4saken Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορειτε να θυμηθειτε σε ποια ταινια η τηλεοπτικη σειρα αναφερεται η συγκεκριμενη ατακα "Have some faith" ή "Αnd have some faith"?Μου χει κολλησει εδω και 2 μερες και πρεπει να ειναι χαρακτηριστικη ατακα...
kate23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 κοιτα αν βλεπεις supernatural σιγουρα 8α το εχεις ακουσει εκει περα...τωρα για καπου αλλου,δεν μου ρχεται κατι! ελπιζω να βοη8ησα!
AFANIS_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορειτε να θυμηθειτε σε ποια ταινια η τηλεοπτικη σειρα αναφερεται η συγκεκριμενη ατακα "Have some faith" ή "Αnd have some faith"?Μου χει κολλησει εδω και 2 μερες και πρεπει να ειναι χαρακτηριστικη ατακα... Μου κάνει κάτι σε de Niro με Cuba Gooding Jr στο Men of Honor.....δεν ειμαι σίγουρος.... http://www.imdb.com/title/tt0203019/
soturin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Στο lost ο locke είναι faith και fate ιστορία, αλλά αυτό που ρωτάς υπάρχει σε 140 ταινίες και σειρές
dekulinkgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 γιατι μου φαινεται οτι ειναι απο την μαμακια σειρα prison break???
4saken Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 γιατι μου φαινεται οτι ειναι απο την μαμακια σειρα prison break??? Μπράβο ρε άρχοντα...Το λεγε ο Michael στον αδερφο του!Thanx!:-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:45 ---------- Lincoln Burrows: I've got three weeks. What do you want me to do? Michael Scofield: [Michael puts his hand on Lincoln's shoulder] Just have a little faith. Episode English Fitz or Percy.Ενα απο τα καλυτερα επεισοδια btw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.