fe31h Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας... Θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη για μενα... ο οποιος θα παιζει παιχνιδια.. οχι τρελα πραγματα στα φουλ ολα κτλ... αλλα θελω να παιζει και τα παιχνιδια μετα απο κανενα 2χρονια... Σκεφτομαι κατι σε ι7, ι5? τετραπυρηνο δεν νομιζω γιατι θα καταργηθει το socket του και μετα αντε βρες... Συνοψιζω και λεω... Καρτα γραφικων nvidia, επεξεργαστης intel, Τα βασικα... τωρα τροφοδοτικο, σκληρο δισκο κτλ ας ειναι οτι νομιζετε Μην ξεπερασουμε τα 600-650.. να μεινει και κατι στην τσεπη... Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και θα περιμενω καποιες απαντησεις σας... Καλη πρωτοχρονια σε ολους!!!:cool:
phanispal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάμε αποκλειστικά για κουτί ή και οθόνη μαζί;
fe31h Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οθονη οχι... καθως επισης πληκτρολογιο και ποντικι... ολα τα αλλα ναι... (μητρικη, επεξεργαστης, καρτα οθονης, ραμ, σκληρος δισκος κτλ)
grimpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Στην χαλάμε λιγάκι, αλλά δύσκολα φτιάχνεις κάτι αντίστοιχο στα λεφτά σε Intel i5/Nvidia αυτήν την στιγμή.
Dropsreef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 θα μπορουσαμε να ριξουμε την τιμη του αν αντι για 4gbram επιλεγαμε 2gb ram οπως επισης και αν ενδιαφεροσουν για επεξεργαστη amd! οσο για την καρτα γραφικων γνωμη μου ειναι οτι αποτελει την καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα μια 5770 και απο απψη αποδοσης οσο και απο θεμα καταναλωσης
ColdFusion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 πάρε την σύνθεση του grimpr και βάλε αλλα δυο gb οταν μπορέσεις ... Μια 5850 είναι σταθερή αξία μιας και το θέλεις για gaming........
Dropsreef Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 αληθεια ποια οθονη εχεις και σε ποια αναλυση ειναι?
grimpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ότι οθόνη και να έχει και σε ότι ανάλυση και να τρέχει πέραν των extreme, βάζει τα φίλτρα στο Full στην 5850 και καθάρισε. Άνετα 2-3 χρόνια ξεκούραστο gaming. Κρατήστε τις ακριβές μητρικές και τους σινιέ Core i5 για την πάρτη σας, εμείς που κοιμόμαστε στο πηγάδι, αγοράζουμε VGA.
fe31h Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 θα κρατησω την δευτερη προταση του grimpr οποτε παμε σε s1156... ωραια... ηταν μια απο τις αποριες μου... Τωρα σε καρτα γραφικων θα πηγαινα σε μια nvidia... Δεν ξερω αλλα σε ΑΤΙ δεν παω με τιποτα!!! εχουν ακουσει πολλα τα αυτια μου..!! καθως επισης εχω ακουσει οτι τωρα τελευταια εχει φτιαξει... αλλα πιστος σε nvidia... να αν παμε σε μια τετοια?? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-E-Gtx260-216Core-896Mb-TT-GTX260-896D3E-EXT.htm ειναι δυναμη πιστευω... και με την διαφορα τιμης βαζω μια ακομα ραμ...
phanispal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αυξάνεται αρκετά ο λόγος κόστος/απόδοση με την παραπάνω θα έλεγα. Ξεκολλάτε από fanboyσμούς επιτέλους.
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 seagate 500 ελέω έλειψης wd caviar black 500. psu corsair ελέω περίεργης ελλείψεως enermax μιάς και την προηγούμενη βδομάδα που πήρα το δικό μου είχαν αρκετά.... Πιστεύω ότι η σύνθεση είναι (μέσα) στο budjet και πλήρως ικανή για αυτά που θέλεις, + αναβαθμίσιμη μελλοντικά. p.s +18 ευρώ και ένα sony optiarc dvdrw dl που ξέχασα να βάλω....
fe31h Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι θεμα φανατισμου... καμια σχεση!! απλα ενα παραδειγμα... Ενας φιλος μου εχει εναν cpu amd 3800... σε καποιες φασεις εχει κατι τρελα κολληματα! ετσι στα ξαφνικα... ενω... ο δικος ο Ρ4 εχει να κολλησει..... ουτε που θυμαμαι! και σε χρηση 100% ετσι?? Εχω και αλλες εμπειριες παρομιες... λοιπον γιατι να προτιμησω AMD??? η ΑΤΙ καρτα γραφικων?? την στιγμη που τα χρηματα ειναι ελαφρως πιο λιγα?? ωραια η προταση σου lionheart75... αλλα 400 psu?? λιγα δεν ειναι???
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι θεμα φανατισμου... καμια σχεση!! απλα ενα παραδειγμα...Ενας φιλος μου εχει εναν cpu amd 3800... σε καποιες φασεις εχει κατι τρελα κολληματα! ετσι στα ξαφνικα... ενω... ο δικος ο Ρ4 εχει να κολλησει..... ουτε που θυμαμαι! και σε χρηση 100% ετσι?? Εχω και αλλες εμπειριες παρομιες... λοιπον γιατι να προτιμησω AMD??? η ΑΤΙ καρτα γραφικων?? την στιγμη που τα χρηματα ειναι ελαφρως πιο λιγα?? ωραια η προταση σου lionheart75... αλλα 400 psu?? λιγα δεν ειναι??? Πάνω απο 220w δεν είναι αυτή η σύνθεση, οπότε ένα psu 400 με 80% efficiency δλδ 320w είναι υπέραρκετο για να βάλεις και άλλα ...... Και ναι, να πάς μόνο σε ATI ειδικά όπως είναι αυτή τη στιγμή το τοπίο...
grimpr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αφού δεν θέλει AMD και ATI στο σύστημα του το παιδί. Έχει παιδικές φοβίες, ακούει AMD/ATI και κρύβεται κάτω απο το κρεββάτι, αφήστε τον να αγοράσει Intel/Nvidia, να νιώσει ζέστη και σιγουριά, αυτήν ξέρει αυτήν εμπιστεύεται. Απόλυτα φυσιολογικό. [ame] [/ame]
fe31h Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πεστα χρυσοστομε!!!!!! :P lionheart75 και αν μεθαυριο θελω να βαλω κατι αλλο??? θα αλλαξω και PSU??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.