manimanitu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εμ αυτό πίστευα κι εγώ αλλά δεν υπάρχουν. Ακόμα και στα περιεχόμενα των manuals τόσο του case όσο και της μητρικής δεν αναφέρονται πουθενά...
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εμ αυτό πίστευα κι εγώ αλλά δεν υπάρχουν. Ακόμα και στα περιεχόμενα των manuals τόσο του case όσο και της μητρικής δεν αναφέρονται πουθενά... Τί μητρική και τί κουτί έχεις ? Πρώτα βιδώνουμε στο case κάποιες ειδικές βίδες που ουσιαστικά είναι "θέσεις" προκειμένου να ακουμπήσουμε στην συνέχεια το mobo και να το βιδώσουμε έπειτα με τις κλασικές βίδες για σταυροκατσάβιδο.Ούτε αυτές δεν έχεις ?
manimanitu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τί μητρική και τί κουτί έχεις ? Πρώτα βιδώνουμε στο case κάποιες ειδικές βίδες που ουσιαστικά είναι "θέσεις" προκειμένου να ακουμπήσουμε στην συνέχεια το mobo και να το βιδώσουμε έπειτα με τις κλασικές βίδες για σταυροκατσάβιδο.Ούτε αυτές δεν έχεις ? Το case είναι το coolermaster 690 και μητρική η asus p6t deluxe v2. Τα spacers υπάρχουν στο κουτί αλλά δεν υπάρχουν βίδες για να βιδωθούν επάνω τους. ΥΓ Τώρα είδα ότι έχεις την ίδια μητρική. Εσένα είχες βίδες;
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ΥΓ Τώρα είδα ότι έχεις την ίδια μητρική. Εσένα είχες βίδες; Και CM case έχω.Η μητρική (όπως και το case) είχαν βίδες μαζί και μάλιστα αρκετές 10άδες.Καλύτερα να πάς στο κατάστημα από όπου τα πήρες γιατί μάλλον είσαι "τυχερός" και πήρες κομμάτια που έχουν δεχθεί "αποψίλωσει".
linuxovios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που βλέπω είναι ότι το κουτί δεν έχει βίδες για να βιδωθεί η μητρική (εκτός από κάτι θυληκές) και η μητρική δεν έχει επίσης βίδες για να βιδωθεί. Συνήθως οι βίδες παρέχονται με το κουτί. Αν δεν έχεις πας να αγοράσεις μερικές από κάποιο κατάστημα με είδη αναβάθμισης Η/Υ
manimanitu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Και CM case έχω.Η μητρική (όπως και το case) είχαν βίδες μαζί και μάλιστα αρκετές 10άδες.Καλύτερα να πάς στο κατάστημα από όπου τα πήρες γιατί μάλλον είσαι "τυχερός" και πήρες κομμάτια που έχουν δεχθεί "αποψίλωσει". Εννοείς ότι κράτησαν μόνο τις βίδες; Τη μητρική και το κουτί τα πήρα από το pc1. Πάντως σε unboxing που είδα στο youtube της μητρικής δεν είχε επίσης βίδες. Από την άλλη το manual του CM 690 γράφει ακριβώς τι περιέχει το κουτί. Δεν γράφει πουθενά για βίδες. Γι αυτό σκέφτομαι μήπως είναι πολιτική των εταιριών και δεν φταίει το pc1. Θα τους πάρω πάντως αύριο να το διευκρινήσω. Ευτυχώς απ' ότι είδα ο ssd έχει μέσα 5 βίδες που δεν χρειάζονται και μάλλον μου κάνουν για να μην ψάχνω.
moldovan20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Θα τους πάρω πάντως αύριο να το διευκρινήσω. Ρώτα να σου πούνε αν τελικά πουλάνε τα μεταχειρισμένα , χαλασμένη συσκευασία , stock κτλ του e-shop να ξέρουμε.
