mourlos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχω imac αλλα MB pro 17 δεν νομιζω να εχω ακουσει τα ανεμιστηρακια ποτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ που έχω τον imac 21,5 πριν από 3 βδομάδες, πέραν του ότι είμαι απόλυτα ερωτευμένος μαζί του είναι τελείως αθόρυβος... Τον έχω αφήσει ανοιχτό και όλη τη νύχτα και δεν άκουσα τίποτα... Είναι τέλειος!!! Και το ποντίκι είναι μοναδικό. Μόλις το συνηθήσεις δεν θα θες να δουλέψεις με άλλο.... Να κάνω μόνο μια ερώτηση λίγο off topic, αν θέλετε απαντάτε. Έχω την εντύπωση ότι το καινούριο πληκτρολόγιο θα είχε μία μπαταρία,ε? Εγώ που το πήρα πριν 3 βδομάδες μαζί με τον υπολογιστή έχει 2 μπαταρίες. Αυτό σημαίνει ότι μου έδωσαν το παλιό? Έχει καμία άλλη διαφορά με το καινούριο πέρα από τις μπαταρίες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 και εμένα που τον πήρα χθές 2 μπαταρίες έχει και δεν νομίζω να είναι το παλιό. που το διάβασες ότι θα έχει 1 μπαταρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά μου είχε μέινει αυτή η εντύπωση από τότε που έκανε τις αναβαθμίσεις η apple... Αλλά μάλλον έκανα λάθος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Το παλιό ασύρματο είχε 3 μπαταρίες και το καινούργιο 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ναι, δύο μπαταρίες έχει. Το ίδιο και εδώ που τον έχω το πολύ 3 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Και γω όμως κάπου είχα διαβάσει πως θα χε 1 μπαταρία. Όχι rumors, official αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ που... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μην μπερδεύεστε, One less battery. All the difference.The Apple Wireless Keyboard now requires just two AA batteries — one less than the previous model. And its intelligent power management system conserves battery life. So when you’re not using it, the keyboard automatically powers down. The instant you start typing, your keyboard turns on. http://www.apple.com/keyboard/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zour-aris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, καλησπέρα! Είμαι καινούργιος και στο forum και στους imac! Λοιπόν, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό... Αγόρασα από ebay imac 24" Καινούργιο, στο κουτί κτλ κτλ Τον ανοίγω, όλα καλά! Μέσα είχε (θεός σχωρέστο) το Snow Leopard 10.6.1 Το λειτουργώ μια χαρά έως ότου μετά από μια μέρα λειτουργίας μου λέει: "Μάγκα, θέλω να κάνω update για κάτι applications (safari κλπ) και μετά για να λειτουργήσουν να μου κάνεις ένα RESTART;" Και του λέω "¨πλάκα, κάνεις;;; ότι θες κάνε! 1200ευρω έσκασα, είσαι το απόλυτο αφεντικό!" Πατάω λοιπόν restart και επήλθε η απόλυτη καταστροφή! Δεν ξαναμπήκε ποτέ στο λειτουργικό του και κολλούσε ΣΥΝΕΧΩΣ σε μια ΜΠΛΕ οθόνη. Τζιφος, τίποτα Αποφασίζω με λίγο ψάξιμο να χρησιμοποιήσω το install dvd mac os x που μου έδωσαν μαζί με το Imac. Παρόλο που κάτι ψιλιάστηκα, είδα ότι είχε το 10.5.6 στο dvd αλλά δεν είχα επιλογή. Μου έλεγε όταν το έβαζα ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτόν τον υπολογιστή!!! Και ήρθε η ώρα του erase, έσβησα τα πάντα (μάλλον λάθος μου) και έμεινα να κοιτάω τον Imac μου με πόνο και αυτός εμένα συγκαταβατικά! Έμαθα, ότι παλαιότερη έκδοση leopard δεν εγκαθισταται αν τι Imac είχε μια πιο καινούργια. α) τότε γιατί το δίνουν το dvd με το παλαιότερο λειτουργικό αφού δε θα εγκατασταθεί τα νευρα μου μέσα;;; β) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Σόρρυ αν κουρασα ή αν έχει απαντηθεί καπου αλλού το ερωτημα μου.Παραπέμψτε με αλλά δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη δλδ αγόρασε καινούργιο imac 24" με 10.6.1 περασμένο και στο dvd είχε το 10.5.6; Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μεταχειρισμένο; Anyway αφού έκανες erase τον δίσκο που είχε snow leopard μπορείς να περάσεις κανονικά το 10.5.6 που είναι το πρόβλημα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zour-aris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Η εταιρεία στο ebay είναι η mac-in-a-box και πουλάει κανονικά τους Mac που εμπορεύεται, όχι μεταχειρισμένους. Και όντως είχε συνοδευτικό το 10.5.6 και όπως διάβασα κάπου στο ιντερνετ (πχ ) το κάνει αυτό η apple αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί. Πάντως με το erase που έκανα εξακολουθεί να μου λέει ότι Mac OS X cannot be installed on this Mac OS X computer. Οπότε τι κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη