Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών προτάσεις

zoolapi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα και χρονια πολλα!! Το πρωτο που θα πω ειναι ΜΑΚΡΥΑ απ την Ati!!!

Κοιτα καλυτερα για μια Νvidia και ασε την Ατι:) Σημερα κιολας περασα αυτή σε ενα φιλαρακι,μονο με 90 ευρωπουλα, σετακι παντα με ενα τροφοδοτικο 550, επισης ειχε εναν core duo επανω στα 2,3 και Ram 2GB 667

και απολαυσαμε Resident Evil 5 sστα 30fps. Δλδ σ λεω επαθα την πλακα μου!! Εγω ειχα πληρωσει τα κερατα μου για μια 9800 και τωρα βλεπω τον αλλον με 90 ευρα να ειναι στα επιπεδα μου!! Ελεος δηλαδη...

Γιατι να πας να δωσεις τα λεφτα σου σε κατι που δεν θα το χαρεις ποτε? Νομιζω πως ολοι υπερβαλλουμε λιγο πολυ στον τομεα γραφικων...

Και γιατί ακριβώς μακρυά απο την Ati? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Δημοσ.

Κοιτα καλυτερα για μια Νvidia και ασε την Ατι:) Σημερα κιολας περασα αυτή σε ενα φιλαρακι,μονο με 90 ευρωπουλα, σετακι παντα με ενα τροφοδοτικο 550, επισης ειχε εναν core duo επανω στα 2,3 και Ram 2GB 667

και απολαυσαμε Resident Evil 5 sστα 30fps. Δλδ σ λεω επαθα την πλακα μου!! Εγω ειχα πληρωσει τα κερατα μου για μια 9800 και τωρα βλεπω τον αλλον με 90 ευρα να ειναι στα επιπεδα μου!! Ελεος δηλαδη...

Γιατι να πας να δωσεις τα λεφτα σου σε κατι που δεν θα το χαρεις ποτε? Νομιζω πως ολοι υπερβαλλουμε λιγο πολυ στον τομεα γραφικων...

30 fps :lol:

βαζεις λιγα παραπανω και περνεις μια 5770 που θα το παιζει στα φουλ με 8x aa

με καμια 60αρα fps :P (dx10)

9800gtx δεν εχει και τις τρελες διαφορες απο μια gts 250(9800gtx+) ;)

Δημοσ.

/facepalm

10chars

Δημοσ.

Oταν λες λιγα παραπανω εννοεις 70€+? Μπα ευχαριστω δεν θα παρω :P

και για να μην ειμαστε πλεονεκτες πιστευω οτι τα 30-40fps ειναι μια χαρα στα 1280χ1024

σχεδον ουτε καν βλεπεις την διαφορα...

Τελος σχετικα με την Ατι. Οσα PC εχω δει με προβληματα των γραφικων που ειχαν με την Ατι ειτε ειχαν ανεβασμενες θερμοκρασιες ειτε με το υπεροχο συστημα των Drivers. Πραγματικα προτιμω να κανω ενα φορματ παρα να περασω τους drivers απο μια Ατι..

Δημοσ.

Εαν θελεις οποσδηποτε DX11, αυτη τη στιγμη η Ati ειναι μονοδρομος, εαν δεν βιαζεσαι για DX11, μπορεις να παρεις μια προσιτη καρτα γραφικων και να παιξεις μια χαρα τα DX9 games για την ωρα, εξαλλου το 90% των games ειναι DX9, για πιο DX10 και DX11 μιλαμε; εγω εχω παρει δυο 5870 XFX και το ΜΟΝΟ Games που παιζει αυτη τη στιγμη σε DX11 ειναι το Dirt 2!

Δημοσ.

Φίλε μου με τα 90 ευρώ που έδωσε ο φίλος σου για την gts250 έπαιρνε αυτή http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/XFX-4770-SVGA-PCI-Express-512-MB-HD-477A-YDFC.htm και με τα υπόλοιπα 14 ευρώ χτύπαγε μια σπέσιαλ γίγας πίτσα με cola και την κάνατε ταράστα.

