Προς το περιεχόμενο

φθηνη καρτα γραφικων

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι για μια φθηνη καρτα γραφικων μιας και η ολικη αναβαθμιση αργει...

το συστημα μου ειναι ενας atlon 4200+ στα 2,3,μητρικη asus m2n-vm dvi και εχω 1g μνημη στα 800mhz (μνημη θα προστεθει αλλο 1g συντομα)

θελω να μπορω να παιζω κανα παιχνιδι 2ετιας-3ετιας ανετα σχετικα

εχω καταληξει στην msi 4650

οποιαδηποτε αλλη προταση σε ati η nvidia σε αυτα τα λεφτα αν εχετε να προτεινετε....

edit. οθονη 32full HD

Δημοσ.

μολις τους πηρα τηλ. και μου δωσαν ακυρο. stock house ισχυει μονο για αθηνα και μου πεφτει λιγο μακρια για να πεταχτω... παντως καλη τιμη για την 4850 (αν και επισκευασμενη και χωρις παρελκομενα οπως μου ειπε)

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516318

μια χαρα θα παιζεις και τα σημερινα αν δεν εισαι απαιτητικός :Ρ

βασικα την σκεφτομαι σοβαρα και αυτην την επιλογη... απαιτητικος δεν ειμαι, κανενα pro, moto gp και τετοια χαζοπαιχνιδα που και που με την παρεα.

α, ξεχασα να πω πως η οθονη μου ειναι 32fullHD, δεν πιστευω να εχω ιδιαιτερο προβλημα ε?

Δημοσ.
Ε σε 1920*1080 όσο να 'ναι θα τα βρει ψιλοσκούρα μια 4670, ανάλογα και με το παιχνίδι βέβαια.

Σε αυτο θα συμφωνησω.. Με τετοια οθονη κατω απο 80 Ευρω μην δωσεις για καρτα θα ειναι σα να τα πετας.. κανε υπομονη και πηγαινε απο 4770 και πανω ....

Δημοσ.

Η 4770 της XFX στα 79€ είναι μια πολύ καλή επιλογή και απ' ό,τι φαίνεται ανεβαίνει αρκετά.

Την τσίμπησα χθες αλλά δεν έχω προλάβει ν' ασχοληθώ ακόμα.

Δείτε τα posts του caution.

Δημοσ.

με απογοητευαστε! και ειχα ψηθει για την 4650 στα 40 ευρω η την 4670. με την 4770 θα ειμαι οκ λετε? phanispal σε ποια ποστ του caution αναφερεσαι?

Α και μια τελευταια ερωτηση παιδια, εχει μεγαλη διαφορα η full HD με την HD ready στις 32 ιντζες στα παιχνιδια? (γιατι σε ταινιες και tv δεν μου κανει διαφορα στο ματι). επειδη η αδερφη μου εχει 32 HD ready, με καλυπτει μια 4650,4670 για αυτην την TV?

Δημοσ.

Σε 1366*768 δηλαδή; Με μια 4670 θα είσαι άνετος.

Απλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, τα 79€ της 4770 αποτελούν μια δελεαστική τιμή καθώς είναι αρκετά ταχύτερη της 4670.

Δημοσ.

φιλε μου αν δεν θες να ριξεις χρηματα, η 4650 ειναι η καρτα που ζητας. προσεξε ομως...., μιλαω για αναλυσεις μεχρι HD Ready, δλδ 1366χ768 ή παρομοιες. αν εχεις οθονη FULL HD, δλδ 1920χ1080, τοτε θα τα βρει σκουρα. πρεπει να πας σε μεγαλυτερη καρτουλα.

σε φιλο που εβαλα μια MSI 4650 παιζει σχεδον τα παντα (και DIRT 2) σε αναλυση 1280χ1024 πολυ καλα.

αναλογα πραττεις!!

Δημοσ.

νομιζω οτι η μεση λυση ειναι στα 67 ευρω, η 4670. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513411

την εχουν προτεινει πολλακις σε αναλογες περιπτωσεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:15 ----------

Σε 1366*768 δηλαδή; Με μια 4670 θα είσαι άνετος.

Απλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, τα 79€ της 4770 αποτελούν μια δελεαστική τιμή καθώς είναι αρκετά ταχύτερη της 4670.

δεν θα φανει πιστευω η διαφορα λογω bn.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, νόμιζα ότι το ανέφερα εδώ, αλλά τελικά ήταν σε άλλο νήμα, ότι σε ενδεχόμενη αναβάθμιση συστήματος, η 4770 είναι περισσότερο future proof solution.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...