Προς το περιεχόμενο

Upgrade Windows 7

nikkeii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Αν κανω upgrade installation τα windows 7 πανω σε vista θα πρεπει να ξαναβαλω ολα τα προγραμματα(antivirus, firewall κλπ κλπ) που εχω εγκατεστημενα?

Δημοσ.

οκ ειναι καλυτερο να κανω clean install. Αν δεν κανω ομως? θα πρεπει να ξανακανω εγκατασταση ολα τα προγραμματα που εχω ηδη εγκατεστημενα?

Δημοσ.

Κάνοντας upgrade installation δεν χάνεις τίποτα από προγράμματα, όλα παραμένουν και (λογικά) θα λειτουργούν κανονικά μετά. Καλό είναι όμως, αν κάνεις upgrade τελικά, πρώτα να απεγκαταστήσεις το antivirus και το firewall (αν έχεις κάποιο εγκατεστημένο) και αφού μπουν τα Windows 7, τα ξαναπερνάς - κι αυτό για αποφυγή πιθανών προβλημάτων. Με τα άλλα προγράμματα δεν χρειάζεται να γίνει αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ.Έχω παραγγήλει την αναβάθμιση για τα 7άρια μέσω του αντιπροσώπου της ACER.Ενώ με την ολοκλήρωση της παραγγελείας βγάζει μύνημα πως θα σταλούν στο μαιλ μου 2 μυνήματα, το ένα με πληροφορίες της παραγγελείας και το δεύτερο με της πληροφορίες των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζιονται έτσι ώστε να καταθέσω τα λεφτά για να ξεκινήσει η αποστολή, μου έχει έρθει μόνο το πρώτο και έχουν περάσει μέρες απο τότε που έκανα την παραγγελία.Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...