Προς το περιεχόμενο

Υπαρχον PC και αναβάθμιση. Γνώμες!!!

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω δεν με καταλαβες.. Θα σου προτεινουμε κατι αν μας πεις ΄θελω να αγορασω το ταδε ' και οχι ' εχω κορυφαιο συστημα αλλα βαριεμαι και θελω να ξοδεψω τα χρηματα μου σε περιττα πραγματα που δεν θα μου προσφερουν στην ουσια και πολλα, γιαυτο θελω να μου πει ο καθενας τι θα κοτσαρε επανω για να του φυγει η κ@αυλα ' . Φιλε μου καλυτερα να σκεφτεις για σχετικη αναβαθμιση το καλοκαιρακι να παρεις mobo usb3 sataIII και οτι αλλο προκυψει.

Δημοσ.

αχαχαχα καλο για την gtx αλλα δεν θα παρω... περασε κατα πολυ ο καιρος που ειχα nvidia.... οσο γαι τον ssd καλος φαινετε....;)

Δημοσ.

φιλε onty αυτο που ειπα ηταν κατι σαν την απαντηση του sozz και την τελευταια δικια σου (usb iii κλπ.) και τιποτα αλλο. μην ανυσηχεις δεν με τρωει το χερι μου να ξοδευω λεφτα ουτε μου ερχονται απο τον ουρανο...ουτε ειμαι και κανενα παιδακι να τρωω τα λεφτα του μπαμπα 31 ειμαι και παντρεμενος. απλα γουσταρω το επιπεδο των χρηστων εδω μεσα γιαυτο και ειμαι εδω. παλιοτερα ρωτησα τι μπορουσα να κανω για να ανεβασω το clock της gpu μου και ολοι απαντησατε σφερα... αυτο γουσταρω.... καλη χρονια σε ολους...

ps1 : το τροφοδοτικο ειναι καλο? ρωταω γιατι εχω ακουσει πολλα για την thermaltake... θα αξιζε να το δωσω και να παρω καποιο αλλο αλλης εταιρειας? θα αξιζε να την δωσω την radeon και να παρω μια 5850-5870 για να κατεβασω και την καταναλωση οπως ειπε καποιος? και ολα αυτα τωρα ή το καλοκαιρακι? ψύκτρα για cpu? την μαμισια εχω πανω κια δουλευει απο 3ghz στα 3516 24/7 η cpu.

Δημοσ.

Ελα ρε παιδες..Μια χαρα ειναι ..Ας βρει καπιος ενα παιχνιδι που να μην το παιζει στα φουλ..Ή ενα προγραμμα που να μην το σηκωνει..Κοιτα φιλε που θες αναβαθμιση,εγω σου προτινω να μεινεις ετσι...Αν εχεις λεφτα που σου περισσευουν δωστα σε μενα xD..Παντως αναβαθμιση να κανεις οταν θα εχει πραγματικα προβληματα στη λειτουργια σου..Και κατι τετοιο πιστευω θα αργισει πολυυυυ

Δημοσ.

τους δισκους 3χ500 τους εχεις σε RAID?

για την καρτα τωρα, θελει υποσταθμο της ΔΕH για να λειτουργήσει. σε εναν ι7/920 με αυτην την καρτα ειχα μετρησει θυμαμαι 400-450W στο crysis με φουλ γραφικα. δες και εδω συγκιτικο καταναλωσεων

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd5850_11.html#sect0

Δημοσ.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... καλοοοοοοοοοοοο. ειπαμε βρε παιδια αλλα οχι και ετσι... σε λογικα πλαισια παντα....μην βαρατε!:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...