Προς το περιεχόμενο

Γιατι οχι μεταβαση σε mac ;

Luffy-san

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν νομιζω να έχουν τα pc οθόνη απο αλουμίνιο...

Ουτε εχω δει φορητο pc που να εχει πλαστικα που γραντζουνιουνται και χαλανε στην πρωτη εβδομαδα, να εχει μονο 1 χρονο εγγυηση , να ζηταει σχεδον 1000€ και να χαλαει πιο συχνα απο οτι ενα τυπικο pc φορητο.

Γιατι τα apple notebooks χαλανε πιο συχνα απο τα pc notebooks.

http://www.tuaw.com/2009/11/17/this-just-in-macbooks-are-more-reliable-than-netbooks/

http://www.engadget.com/2009/11/17/laptop-reliability-survey-asus-and-toshiba-win-hp-fails/

17nov09compach0qw83.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγώ πάντως ο λόγος που πήρα Mac Pro είναι για την ανετίλα χρήσης του και για το Peace of Mind που υποτίθεται οτι προσφέρει, και ενώ μου αρέσει η "μέγιστη ταχύτητα" που υποτίθεται προσφέρουν τα PC, πλέον έχω ξεκολλήσει απο αυτή την "κούρσα ταχύτητας" και αναζητώ άλλα πράγματα... (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ο mac pro δεν είναι αστέρι σε ταχύτητα).

Είχα ένα σωρό πράγματα ανοικτά να τρέχουν και το μηχάνημα (mac pro) δεν μασούσε μία..!!! Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναζήσει τόσο καιρό που δουλεύω PC....

Τώρα αν στο τάδε και δείνα benchmark τα pc βγαίνουν πιό γρήγορα απο το mac pro μου, μπράβο τους. Δεν προσφέρουν όμως την ανετίλα και την ευχαρίστηση χρήσης ενός Mac, που εκτινάσει την δημιουργικότητά σου στο μέγιστο δυνατό...

Κάθε στιγμή (μέχρι στιγμής) με τον Mac μου, είναι μια θεττική εμπειρία...!!!

Κλείνω το μηχάνημα και είμαι ήρεμος...!!!

Νιώθω όπως όταν πρωτο-έπιασα computer στα χέρια μου...!!!! Τόσο όμορφα...!!!

Το Computer εξυπηρετεί εμένα και όχι εγώ το computer...!!!

Έχω 2 μέρες που δουλεύω τον Mac Pro και πραγματικά η μόνη "δύσκολη και δύστροπη" στιγμή ήταν όταν αφού εγκατέστησα τα Windows μέσω Boot Camp, για να υπάρχουν για κανένα παιχνιδάκι αν κάτσει η φάση ή για καμία εφαρμογή που δεν υπάρχει αντίστοιχη ή ίδια στον Mac, όταν κάθησα να τα κάνω update κλπ (δηλαδή σε περιβάλλον windows ήταν η δυσάρεστη εμπειρία της ταλαιπώριας...)..!!! Εκεί ξανα-ένιωσα τον χρόνο μου να "χάνεται" για άλλη μία φορά...!!!

Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια αυτό παιδιά...!!! Μόνο η εμπειρία χρήσης Mac μπορεί να σας το "μεταδώσει" το feeling...

Μακάρι να ήταν πιό προσιτοί οικονομικά οι Mac για να μπορούσαμε όλοι να έχουμε Mac...

Οκ, δεν υπάρχει τέλειο, και το καθένα έχει την χάρη του, αλλά το feeling της χρήσης mac, απλως δεν περιγράφεται....

Αυτό έχω να πω...!!! Τελεία και Παύλα..!!!

Έχω 2 μέρες που δουλεύω τον Mac Pro και πραγματικά η μόνη "δύσκολη και δύστροπη" στιγμή ήταν όταν αφού εγκατέστησα τα Windows μέσω Boot Camp, για να υπάρχουν για κανένα παιχνιδάκι αν κάτσει η φάση ή για καμία εφαρμογή που δεν υπάρχει αντίστοιχη ή ίδια στον Mac, όταν κάθησα να τα κάνω update κλπ..!!! Εκεί ξανα-ένιωσα τον χρόνο μου να "χάνεται" για άλλη μία φορά...!!!