kostas-elena Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 manimanitu οι βιδες ξερεις που ειναι?.......ψαξε υπαρχουν το ιδιο επαθα κι εγω οταν πηρα το κουτι για εναν ξαδελφο δεν μπορουσα να τις βρω...αντε να μην σε παιδευω σε πληροφωρω οτι ειναι βιδομενες επανω στο κουτι εκει που ειναι οι θεσεις για τους σκληρους τωρα δεν θυμαμε που ηταν οι αποστατες-βιδες για την μητρικη
manimanitu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 manimanitu οι βιδες ξερεις που ειναι?.......ψαξε υπαρχουν το ιδιο επαθα κι εγω οταν πηρα το κουτι για εναν ξαδελφο δεν μπορουσα να τις βρω...αντε να μην σε παιδευω σε πληροφωρω οτι ειναι βιδομενες επανω στο κουτι εκει που ειναι οι θεσεις για τους σκληρους τωρα δεν θυμαμε που ηταν οι αποστατες-βιδες για την μητρικη Πωπω ρε φίλε είσαι θεός! Μπροστά στα μούτρα μου και ούτε που τις είδα. Δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι τις είχαν βιδώσει επίτηδες εκεί. Να ΄σαι καλά. ---------- Προσθήκη στις 03:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:42 ---------- Έγινε η συναρμολόγηση αλλά κάτι δεν πάει καλά. Το pc ανοίγει (δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλά δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη και δεν αναβοσβήνει καθόλου το πληκτρολόγιο. Επίσης δεν ακούγεται κανένα μπιπ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
kostas-elena Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εβαλες default στο bios και μετα F10 για να το σωσεις αν οχι να το κανεις
manimanitu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πως να το κανω αυτό αφού δεν έχω καθόλου display;
blackstar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πωπω ρε φίλε είσαι θεός! Μπροστά στα μούτρα μου και ούτε που τις είδα. Δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι τις είχαν βιδώσει επίτηδες εκεί. Να ΄σαι καλά. ---------- Προσθήκη στις 03:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:42 ---------- Έγινε η συναρμολόγηση αλλά κάτι δεν πάει καλά. Το pc ανοίγει (δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλά δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη και δεν αναβοσβήνει καθόλου το πληκτρολόγιο. Επίσης δεν ακούγεται κανένα μπιπ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Μνήμες πιθανότατα, το ίδιο είχα πάθει και εγώ με την gigabyte P55-UD4 με το που τις έβαλα στο channel 0 το μηχάνημα ξεκίνησε, οπότε δοκίμασε να της αλλάξεις θέσεις η διάβασε στο manual που πρέπει να τοποθετηθούν. Αν θες κάνεις και ενα clear cmos με το jumper.
islas canarias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 φιλε απλα μια συμβουλη: επειδη κ εγω πηρα διαφορα προσφατα απο πλαισιο και αλλα μαγαζια, ειχα παραλυσει απ το ψαξιμο. αν τελικα δε δεις το μηχανημα δε θα ξερεις, και οτι και να αλλαξεις οι διαφορες θα ειναι απειροελαχιστες που δε φαινονται και με το ματι. Παντως οτι παραγγειλες ειναι καλο κατ εμε και θα σου κρατησει χρονια!
manimanitu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μνήμες πιθανότατα, το ίδιο είχα πάθει και εγώ με την gigabyte P55-UD4 με το που τις έβαλα στο channel 0 το μηχάνημα ξεκίνησε, οπότε δοκίμασε να της αλλάξεις θέσεις η διάβασε στο manual που πρέπει να τοποθετηθούν.Αν θες κάνεις και ενα clear cmos με το jumper. Μνήμες έχω και τα 6 dimms γεμάτα (12gb). Θα δοκιμάσω να αφήσω τα 3 μόνο.
kostas-elena Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τι εκανες απ αυτα που λεγαμε....και το τελευταιο που λες παιζει γιατι φορτωσες πολλη τον αντιστοιχο ελεγκτη. Α καλα που το θυμηθηκα αλλαξε τις θεσεις πανω στα slots
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.