Whiteyez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι ότι πρέπει να βρώ μαλλον ξανά το snow leopard 10.6 έστω και από limewire ή οτιδηποτε άλλο, όχι όμως την upgrade version αλλα το install dvd, ετσι δεν είναι; το upgrade μου είναι αχρηστο. Μία έκδοση είναι, ένα DVD. Επίσης είναι επιβεβαιωμενο (νομιζω) οτι αν σε ενα imac έχει εγκατασταθει και έχει κατασκευαστει για μια συγκεκριμενη εκδοση Mac os ΔΕΝ μπορείς να βάλεις μια προηγουμενη.Θα περιμένω μια βοηθεια σε επιπεδο απαντησεων και απο εσας και ευχαριστώ που ήδη μπηκατε στον κοπο να ασχοληθειτε. Μπορείς να βάλεις προηγούμενη έκδοση, μέχρι TIGER θα τρέχει πιστεύω, αλλά Panther; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν κοιτάξεις το site της Apple θα δεις ότι η Apple όπως είπα ΔΕΝ βγάζει πια το imac 24! Επίσης ΝΟΜΙΖΕΙΣ και ΔΕΝ είναι επιβεβαιωμένο ότι αν σε ενα imac έχει εγκατασταθεί ( η πιο σωστά έρθει προεγκατεστημένο ) μια συγκεκριμένη έκδοση OS X δεν μπορείς να βάλεις μια προηγουμένη. Δεν κατασκευάζονται αυτά τα μηχανήματα για μία έκδοση OS, ήμαρτον! Το ότι ένα πωλητής έχει 10000% στο ebay δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ πουλάει μτχ αλλά ότι είναι καλός πωλητής! από εκεί και πέρα κάνε ότι θες, εγώ σου πρότεινα την πιο νόμιμη λύση. κατέβασε από torrent/rapid/lime/whatever το snow leopard, κάψε το σε ένα dual layer και κάνε την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zour-aris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν κοιτάξεις το site της Apple θα δεις ότι η Apple όπως είπα ΔΕΝ βγάζει πια το imac 24! Επίσης ΝΟΜΙΖΕΙΣ και ΔΕΝ είναι επιβεβαιωμένο ότι αν σε ενα imac έχει εγκατασταθεί ( η πιο σωστά έρθει προεγκατεστημένο ) μια συγκεκριμένη έκδοση OS X δεν μπορείς να βάλεις μια προηγουμένη. Δεν κατασκευάζονται αυτά τα μηχανήματα για μία έκδοση OS, ήμαρτον! Το ότι ένα πωλητής έχει 10000% στο ebay δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ πουλάει μτχ αλλά ότι είναι καλός πωλητής! από εκεί και πέρα κάνε ότι θες, εγώ σου πρότεινα την πιο νόμιμη λύση. κατέβασε από torrent/rapid/lime/whatever το snow leopard, κάψε το σε ένα dual layer και κάνε την εγκατάσταση. Οκ, σόρρυ αν θίχτηκες, δεν αποσκοπούσα σε αυτό αλλά όσο έψαξα στο ιντερνετ αυτό έγραφαν. ότι δεν μπορείς να βάλεις προηγούμενη εκδοση. Μάλλον έκανα λάθος. Τες πα, στα νόμιμα θα κινηθούμε, Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να αγοράσεις το Snow με 30 ευρώ, δεν είναι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.