Προκατειλλημενο σε βρισκω..

Γιατι οταν κανεις update το mac os x δεν ειναι "δυσκολη και δυστροπη στιγμη" και ειναι μονο οταν κανεις update τα windows?

Και γιατι ενιωσες τον χρονο σου να χανεται οταν δεν απαιτει απο εσενα καμμια απασχοληση-ενεργεια?

Ενω αντιθετα το mac os x μπορει να απαιτησει να γινει υποχρεωτικα η εγκατασταση των update οταν εχεις κλειστα ολα τα προγραμματα, οταν δηλαδη ετοιμαζεσαι για shutdown, ενω στα windows μπορει να γινει ενω δουλευεις..

Οπως και να εχει, τα windows εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware για να προσφερουν μεγαλυτερη ανεση και ταχυτητα... Και αυτο ισχυει ακομα και σε apple μηχανηματα.

Το Photoshop, το premiere, ενας απλος browser, μια ταινια , μια μετατροπη μιας ταινιας κλπ θα τρεξουν πολυ πιο ανετα σε windows.

Ποσο μαλλον ολα αυτα μαζι!

Προκατειλλημενο σε βρισκω..

Γιατι οταν κανεις update το mac os x δεν ειναι "δυσκολη και δυστροπη στιγμη" και ειναι μονο οταν κανεις update τα windows?

Οπως και να εχει, τα windows εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware για να προσφερουν μεγαλυτερη ανεση και ταχυτητα... Και αυτο ισχυει ακομα και σε apple μηχανηματα.

Το Photoshop, το premiere, ενας απλος browser, μια ταινια , μια μετατροπη μιας ταινιας κλπ θα τρεξουν πολυ πιο ανετα σε windows.

Ποσο μαλλον ολα αυτα μαζι!

Άκουσε να δείς το γιατί:

Πρώτον ο χρόνος που έφαγα με κλικ-ντανγκ-ντούνγκ στο Mac OSX ήταν απίστευτα λίγος. Με ρώτησε αν θέλω να κάνω update του είπα ναι, και άρχισε να κάνει update. Ταυτόχρονα έκανα εγκατάσταση το iLife και ταυτόχρονα πολλά άλλα πράγματα, και το μηχάνημα δεν μάσησε μία...!!! (πίστεψέμε ξέρω τι σου λέω - είμαι χρήστης PC απο DOS εποχή μέχρι και σήμερα και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανα-νιώσει ποτέ).

Πρίν τελειώσει το update (που πραγματικά ένιωθα οτι όλα πήγαιναν "νεράκι" και smooth και γρήγορα) τελείωσε η εγκατάσταση του iLife και μου ζητούσε Restart.

Τελείωσε σε κάποια φάση και το download των updates, και μου ζήτησε και αυτό restart (ΜΙΑ ΦΟΡΑ μου τα έπρηξε- ΟΧΙ 500 χιλάδες φορές όπως κάνουν τα Windows)

Στην συνέχεια τελείωσα και κάτι άλλες δουλειές που έκανα εγώ, και του λέω "restart" (απο το πρόγραμμα του iLife)....!!! Έβγαλε ένα μήνυμα που με ρωτούσε αν ήθελα να κάνω και τα "υπόλοιπα" updates που έχει κατεβάσει το σύστημα (ουάου...!!!) τελείωσε το πέρασμα των updates σε χρόνο Dt και έκανε restart..!!! Μετα απο 1 λεπτό είχα ξανα-bootάρει στο macosx και ήμουν έτοιμος για να δουλέψω, χωρίς γρου-γρου ο δίσκος να περνάει τα updates και να μου τρώει χρόνο στο "μπές στα windows"...!!! Απλά το μηχάνημα "πετούσε" (και πετάει) σε κάθε φάση χρήσης του, και δεν σε πρήζει τα ούμπαλα με ντίνγκ-ντονγκ-ντανκγ - "να κάνω αυτό?" "τώρα κάνω update έτσι?? Μην ξεχνιόμαστε" "Να κάνω Restart?--> του λες εσύ ΟΧΙ, μετα σε ξανα-ρωτάει--> "Μήπως θέλεις να κάνεις εκείνο το Restart που λέγαμε???Ε? Ε? Ε? ?Ε???"....και λοιπα και λοιπα...!!!

