tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 καλησπέρα, μόλις άνοιξα το ολοκαίνουργιο imac μου και όλα εντάξει άλλα το λειτουργικό που έχει περασμένο είναι το mac os x 10.6.1 δεν θα έπρεπε να έχει το snow leopard? μήπως με software update θα το περάσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 10.6.1 ειναι Snow Leopard κανε update να πας στο 10.6.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 To Snow Leopard ΕΙΝΑΙ το 10.6.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οκ περίμενα να γράφει snow leopard και για αυτό ρώτησα. καλα τι μαγεία είναι αυτή. σε μισό λεπτό έστησα όλο το σύστημα, ούτε καλώδια και καλωδιάκια. και το άλλο που μου έκανε εντύπωση, ότι είναι εντελώς αθόρυβο. να κάνω update έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ναι προχωρα και απολαυσε.... ;-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 στην αρχή με ρώτησε τα στοιχεία μου και έβαλα όνομα και επώνυμο...δεν πειράζει έτσι? αγορασμένο είναι όχι κλεμένο. το ποντίκι λίγο με ξένισε....δεξί κλίκ δεν έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 στην αρχή με ρώτησε τα στοιχεία μου και έβαλα όνομα και επώνυμο...δεν πειράζει έτσι? αγορασμένο είναι όχι κλεμένο. το ποντίκι λίγο με ξένισε....δεξί κλίκ δεν έχει? έχει ... απλώς πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τα System preferences > mouse > secondary click μεγειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 κανονικα δωσε τα στοιχεια σου, υπαρχει δεξι κλικ παιξε λιγο στα system preferences....σε μια βδομαδουλα θα το παιζεις στα δαχτυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 απο εξωτερικό σκληρό με usb μπορώ να διαβάσω και να πάρω αρχεία? ο σκληρός είναι φορμαρισμένος σε ntfs. μήπως θα έπρεπε να τον φορμάρω σε άλλο σύστημα και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 τα παντα μπορεις να κανεις....δοκιμασε τα και αν δεν δουλεψουν εδω ειμαστε για οτι αποριες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μεγειέςςςςςςς και απο μένα, θα το ερωτευτείς το μηχανάκι. Μια επισήμανση μόνο, σε ntfs δεν μπορείς να γράψεις παρά μόνο να διαβάσεις, εκτός αν περάσεις ένα απο τα προγράμματα Paragon NTFS ή MacFuse(το πρώτο είναι επί πληρωμή) Καλοδούλευτοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ, να αρχίσω να περνάω προγράμματα ή θα γίνει μπάχαλο όπως τα windows? με το macfuse υπάρχουν προβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 περνα προγραμματα που χρειαζεσαι κανονικα και πολυ πιο ευκολα απο τα Win. οσο ευκολα τα εγκαθιστας αλλο τοσο ευκολα τα διαγραφεις..... οπως ειπα πειραματισου... ;-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithra Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Πες μας τουλάχιστον ποιον iMac πήρες κ απο που..! Έχω λυσσαξει να ψάχνω για τον i7 αλλά δε βρίσκω πουθενά! !! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 τον πιο μικρό πήρα φίλε μου, με την 21.5" οθόνη. Η 27" θα ήταν τεράστια για το γραφείο μου. τον αγόρασα απο mediamarkt γιατί μου έκανε 20 άτοκες δόσεις. να ρωτησω κάτι, σε συνθήκες ΑΠΟΛΥΤΗΣ ησυχίας ακούγεται ο imac σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.