tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 καλησπέρα, έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του mozilla στο imac μου. Ακολουθώ τα βήματα κανονικά και μετά την εγκατάσταση στον φάκελο applications ο mozilla εμφανίζεται ως εικονίδιο που έχει ένα απαγορευτικό πάνω του. Γιατί συμβαίνει αυτό? συγνώμη άλλα είμαι ολόφρεσκος με τον imac (1η μέρα σήμερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Με ένα restart θα σου εμφανίσει κανονικά το εικονίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ναι, το παρατήρησα και σε αυτό και σε άλλα προγράμματα. γιατί συμβαίνει αυτό? είναι bug? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Έχει να κάνει μόνο με το εικονίδιο και όταν εγκαθιστάς νέα προγράμματα, δεν το έχω ψάξει παραπέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.