Ολα στον Mac απλώς δουλεύουν (προς το παρόν - είπαμε είναι μόλις η δεύτερη ημέρα που χειρίζομαι τον Mac μου)...!!!

Στα φρεσκοεγκατεστημένα μου Windows (στο bootcamp), απλώς μου τα έπρηξε το λειτουργικό...!!! Ήταν πάλι η γνωστή κακή κακομοιριά που έτρωγα στην μάπα 25 χρόνια τώρα (εντάξι τα windows υπάρχουν για λιγότερο χρονικό διάστημα, απλά αναφέρωμαι γενικώς και στα pc) η οποία σου τρώει τον χρόνο και σου σπάει τα νεύρα...!!!

Αυτά με λίγα λόγια φίλε μου (σαν πρώτη εμπειρία με τον mac μου και μιας και είμαι πρώην χρήστης PC εδώ και πολλάαα χρόνια).

Ξαναλέω, το κάθε ένα λειτουργικό έχει την χάρη του...!!! Αλλά το feeling που είχα μέχρι στιγμής με τον Mac, απλά δεν περιγράφεται...!!!

αντε παλι τα ιδια παλι τα ιδια και τα ιδια

ρε παιδια ειπαμε

once you go mac you never go back

Θα δείξει ο χρόνος βέβαια, για την δική μου περίπτωση. Αμα δεν το δω με τα μάτια μου, δεν το πιστεύω...(πρέπει να κυλήσει ο χρόνος για να εκφέρω σοβαρή και εμπεριστατωμένη άποψη)

Πολύ φοβάμαι όμως οτι μάλλον έχουν δίκειο που το λένε (σύμφωνα με την μέχρι τώρα εμπειρία μου και για τις δικές μου προσωπικές απαιτήσεις απο ένα computer)...:-)

Ο mac pro, απλώς πετάει...!!! Τι θες? Ανετίλα, ταχύτητα? Peace Of Mind? Δημιουργικότητα? Εμφάνιση? (καλά παιδιά, το πληκτρολόγιο της Apple δεν παίζεται..!!! Το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω χειριστεί ποτέ...!!! Τα σπάει..!!! Είναι τέλειο...!!! Απίστευτο feeling...!!! Δεν περιγράφεται..!!! Δεν υπάρχει...)

Εγώ σας λέω απλά να πάτε να τα δείτε από κοντά κ θα καταλάβετε γιατί το παράδειγμα με την aston martin και το subaru είναι πετυχημένο.Στα forum μπορεί να λέει ο καθένας το κοντό του κ το μακρύ του...

ΥΓ πήρα sony vaio πριν 2 μήνες λόγο επιδόσεων κ το μετάνιωσα.

Άκουσε να δείς το γιατί:

Πρώτον ο χρόνος που έφαγα με κλικ-ντανγκ-ντούνγκ στο Mac OSX ήταν απίστευτα λίγος. Με ρώτησε αν θέλω να κάνω update του είπα ναι, και άρχισε να κάνει update. Ταυτόχρονα έκανα εγκατάσταση το iLife και ταυτόχρονα πολλά άλλα πράγματα, και το μηχάνημα δεν μάσησε μία...!!! (πίστεψέμε ξέρω τι σου λέω - είμαι χρήστης PC απο DOS εποχή μέχρι και σήμερα και τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανα-νιώσει ποτέ).

Πρίν τελειώσει το update (που πραγματικά ένιωθα οτι όλα πήγαιναν "νεράκι" και smooth και γρήγορα) τελείωσε η εγκατάσταση του iLife και μου ζητούσε Restart.

