georgios... Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ενας γνωστος μου εδω και 3 μερες ειναι συνδρομητης otenet... στο σπιτι υπαρχει ενα laptop και ενα pc. απο τη πρωτη μερα εκανε τις απαραιτητες ρυθμισεις στο ρουτερ και (για το laptop) ολα οκ. το pc ομως "αρνειται" να συνδεθει. ουτε ασυρματα, ουτε ενσυρματα....... "βλεπει" και το ασυρματο δικτυο και συνδεεται κανονικα στο lan αλλα χωρις, η με περιορισμενη συνδεσιμοτητα. τι μπορει να φταιει? του βγαζει σφαλμα ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ IP....... καμια λυση???????
Aias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Γιωργο εχει γεμισει το mailbox σου.Αν μπορεις διεγραψε μερικα ή στειλε μου μηνυμα με το τηλ σου επειδη ενδιαφερομαι για το wii. Ευχαριστω
DDoS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 πιο ρουτερ εχεις? reboot του εκανες? Ο DHCP ειναι τσεκαρισμενος ΟΝ?
nzeppos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Γιωργο εχει γεμισει το mailbox σου.Αν μπορεις διεγραψε μερικα ή στειλε μου μηνυμα με το τηλ σου επειδη ενδιαφερομαι για το wii. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.