Προς το περιεχόμενο

CoolerMaster Mystique 631 και 5850

mihachris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Έχω το Coolermaster Mystique 631 και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση και να πάω σε i5 και 5850. Το θέμα είναι πως, ύστερα με μια συνομιλία με έναν τεχνικό του πλαίσιου, μου είπε πως αν δεν είναι Full Tower το κουτί τότε θα "βράζει" και θα έχω πολύ υψηλές θερμοκρασίες, οπότε μου πρότεινε να πάω σε full. Ξέρω ότι αυτοί λεφτά θέλουν, αλλά με έβαλε σε σκέψεις. Εννοείται πως ενα Haf 932 π.χ. έχει πολύ καλύτερο airflow και συνεπώς χαμηλότερες θερμοκρασίες, αλλά ήθελα να ξέρω αν όντως ισχύει ότι το κουτί μου δεν κάνει για μια 5850.

Επίσης, άμα πάρω έτοιμο να το δώσω να το συναρμολογήσουν αυτοί ή να το κάνω μόνος μου; Γιατί μου είπε πως αμα το φτιάξουν αυτοί θα έχω 3 χρόνια εγγύηση, αντίθετα με τα 2 που θα είχα κανονικά. Δεν έχω ξανασυναρμολογήσει στο παρελθόν pc απο το 0 αλλά ξέρω πως και δε φαίνεται δύσκολο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το 631 έχει το βασικό airflow, ένα φουρφούρι μπροστά κι ένα πίσω.

Δε νομίζω πως θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με ένα καλό cable management.

Το σύστημα καλύτερα να το στήσεις εσύ, δεν είναι τίποτα δύσκολο.

Αυτά περί διάρκειας εγγύησης, τ' ακούω βερεσέ.

Δημοσ.

Κι εγώ θέλω να δοκιμάσω το στήσιμο μόνος μου καθώς μ' αρέσει, αλλά σκέφτομαι την εγγύηση. Αυτό ισχύει ότι θα έχει 3 χρόνια άμα το συναρμολογήσουν αυτοί;

Δημοσ.

Δε γνωρίζω την πολιτική του Πλαισίου και του κάθε Πλαισίου σχετικά με την κάλυψη της εγγύησης.

Νομίζω πως ο υπάλληλος αναφερόταν σε δωρεάν έλεγχο/διάγνωση/λύση των προβλημάτων και όχι στην εγγύηση του κάθε part, καθώς το κάθε ένα έχει τη δική του από την κατασκευάστρια.

Δημοσ.

εγω το μονο που θα σου πω να κοιταξεις ειναι αν χωραει μεσα στο κουτι σου γιατι εχει μηκος γυρω στα 25 εκταοστα!απο airflow μην σε ανησυχει..

Δημοσ.

Αν στην κάνουν δωρεάν την συναρμολόγηση τότε άσε αυτους να στην κάνουν.Αν θελουν λεφτά αστους να κάνουν κ@λ@τουμπες.

Το κουτάκι οπως το κόβω θα κάνει την δουλειά του με καλό συγύρισμα.

Ειδικά αν δεν έχεις πολλούς δίσκους και τους βάλεις στις θέσεις των floppy ή και με πατεντα στις θέσεις των optical tοτε δεν προκειται να υπάρχει θέμα θερμοκρασίας.

Με βάση αυτό που βλέπω

http://www.phoronix.net/image.php?id=518&image=cm_mystique_sys1_lrg

μελέτησε την πρόταση μου με τους δισκους...φαντάζομαι οτι το cage βγαίνει.

Εαν δεις οτι ανεβάζει μπορείς να "χτυπήσεις" και ένα ανεμιστηράκι στο πλάι στου κουτιου.

Βέβαια το μεγάλο κουτί είναι μεγάλο όπως και να το κανουμε.

Δημοσ.
Δηλαδή με ένα καλό cable management είμαι οκ;

Δε θα πρέπει να κάνω καμιά πατέντα για να έχω κανονικές θερμοκρασίες;

Tι πατεντα να κανεις ρε συ... :P

Και χωρις cable management παλι δε θα εχεις προβλημα απλα θα πετυχεις ελαχιστα (πολυ ελαχιστα) καλυτερες θερμοκρασιες αν το κανεις...

Δε χρειαζονται πατεντες...

Καλο airflow στο κουτι θες και μια καλη ψυχτρα συμπεριλαμβανομενων και των ανεμιστηριων του κουτιου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...