Προς το περιεχόμενο

mac mini, philips tv 8404 και ήχος

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνέδεσα ένα mac mini με την Philips HD lcdtv 8404 με το hdmi καλώδιο αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα, δεν έχω ήχο παρά το ότι έχω συνδέσει καλώδιο RCA URL ολόϊδιο. Τώρα από το μίνι... standard έρχεται ήχος διότι έβαλα ακουστικά στην έξοδο των ακουστικών κ όλα οκ αλλά στην HD tv μου τίποτα. Το δοκίμασα κ στις 4 εισόδους που έχει από πίσω αλλά και πάλι τζίφος! Αny ideas?

Δημοσ.
Συνέδεσα ένα mac mini με την Philips HD lcdtv 8404 με το hdmi καλώδιο αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα, δεν έχω ήχο παρά το ότι έχω συνδέσει καλώδιο RCA URL ολόϊδιο. Τώρα από το μίνι... standard έρχεται ήχος διότι έβαλα ακουστικά στην έξοδο των ακουστικών κ όλα οκ αλλά στην HD tv μου τίποτα. Το δοκίμασα κ στις 4 εισόδους που έχει από πίσω αλλά και πάλι τζίφος! Αny ideas?

Αλλη συσκευη, ωστε να δοκιμάσεις το καλώδιου ήχου?Δηλαδη να δεις οτι είναι ενταξει και το καλώδιο.

(Συνήθως απο την hdmi έρχεται και ο ήχος για αυτό οταν την επιλέγεις στην τηλεοραση δεν καταλαβαινει οτι ο ήχος ερχεται απο άλλη είσοδο.)

Δημοσ.
ναι σωστό ακούγεται αυτό, αλλά πως μπορώ να τον απομονώσω τον ήχο από την hdmi;

Λοιπον φευγει μονο η εικόνα απο το μακ μινι με το hdmi και ο ήχος απο τα ακουστικα σε RCA.Δεν ξερω αν υπαρχει τρόπος να περασεις και τον ήχο συμπλεκοντας τον με καποιον ανταπτορα μαζι στην hdmi.Το μόνο που μπορω να σου πω σε αντιστοιχη συνδεση που εκανα,είναι οτι καρφωσα τον ήχο στο home cinema και στην τηλεοραση έχω μονο την εικόνα.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ το προσπάθησα η μονή λύση είναι να πείς στην ΤV να παίρνει τον ήχο από άλλη θύρα, αλλά δεν έχω δεί κάποια τηλεόραση που να έχει την δυνατότητα αυτή, οπότε πάς εδώ:

http://kanexlive.com/products/item.aspx?id=3495

Δημοσ.

έχω πάρει το πιό μικρό ακόμα είναι αρχές αλλά απότι έχω δεί έως τώρα... σπέρνει! όμως τώρα αυτό το θέμα που αντιμετωπίζω με έχει λίγο φρικάρει!

Δημοσ.

οκ λύθηκε το θέμα, απλώς μου κάνει εντύπωση που ο ήχος έρχεται κ φεύγει, τη μια παίζει την άλλη όχι, να είναι κάποια ρύθμιση της tv?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...