nikolas_14 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με τα παιχνιδια.οταν παιζω ενα παιχνιδι μετα απο λιγη ωρα μου σβινει ι οθονι και μου κολλαει ο υπολογιστης καμια λυση??????
kostasmak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορει να εχει προβλημα το τροφοδοτικο.Μπορει να μην κοβει ταχυτητα η μπορει να μην θερμενεται καλα το συστημα.Το ειχα παθει και εγω και σε οτι απαιτητικη εφαρμογη ανοιγα μετα απο λιγο... τεζα.Του εβαλα εναν ανεμιστηρα που εβγαζε κρυο αερα και μετα και να ηθελε δεν μπορουσε να κολλησει.Μια προταση ειπα μπορει να μην ειναι ομως αυτο το προβλημα...
nikolas_14 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορει να εχει προβλημα το τροφοδοτικο.Μπορει να μην κοβει ταχυτητα η μπορει να μην θερμενεται καλα το συστημα.Το ειχα παθει και εγω και σε οτι απαιτητικη εφαρμογη ανοιγα μετα απο λιγο... τεζα.Του εβαλα εναν ανεμιστηρα που εβγαζε κρυο αερα και μετα και να ηθελε δεν μπορουσε να κολλησει.Μια προταση ειπα μπορει να μην ειναι ομως αυτο το προβλημα... δεν πιστεβω να ειναι αυτο γιατι το τροφοδοτικο ειναι ολοκαινουριο,επησης αυτο το προβλημα υπηρχε και με το παλιο τροφοδοτικο
sozz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με τα παιχνιδια.οταν παιζω ενα παιχνιδι μετα απο λιγη ωρα μου σβινει ι οθονι και μου κολλαει ο υπολογιστης καμια λυση?????? τρεξε ενα furmark να δεις gpu θερμοκρασιες ενα occt να δεις για την cpu θερμοκρασιες
nikolas_14 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 τρεξε ενα furmark να δεις gpu θερμοκρασιεςενα occt να δεις για την cpu θερμοκρασιες το εχω κανει ηδι cpu:49 gpu:46
Rubin074 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μάλιστα... από θερμοκρασίες καλά πας. Για δώσε όμως και καμιά πληροφορία για το υπόλοιπο σύστημά σου: CPU, RAM, M/B, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό (το "είναι καινούριο" προφανώς δεν αρκεί), σε τι παιχνίδια στο κάνει κλπ μπας και καταφέρουμε να δούμε τι φταίει. Θεωρητικά θα μπορούσε να είναι και RAM...
nikolas_14 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μάλιστα... από θερμοκρασίες καλά πας. Για δώσε όμως και καμιά πληροφορία για το υπόλοιπο σύστημά σου: CPU, RAM, M/B, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό (το "είναι καινούριο" προφανώς δεν αρκεί), σε τι παιχνίδια στο κάνει κλπ μπας και καταφέρουμε να δούμε τι φταίει. Θεωρητικά θα μπορούσε να είναι και RAM... core to quad 2.6 ram 3gb ati radeon 4800 512 trofodotiko 600w motherboat astrock
sozz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 core to quad 2.6ram 3gb ati radeon 4800 512 trofodotiko 600w motherboat astrock τα εχεις κανει ε κανενα 15λεπτο το καθε ενα??? τοσες εχω σε idle εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.