Προς το περιεχόμενο

Πάει ο παλιός P4, έρχεται ο νέος με τα δώρα (i7)!

manimanitu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε γεια σου......9α σου ελεγα να μην προτιμησεις των i5 ειναι πολυ χαμηλωτερης αποδοσης απο των i7 και προσφατα το cumputer για ολους (ή το PC World xD) ειπαν οτι ειναι ΧΑΛΙΑ....σε 9εματα απόδοσης....

Φιλικα....

Aggelos15

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά η αγορά έχει ήδη γίνει.

Λοιπόν δοκίμασα με τις μνήμες και δεν έγινε τίποτα. 'Εκανα clear cmos με τα jumperάκια αλλά πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω.

'Εβαλα και ένα speakerάκι από άλλο pc αλλά δεν κάνει τίποτα.

Να τα έχει παίξει η μητρική ή η vga;

Δημοσ.
Παιδιά η αγορά έχει ήδη γίνει.

Λοιπόν δοκίμασα με τις μνήμες και δεν έγινε τίποτα. 'Εκανα clear cmos με τα jumperάκια αλλά πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω.

'Εβαλα και ένα speakerάκι από άλλο pc αλλά δεν κάνει τίποτα.

Να τα έχει παίξει η μητρική ή η vga;

Αφου έβαλες speakerάκι, δοκίμασε χωρίς μνήμες η χωρίς την VGA εκεί θα πρέπει να έχεις τα κλασικά μπιπ.

Δημοσ.
Αφου έβαλες speakerάκι, δοκίμασε χωρίς μνήμες η χωρίς την VGA εκεί θα πρέπει να έχεις τα κλασικά μπιπ.

Και πάλι τίποτα

Δημοσ.
Eπειδη δεν θυμαμαι η μητρικη ακουμπαει στους αποστατες?

Γηωθηκες πριν πιασεις τα πραγματα?

Μέσα στο κουτί ήταν σε αποστάτες.

'Επιασα το καλοριφέρ πριν αρχίσω να δουλεύω. Απ' ότι είδα το έλεγαν πολλοί αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

Μάλλον θα γυρίσω την μητρική. Μπορώ να βγάλω την ψύκτρα και την δοκιμάσω την μητρική με σκέτο επεξεργαστή για να μην βάζω πάστες συνέχεια;

Δημοσ.

Ιδιαίτερη εμπειρία δεν έχω αλλά μόνο cpu και ψύκτρα δεν είχα βάλει. Τον Ρ4 τον έχω κάνει βίδες και ξανασυναρμολογήσει χωρίς πρόβλημα. Δεν βλέπω κάποιο λάθος.

Πάντως τις τελευταίες δοκιμές τις έκανα εκτός κουτιού και στην ουσία μόνο τα ρεύματα έπρεπε να συνδέσω.

Δημοσ.

Εχεις βαλει και τη τροφοδοσια της καρτας γραφικων και σε ποια θυρα την εβαλες;Τις μνημες σε ποιες θυρες τις εχεις βαλει οταν δοκιμασες τις τρεις;

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών παίρνει 2 6πινα και είναι σε PCI 16x.

Τις μνήμες τις δοκίμασα παντού ακόμα και ένα dimm τη φορά.

Αύριο θα έρθουν να πάρουν για έλεγχο την μητρική και τις μνήμες και βλέπουμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Ποσα καλωδια εχεις συνδεσει στη μητρικη;Συγνωμη για τις "χαζες" ερωτησεις αλλα συνηθως καποια λαθος συνδεση εχουμε κανει και ψαχνομαστε τσαμπα...

Επισης δοκιμασε μονο το ενα dimm στη θεση Β2.Ειναι η τριτη απο τον επεξεργαστη...Αφου βαλεις το dimm βγαλε την μπαταρια απο τη μητρικη για ενα λεπτο,εννοειται πως εχεις βγαλει το καλωδιο τροφοδοσιας,ξαναβαλε την μπαταρια και δοκιμασε να το ξεκινησεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...