Τελείωσε σε κάποια φάση και το download των updates, και μου ζήτησε και αυτό restart (ΜΙΑ ΦΟΡΑ μου τα έπρηξε- ΟΧΙ 500 χιλάδες φορές όπως κάνουν τα Windows)

Στην συνέχεια τελείωσα και κάτι άλλες δουλειές που έκανα εγώ, και του λέω "restart" (απο το πρόγραμμα του iLife)....!!! Έβγαλε ένα μήνυμα που με ρωτούσε αν ήθελα να κάνω και τα "υπόλοιπα" updates που έχει κατεβάσει το σύστημα (ουάου...!!!) τελείωσε το πέρασμα των updates σε χρόνο Dt και έκανε restart..!!! Μετα απο 1 λεπτό είχα ξανα-bootάρει στο macosx και ήμουν έτοιμος για να δουλέψω, χωρίς γρου-γρου ο δίσκος να περνάει τα updates και να μου τρώει χρόνο στο "μπές στα windows"...!!! Απλά το μηχάνημα "πετούσε" (και πετάει) σε κάθε φάση χρήσης του, και δεν σε πρήζει τα ούμπαλα με ντίνγκ-ντονγκ-ντανκγ - "να κάνω αυτό?" "τώρα κάνω update έτσι?? Μην ξεχνιόμαστε" "Να κάνω Restart?--> του λες εσύ ΟΧΙ, μετα σε ξανα-ρωτάει--> "Μήπως θέλεις να κάνεις εκείνο το Restart που λέγαμε???Ε? Ε? Ε? ?Ε???"....και λοιπα και λοιπα...!!!

Ολα στον Mac απλώς δουλεύουν (προς το παρόν - είπαμε είναι μόλις η δεύτερη ημέρα που χειρίζομαι τον Mac μου)...!!!

Στα φρεσκοεγκατεστημένα μου Windows (στο bootcamp), απλώς μου τα έπρηξε το λειτουργικό...!!! Ήταν πάλι η γνωστή κακή κακομοιριά που έτρωγα στην μάπα 25 χρόνια τώρα (εντάξι τα windows υπάρχουν για λιγότερο χρονικό διάστημα, απλά αναφέρωμαι γενικώς και στα pc) η οποία σου τρώει τον χρόνο και σου σπάει τα νεύρα...!!!

Αυτά με λίγα λόγια φίλε μου (σαν πρώτη εμπειρία με τον mac μου και μιας και είμαι πρώην χρήστης PC εδώ και πολλάαα χρόνια).

Ξαναλέω, το κάθε ένα λειτουργικό έχει την χάρη του...!!! Αλλά το feeling που είχα μέχρι στιγμής με τον Mac, απλά δεν περιγράφεται...!!!

Oπως ωραια περιεγραψες την κουραστικη διαδικασια update του mac os x με επιχειρηματα κλπ, γιατι δεν περιγραφεις και την ξεκουραστη διαδικασια των windows??

Δεν την περιεγραψες καθολου, αλλα απλα ειπες κατι για γνωστη κακομοιρια κλπ..

Προκατειλλημενο σε βρισκω, γιατι ειδικα σε αυτο το θεμα τα windows ειναι "καλυτερα".

Κατεβαζουν αυτοματα τα updates, τα εγκαθιστουν αυτοματα αν θελεις(ή μεμονο ενα κλικ) και η μονη ενεργεια που πρεπει να κανεις ειναι να πεις (αν τελικως χρειαστει) restart.

Σε αντιθεση με το mac os x που θα σε πρηξει και οταν παει να κανει το restart που τοτε μπορει να βαλει τα updates και οχι κατα τη διαρκεια που εκανες πχ εγκατασταση κατι αλλο κλπ ή επαιζες στο Photoshop κλπ..

Πχ σου περιγραφω πως εκανε τωρα update σε windows:

αυτοματα ειχε βρει οτι υπαρχουν ενημερωσεις, του πατησε ενα κλικ να τις βαλει, τις εβαλες χωρις καν να το καταλαβω και ενω εγω πχ ακουγα μουσικη και ο υπολογιστης εκανε κατι απαιτητικο και μετα με ενημερωσε οτι τελειωσε και αν θελω να κανω restart.

