immunity Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Είναι προτιμότερο να πάρεις ξεχωριστή συσκευή που συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή ([ame]http://www.amazon.com/Sabrent-TV-USB20-Capture-Remote-Control/dp/B0007LBMR2[/ame]) και Monitor δίχως TV tuner ή να πάρεις TV-monitor ? (απο άποψη ποιότητας σε παραπλήσια λεφτά
clockwork Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ενα μονιτορ χωρις tv tuner ειναι φθηνοτερο απο το ιδιο μονιτορ με ενσωματωμενο tuner. εγω θα σου ελεγα μονιτορ με ενσωματωμενο τυνερ να παρεις γιατι ειναι πολυ πιο βολικο (δεν χρειαζεται να εχεις το pc ανοιχτο,θορυβο,καταναλωση κτλ...) σε τι ιντζες ενδιαφερεσαι ομως και για τη χρηση το θες?
immunity Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ενα μονιτορ χωρις tv tuner ειναι φθηνοτερο απο το ιδιο μονιτορ με ενσωματωμενο tuner. εγω θα σου ελεγα μονιτορ με ενσωματωμενο τυνερ να παρεις γιατι ειναι πολυ πιο βολικο (δεν χρειαζεται να εχεις το pc ανοιχτο,θορυβο,καταναλωση κτλ...) σε τι ιντζες ενδιαφερεσαι ομως και για τη χρηση το θες? Βασικά βλακεία είπα tv tuner συσκευή αυτόνομη (δεν συνδέεται με το pc απλά με την κεραία και την TV 22-24" (προτιμώ 24 xD) (έως 250 Ε ) Χρήση λίγο από όλα κυρίως movies και gaming. δεν ασχολούμαι με την εικόνα (έχω μία LCD εδώ και 10-11 χρόνια και λέω την πρώτη βδομάδα του 2010 να πάω να πάρω μία . Αλλά με έχουν μπερδέψει όλα τα features : delay ms, constrat, TN / IPS panel μάλλον θα πάω σε κάνα πλαίσιο και θα δω ποιανής τα χρώματα μου αρέσουν πιο πολύ. Αλλά θα προτιμούσα να ήταν tv-monitor
hrliakop Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Θα σου προτεινα αυτη εδω http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2262D-PC-LCD-TV-Monitor-22-M2262D-PC.htm Εγω προσωπικα την Δευτερα παω να την παρω! 22'' οθονη Χρονος αποκρισης: 5ms (αψογος για οθονη-τηλεοραση) Contrast: 50000:1 (παρα πολυ καλο) Αναλυση: 1920x1080 Ο αποκωδικοποιητης ειναι mpeg-4 (δηλαδη συμβατος με το προτυπο της DIGEA) Εχει 2xHDMI και φυσικα ειναι FullHD Στα 240 ευρουλακια θεωρω οτι ειναι πολυ καλη προταση. + φυσικα η εγγυηση 3 ετων απροβληματιστης λειτουργιας καθως και 0 καμμενων pixels Απο κει και περα ειναι και αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2362D-PC-LCD-TV-Monitor-M2362D-PC.htm στα 265 ευρω με ιδια χαρακτηριστικα στις 23"
BritGreek Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Θα σου προτεινα αυτη εδω http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2262D-PC-LCD-TV-Monitor-22-M2262D-PC.htm Εγω προσωπικα την Δευτερα παω να την παρω! 22'' οθονη Χρονος αποκρισης: 5ms (αψογος για οθονη-τηλεοραση) Contrast: 50000:1 (παρα πολυ καλο) Αναλυση: 1920x1080 Ο αποκωδικοποιητης ειναι mpeg-4 (δηλαδη συμβατος με το προτυπο της DIGEA) Εχει 2xHDMI και φυσικα ειναι FullHD Στα 240 ευρουλακια θεωρω οτι ειναι πολυ καλη προταση. + φυσικα η εγγυηση 3 ετων απροβληματιστης λειτουργιας καθως και 0 καμμενων pixels Απο κει και περα ειναι και αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2362D-PC-LCD-TV-Monitor-M2362D-PC.htm στα 265 ευρω με ιδια χαρακτηριστικα στις 23" Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η πρώτη σου πρόταση είναι άψογη. Εγώ έχω πάρει την 20άρα 190 ευρώ. Φανταστική. Μοναδικό σοβαρότατο μειονέκτημα τα απαίσια ηχεία της, τα οποία ακούγονται σαν ηχογράφηση από κινητό και δεν έχουν καθόλου ένταση. Στην ουσία θα πρέπει να την συνδέσετε με εξωτερικά ηχεία, ακόμα και για να δείτε τις ειδήσεις γιατί δεν θα ακούτε καθαρά και ο ήχος θα είναι εντελώς χάλια. Επίσης, λόγω των πολλών σχετικά ιντσών, να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε καλή κάρτα γραφικών για να ανταπεξέλθει. Εγώ την έβαλα σε Pentium 4 του πατέρα μου ο υπολογιστής κολλάει σχετικά ενοχλητικά, ενώ με μικρότερο monitor δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στον ίδιο υπολογιστή. Πάντως τα χρώματά της είναι εκπληκτικά και είναι σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη Samsung που κυκλοφορεί στο εμπόριο, γιατί έχει μεγαλύτερη αντίθεση.
immunity Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ για την πρόταση θα πάω να την δω την 23αρα μαλλον θα παρω
hrliakop Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η πρώτη σου πρόταση είναι άψογη. Εγώ έχω πάρει την 20άρα 190 ευρώ. Φανταστική. Μοναδικό σοβαρότατο μειονέκτημα τα απαίσια ηχεία της, τα οποία ακούγονται σαν ηχογράφηση από κινητό και δεν έχουν καθόλου ένταση. Στην ουσία θα πρέπει να την συνδέσετε με εξωτερικά ηχεία, ακόμα και για να δείτε τις ειδήσεις γιατί δεν θα ακούτε καθαρά και ο ήχος θα είναι εντελώς χάλια. Επίσης, λόγω των πολλών σχετικά ιντσών, να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε καλή κάρτα γραφικών για να ανταπεξέλθει. Εγώ την έβαλα σε Pentium 4 του πατέρα μου ο υπολογιστής κολλάει σχετικά ενοχλητικά, ενώ με μικρότερο monitor δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στον ίδιο υπολογιστή. Πάντως τα χρώματά της είναι εκπληκτικά και είναι σαφώς καλύτερη από την αντίστοιχη Samsung που κυκλοφορεί στο εμπόριο, γιατί έχει μεγαλύτερη αντίθεση. εισαι σιγουρος για το προβλημα με τα ηχεια; σημερα ετυχε να βρεθω σε σπιτι που ειχε την 20αρα και πραγματικα ο ηχος ηταν αψογος! μηπως παιζει τπτ με το δικο σου μηχανημα; για τσεκαρε το! και κατι αλλο...οταν λες καλη καρτα γραφικων τι εννοεις; μνημη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.