Προς το περιεχόμενο

Στη σταθερή τηλεφωνία η Telestet


Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με την Ημερησία, στη σταθερή τηλεφωνία εισέρχεται η TELESTET με τη μίσθωση άδειας για σταθερή ασύρματη πρόσβαση από την εταιρεία EUROPROM Α.Ε, η οποία ανήκει στον όμιλο Κοπελούζου.

Με τη συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο εταιρείες, η TELESTET εκμισθώνει την άδεια σταθερής ασύρματης πρόσβασης της EUROPROM για παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και μισθωμένων γραμμών στα 25 GHz.

Η TELESTET θα κάνει χρήση της εν λόγω άδειας για να προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών το οποίο θα περιλαμβάνει κινητή και σταθερή τηλεφωνία καθώς και πρόσβαση στο Internet.

Στόχος της TELESTET είναι να ξεκινήσει την παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας κυρίως σε εταιρικούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα, στις αρχές του 2003.

 

 

Na pume pos i Stet itan i moni eteria kinitis pu den iche paria adia gia LMDS, mia ke tote sinergazotan me tin Forthnet. Edo ke mines o aravonas echi chalasi.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη που θα παρέμβω,στον κατά τα άλλα πληρέστατα ενημερωμένο πάντα atg,αλλά αυτή την κίνηση τη βλέπω σαν τα τελευταία σκιρτήματα του πεθαμένου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...