μηχανής. Μετά από κανά 40 λεπτο που πέρασα από την διασταύρωση του Μπράλου για Πάτρα τους είχε σταματημένους και τους τρεις σε ένα parking η τροχαία. Ελπίζω να τους πήραν και τα σώβρακα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...