Προς το περιεχόμενο

gaming pc εως ~650EURO

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα ξερεις φιλε κρατωντας αυτην την σταση το μονο που εχεις ειναι να χασεις.. (directx11, επιδοδεις κλπ)

+1 στον Phanispal, σταματηστε πια με τους fanboyσμους..

Αφου βλεπεις οτι το 80%+ προτινει ati (πιο συγκεκριμενα 5xxx), μην κολλας με την Nvidia (εγω τοσο καιρο που ειμαι με 2χ 4850 cf σπανιως να αντιμετωπισα καποιο προβλημα, μονο τωρα ενα μικρο το οποιο λυθηκε κατευθειαν με hotfix).

Kαλη χρονια σ'ολους :-)

Δημοσ.

Και εγω συμφωνω οτι δεν πρεπει να ειμαστε φαν κτλ...αλλα... τι να κανω... ας χασω λιγο απο τις επιδοσεις... δεν με απασχολει... ;)

Δημοσ.
Και εγω συμφωνω οτι δεν πρεπει να ειμαστε φαν κτλ...αλλα... τι να κανω... ας χασω λιγο απο τις επιδοσεις... δεν με απασχολει... ;)

Στου κουφού την πόρτα.. Πάρ'την πόρτα και φύγε

Δημοσ.
Αφού δεν θέλει AMD και ATI στο σύστημα του το παιδί. Έχει παιδικές φοβίες, ακούει AMD/ATI και κρύβεται κάτω απο το κρεββάτι, αφήστε τον να αγοράσει Intel/Nvidia, να νιώσει ζέστη και σιγουριά, αυτήν ξέρει αυτήν εμπιστεύεται. Απόλυτα φυσιολογικό.

Θεος :D

Ρε συ fe31h, αφου αυτην την εποχη αμα πας σε nVidia πληρωνεις πιο πολλα και παιρνεις χειροτερη καρτα. Αν ειναι δυνατον επειδη ενας φιλος σου εχει κολληματα (που μπορει να φταινε 600000 πραγματα εκτος απο Hardware και το πιθανοτερο εινια να μην ειναι Hardware εδω που τα λεμε) να πιστευεις οτι οι καρτες της ATI ειναι γενικως αναξιοπιστες.

Δημοσ.

χαχαχα...

Δεν ξερω ρε παιδια...δηλαδη λετε να παω σε καμια ΑΤΙ ετσι??? παντως σε AMD δεν παω με τιποτα!!!!! ξεκομμενο απο τωρα... :P

Γιατι δεν ειναι ενας και δυο... ειναι σχεδον ολο το φορουμ...

Δημοσ.

Kαταρχάς το budjet που έβαλες αρχικά είναι στα 650 ευρώ σωστά?

Oπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Ότι σου πόσταραν τα παιδιά (εκτός της gtx260) είναι πολύ σωστό, άλλωστε δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα.

Όσον αφορά το psu που το λές και το ξαναλές είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για την συνθεσή σου και θα σε καλύψει και για μελλοντική πρόσθεση hardware με το παραπάνω.

Μην κολλάς στα ονομαστικά Watt που έχουν πολλά φθηνά και όχι ποιοτικά psu. Δεν αποδίδουν σε τίποτα αυτό που γράφουν. Eίναι 1000 φορές καλύτερο ένα corsair - enermax στα 400w με 80+ εfficiency απο ένα οποιοδήποτε άλλο 500+ φθηνό psu.

Άλλωστε δεν νομίζω να σκοπεύεις να βάλεις 2 gtx260 σε sli έτσι δεν είναι?

Πήγαινε λοιπόν σε ati 5770 που είναι απλά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και στο όριο χρημάτων που έβαλες αλλά και στην τεχνολογία...

ΤΕΛΟΣ, φιλικά πάντα. ;)

Δημοσ.
Οποτε για να καταλαβω κιολας..... παμε σε ΑΤΙ απο οικονομικη πλευρα?????

Όχι βέβαια. Αυτό κατάλαβες απο αυτά που έγραψα? Το θέμα περί budjet είχε να κάνει με την σύνθεση και όχι με την κάρτα. Ακόμα και αν διαθέτεις λίγα παραπάνω απο 750 ευρώ τότε πάλι σε ati θα πάς αλλά σε 5850....;) Τώρα αν διαθέτεις ακόμα περισσότερα μπορείς να πάς i7 860, κανα ssd σκληρό, περισσότερη μνήμη, κλπ.

Για gtx260 πάντως (κόστος/απόδοση/τεχνολογία/μέλλον/κατανάλωση), με την ΚΑΜΜΙΑ.

Τσάμπα λεφτά, απλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...