sixlibixlis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!! Ψάχνω ένα pdf reader & ένα file browser για το iPod touch κατά προτίμηση free!!! Έχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ!!!
isay Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 pdf reader έχει ενσωματωμένο. File browser τι εννοείς; Τι θέλεις να κάνεις;
sixlibixlis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 pdf reader έχει ενσωματωμένο. File browser τι εννοείς; Τι θέλεις να κάνεις; Θέλω το εξής απλό!!! Να μπορώ να βλέπω τα αρχεία του iPod σαν να ήταν ένα usb stick με τους επιμέρους φακέλους και να μην χρειάζεται να δουλεύω με το κατ' εμένα δύσχρηστο iTunes με το συνεχές sync κτλ!!! Για παράδειγμα αφού μου είπες ότι έχει ενσωματωμένο pdf reader πως μπορώ να περάσω στο iPod ένα pdf αρχείο??? Πως μπορώ για παράδειγμα να σβήσω μία συγκεκριμένη φωτογραφία από το iPod χωρίς να κάνω sync που μου σβήνει όλες τις παλιές φωτογραφίες για να συγχρονίσει τις καινούριες???
isay Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω το εξής απλό!!! Να μπορώ να βλέπω τα αρχεία του iPod σαν να ήταν ένα usb stick με τους επιμέρους φακέλους και να μην χρειάζεται να δουλεύω με το κατ' εμένα δύσχρηστο iTunes με το συνεχές sync κτλ!!! Για παράδειγμα αφού μου είπες ότι έχει ενσωματωμένο pdf reader πως μπορώ να περάσω στο iPod ένα pdf αρχείο??? Πως μπορώ για παράδειγμα να σβήσω μία συγκεκριμένη φωτογραφία από το iPod χωρίς να κάνω sync που μου σβήνει όλες τις παλιές φωτογραφίες για να συγχρονίσει τις καινούριες??? Μέσα από το itouch κατέβασε το Files lite από την εταιρεία olive toast. Είναι free. Λεπτομέρειες http://iphone.wareseeker.com/files-lite-1.4.1.app/431209cd96
georgeadams Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω το εξής απλό!!! Να μπορώ να βλέπω τα αρχεία του iPod σαν να ήταν ένα usb stick με τους επιμέρους φακέλους και να μην χρειάζεται να δουλεύω με το κατ' εμένα δύσχρηστο iTunes με το συνεχές sync κτλ!!! Λυπάμαι αλλά ΔΕΝ. iPhone (ή iPod) και iTunes πάνε πακέτο. Για παράδειγμα αφού μου είπες ότι έχει ενσωματωμένο pdf reader πως μπορώ να περάσω στο iPod ένα pdf αρχείο??? Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για το iPhone, στις οποίες μπορείς να στείλεις αρχεία (pdf, txt, doc, xls, ppt, jpg, png, gif, mp3 κλπ) μέσω WiFi. Το Files Lite που σου πρότεινε ο isay είναι ένα από αυτά. Άλλο πολύ καλό είναι το DropBox. Πως μπορώ για παράδειγμα να σβήσω μία συγκεκριμένη φωτογραφία από το iPod χωρίς να κάνω sync που μου σβήνει όλες τις παλιές φωτογραφίες για να συγχρονίσει τις καινούριες??? Πάλι δεν μπορείς. Απλώς, πρέπει να έχεις ένα φάκελο (με ή χωρίς υποφακέλους) στο PC σου στο οποίο να βάζεις τις φωτό που θέλεις να υπάρχουν στο iPhone. Θα πεις στο iTunes να συγχρονίζει το φάκελο αυτό ΚΑΙ ΔΕΝ θα σβήνεις από εκεί καμία φωτογραφία εκτός αν θέλεις να σβηστεί και από το iPhone. Γενικά, πρέπει να καταλάβεις και να αποδεχθείς πως το iPhone δουλεύει ως προέκταση και υποσύνολο του iTunes (μουσική, βίντεο, εφαρμογές) και του υπολογιστή σου (φωτογραφίες, επαφές, ημερολόγιο) και όχι ανεξάρτητα από αυτό. Δυστυχώς αυτό δεν είναι κάτι προφανές για τους περισσότερους νέους χρήστες του iPhone που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με iPod (που επίσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το iTunes) και πολύ σπάνια (έως ποτέ) θα το μάθεις από τον πωλητή πριν το αγοράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.