zoor-aris αλλά δεν νομίζω ότι το imac σου είναι brand new. Έχω την τύχη και έχω ανοίξει πάνω απο 10 mac τα τελευταία 2 χρόνια και ποτέ δεν συνάντησα κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις! Ειδικά αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι η apple ΔΕΝ βγάζει πια imac24αρι... καταλαβαίνεις που το πάω! Πίσω στο πρόβλημα σου. Τα πρώτο απο τα 2 dvd που έχεις γράφει πάνω AHT Version: xxxx . Βρες αυτό το νούμερο, googlare το. Έτσι θα δεις για ποιο μοντέλο imac είναι τα dvd που έχεις. Υπάρχει η πιθανότητα να μην είναι για το δικό σου και γι αυτό το λόγο δεν μπορείς να κάνεις setup. Σε αυτή την περίπτωση μιλάς με την mac-in-a-box για να δεις τι θα κάνεις... btw το πρώτο αποτέλεσμα στο google για την "mac-in-a-box" βγάζει ac in the Box is an Apple outlet where you can buy, sell, and trade in your macs while finding the best deals on a variety of used Apple systems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Η εταιρεία στο ebay είναι η mac-in-a-box και πουλάει κανονικά τους Mac που εμπορεύεται, όχι μεταχειρισμένους.Και όντως είχε συνοδευτικό το 10.5.6 και όπως διάβασα κάπου στο ιντερνετ (πχ ) το κάνει αυτό η apple αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί. Πάντως με το erase που έκανα εξακολουθεί να μου λέει ότι Mac OS X cannot be installed on this Mac OS X computer. Οπότε τι κάνω; Βρες απο καποιον το Snow leopard DVD ή καταβεσε το απο limewire και κάνε το install.Μπορεις βέβαια να το αγορασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zour-aris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη zoor-aris αλλά δεν νομίζω ότι το imac σου είναι brand new. Έχω την τύχη και έχω ανοίξει πάνω απο 10 mac τα τελευταία 2 χρόνια και ποτέ δεν συνάντησα κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις! Ειδικά αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι η apple ΔΕΝ βγάζει πια imac24αρι... καταλαβαίνεις που το πάω! Με μια γρήγορη ματιά στο ιντερνετ στα ελληνικα καταστηματα, πολλά πουλάνε ακόμη και τωρα 24". Δεύτερον, η εταιρεία αυτή η macinabox εχει πουλήσει περίπου 2226 προιοντα apple (και imac) με 99,7% θετικά σχόλια από πάρα πολλού αγοραστες, εκτός του γεγονότος ότι το μηχανημα οπτικά είναι αψεγαδιαστο και εχει τα χαρτια και κατι αυτοκολλητα γνησιότητας.Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι ότι πρέπει να βρώ μαλλον ξανά το snow leopard 10.6 έστω και από limewire ή οτιδηποτε άλλο, όχι όμως την upgrade version αλλα το install dvd, ετσι δεν είναι; το upgrade μου είναι αχρηστο. Επίσης είναι επιβεβαιωμενο (νομιζω) οτι αν σε ενα imac έχει εγκατασταθει και έχει κατασκευαστει για μια συγκεκριμενη εκδοση Mac os ΔΕΝ μπορείς να βάλεις μια προηγουμενη. Θα περιμένω μια βοηθεια σε επιπεδο απαντησεων και απο εσας και ευχαριστώ που ήδη μπηκατε στον κοπο να ασχοληθειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη zoor-aris αλλά δεν νομίζω ότι το imac σου είναι brand new. Έχω την τύχη και έχω ανοίξει πάνω απο 10 mac τα τελευταία 2 χρόνια και ποτέ δεν συνάντησα κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις! Ειδικά αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι η apple ΔΕΝ βγάζει πια imac24αρι... καταλαβαίνεις που το πάω! Με μια γρήγορη ματιά στο ιντερνετ στα ελληνικα καταστηματα' date=' πολλά πουλάνε ακόμη και τωρα 24". Δεύτερον, η εταιρεία αυτή η macinabox εχει πουλήσει περίπου 2226 προιοντα apple (και imac) με 99,7% θετικά σχόλια από πάρα πολλού αγοραστες, εκτός του γεγονότος ότι το μηχανημα οπτικά είναι αψεγαδιαστο και εχει τα χαρτια και κατι αυτοκολλητα γνησιότητας.Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι ότι πρέπει να βρώ μαλλον ξανά το snow leopard 10.6 έστω και από limewire ή οτιδηποτε άλλο, όχι όμως την upgrade version αλλα το install dvd, ετσι δεν είναι; το upgrade μου είναι αχρηστο. Επίσης είναι επιβεβαιωμενο (νομιζω) οτι αν σε ενα imac έχει εγκατασταθει και έχει κατασκευαστει για μια συγκεκριμενη εκδοση Mac os ΔΕΝ μπορείς να βάλεις μια προηγουμενη. Θα περιμένω μια βοηθεια σε επιπεδο απαντησεων και απο εσας και ευχαριστώ που ήδη μπηκατε στον κοπο να ασχοληθειτε.[/quote'] Το Snow leopard που πωλειται στα καταστηματα ειναι install dvd.Upgrade version δεν νομιζω να υπαρχει.Γενικα το 10.6 είναι ένα DVD που ειτε κανεις clean install ή upgrade την προηγουμενη εκδοση 10.5 σε 10.6.Σου συνιστω clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.