Και καλύτερα φυσικά αποτελέσματα θα είχε στα games ( 1280 χ 1024....? :P).

Το να λές οτι μόνο οι ati έχουν προβλημα με τους drivers απλά ΔΕΝ στέκει.

Πές οτι είσαι της nvidia side να το καταλάβουμε, απλά...

Δημοσ.
Oταν λες λιγα παραπανω εννοεις 70€+? Μπα ευχαριστω δεν θα παρω :P

και για να μην ειμαστε πλεονεκτες πιστευω οτι τα 30-40fps ειναι μια χαρα στα 1280χ1024

σχεδον ουτε καν βλεπεις την διαφορα...

Τελος σχετικα με την Ατι. Οσα PC εχω δει με προβληματα των γραφικων που ειχαν με την Ατι ειτε ειχαν ανεβασμενες θερμοκρασιες ειτε με το υπεροχο συστημα των Drivers. Πραγματικα προτιμω να κανω ενα φορματ παρα να περασω τους drivers απο μια Ατι..

και σε εμενα ειχε χαλασει μια 8800gts αλλα παλει nvidia επελεξα.....

ειναι σε τι κομματι θα πεσεις

αν αγοραζα σημερα καρτα ati θα επερνα οι driver της nvidia ειδικα σε 2 gpu ειναι...

ρωτα τον warhead :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ----------

τα 30-40 fps εχουνε διαφορα απο τα 50-60 fps ;)

στο ενα κυλανε τελεια (50-60 fps)

και στο αλλο πανε με κολληματα λιγο λιγο (30-40)

δοκιμασε να παιξεις ενα rts game να δεις τις βομβες πως πανε με 30 και πως με 50 :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά.Μια άλλη σκέψη είναι να περιμένω να αλλάξει κάτι στις Nvidia (δηλαδή να πέσουν οι τιμές) και απλά τώρα να επενδύσω τα 80 90 ευρώ μου σε έναν επεξεργαστή!!:o

Μη βαράτε,αποφασιστικότητα που σκοτώνει,απλά απογοητεύτηκα με τις τιμές..

Και ποιό επεξεργαστή στο 775 socket μου προτείνετε απο e-shop στο ποσό αυτό; εννοείται για να μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα στις καινούριες κάρτες;

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά.Μια άλλη σκέψη είναι να περιμένω να αλλάξει κάτι στις Nvidia (δηλαδή να πέσουν οι τιμές) και απλά τώρα να επενδύσω τα 80 90 ευρώ μου σε έναν επεξεργαστή!!:o

Μη βαράτε,αποφασιστικότητα που σκοτώνει,απλά απογοητεύτηκα με τις τιμές..

Και ποιό επεξεργαστή στο 775 socket μου προτείνετε απο e-shop στο ποσό αυτό; εννοείται για να μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα στις καινούριες κάρτες;

με τοσα λεφτα τιποτα τοσο κανει που λεει ο λογος ο δικος σου :P

αν βρεις κανενα μεταχειρισμενο 4πυρινο αλλαζει το πραμα κανεναν 9550 ;)

Δημοσ.

Αυτο λεω και γω να μην βαρανε :D Οκ το παραδεχομαι οτι ειμαι nvidiakias αλλα ολο αυτο με την φρικη που εχω φαει με τις Ati!! Τελως παντων την γνωμη/προταση μου ειπα :)

Για επεξεργαστη απο e-shop προτεινω αυτον στα 130 ευρωπουλα η αν δεν σ'αρεσει κοιτα καποιον core 2 στα 1333fsb παντα (και παντα παντα μακρυα απ τους AMD)

Δημοσ.
(και παντα παντα μακρυα απ τους AMD)

Tα θέλει ο πωπός σου μου φαίνεται...... :P

Επεξεργαστή σε s775 δεν θα πάρει καινούργιο με ΤΙΠΟΤΑ.

Να πουλήσει τον δικό του και να βρεί έναν used quad 9550, 9650 και αν τον συμφέρει η διαφορά χρημάτων να τον χτυπήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...