Προς το περιεχόμενο

iTunes Store Πρόβλημα

mastermind88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες, Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε όλοι μας.

Τον τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με το iTunes Store!!! Δε με συνδέει με το λογαριασμό μου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα:

1. Να μη μπορώ να αγοράζω τραγούδια και εφαρμογές για το touch!

2. Να μη μπορώ να κάνω αναβάθμιση στις ήδη κατεβασμένες εφαρμογές!

Εϊπα να το αφήσω κανά 2 εβδομάδες μπας και είναι χαζομάρα της iSquare που έχει αναλάβει πλέον την Apple για την Ελλάδα. ΑΛλά μετά από 1 μήνα προσπάθειας νομίζω ότι το πρόβλημά μου είναι πλέον σοβαρό. Μήπως έτυχε και σε κανέναν άλλο? Να ξέρω τουλάχιστον ότι δεν είμαι ο μοναδικό γκαντέμης!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και αν μπορέσει κανείς να μου βρει λύση ευπρόσδεκτος!:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παίδες, Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε όλοι μας.

Τον τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με το iTunes Store!!! Δε με συνδέει με το λογαριασμό μου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα:

1. Να μη μπορώ να αγοράζω τραγούδια και εφαρμογές για το touch!

2. Να μη μπορώ να κάνω αναβάθμιση στις ήδη κατεβασμένες εφαρμογές!

Εϊπα να το αφήσω κανά 2 εβδομάδες μπας και είναι χαζομάρα της iSquare που έχει αναλάβει πλέον την Apple για την Ελλάδα. ΑΛλά μετά από 1 μήνα προσπάθειας νομίζω ότι το πρόβλημά μου είναι πλέον σοβαρό. Μήπως έτυχε και σε κανέναν άλλο? Να ξέρω τουλάχιστον ότι δεν είμαι ο μοναδικό γκαντέμης!

Μηπως ο λογαριασμος σου ήταν trial και έληξε?

Η iSquare δεν έχει καμία σχέση με το itunes store, μήπως παίζει τίποτα με την κάρτα που έχεις βάλει για πληρωμές;

Χρησιμοποιώ προπληρωμένη Κάρτα πό την Πειραιώς αλλά είχε μέσα κάποιο ποσό. Προσπάθησα να κάνω νέο λογαριασμό αλλά και πάλι δε μπορώ να το κάνω λόγω μεγάλης καθυστέρησης στην επικοινωνία με τον κεντρικό Server όπου κάποια στιγμή μου λέει και κάτι περι connectivity time error(?!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...