Οταν του ειπα οτι θελω να κανω restart το εκανε αμεσα..

Αντιθετα σε mac os x:

βρηκε οτι υπαρχουν updates, του ειπα να τα βαλει και αρχισε να τα βαζει δειχνοντας και μια ενοχλητικη μπαρα για το ποσο εχουν κατεβει οταν τελειωσε με ενημερωσε οτι τελειωσε και θελει restart και προς εκπληξη μου του παταω restart και βλεπω οτι θελει καποιο χρονο για να τελειωσει πληρως την εγκατασταση.. Αλλο σπαστικο κ αυτο!

Μετα απο λιγη ωρα τα καταφερε και εκανε restart!

Οχι οτι ειναι κατι σημαντικο, αλλα απλα σου δειχνω οτι εισαι προκατειλλημενος.

Χωρια οτι οι ενημρωσεις των windows ειναι πιο συχνες γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορα στην επιδιορθωση προβληματων για να μην μενει απροστατευτος ο υπολογιστης οσο μενει με mac os x που θεωρειται λιγοτερο ασφαλες λογω οτι αργει να διορθωσει τις τρυπες.

@ vag3d: καλορίζικο!! Το παίδεψες πολύ καιρό! Καλώς μας ήρθες! Και βλέπω πήγες κατευθείαν στα βαθιά(= Mac Pro), δεν ξεκίναγες με κάτι πιο lite..:-D Με τί οθόνη το χρησιμοποιείς? Πέρνα απτο νήμα Apple setups/workstations να ζαχαρώσουμε κ εμείς..:X Με γειές και πάλι, είμαι σίγουρος θα σε αποζημιώνει η αγορά σου μέρα με τη μέρα και περισσότερο!

Ενω αντιθετα το mac os x μπορει να απαιτησει να γινει υποχρεωτικα η εγκατασταση των update οταν εχεις κλειστα ολα τα προγραμματα, οταν δηλαδη ετοιμαζεσαι για shutdown, ενω στα windows μπορει να γινει ενω δουλευεις..

αν και δεν το έχω δει αυτό που λες και νομίζω ότι δεν ισχύει όπως λέει και ο φίλος παραπάνω που έχει μεγαλύτερη εμπειρία, το θέμα δεν είναι το update άλλα μετά το update.

πολύ πρόσφατα, μετά απο update σε original αγορασμένα κανονικά windows το μηχάνημα μου βρέθηκε χωρίς κάρτα ήχου και πληκτρολόγιο και το μόνο που εισέπραξα ήταν ένα μήνυμα του τύπου "error FFFJIDDDD0000333994",

σαν να μου έλεγε κόψε τον λαιμό σου μεγάλε και βρες τι φταίει.....εγώ 2 ημέρες έψαχνα, διόρθωνα, σκάλιζα (όχι τίποτε άλλο απλά για να κάνω την δουλειά μου, χρειαζόμουν το computer). Μόλις τελείωσε αυτή η περιπέτεια.....πήγα και πήρα imac!

νομίζω ότι η ιστορία μου τα λέει όλα.

αν και δεν το έχω δει αυτό που λες και νομίζω ότι δεν ισχύει όπως λέει και ο φίλος παραπάνω που έχει μεγαλύτερη εμπειρία, το θέμα δεν είναι το update άλλα μετά το update.

πολύ πρόσφατα, μετά απο update σε original αγορασμένα κανονικά windows το μηχάνημα μου βρέθηκε χωρίς κάρτα ήχου και πληκτρολόγιο και το μόνο που εισέπραξα ήταν ένα μήνυμα του τύπου "error FFFJIDDDD0000333994",

σαν να μου έλεγε κόψε τον λαιμό σου μεγάλε και βρες τι φταίει.....εγώ 2 ημέρες έψαχνα, διόρθωνα, σκάλιζα (όχι τίποτε άλλο απλά για να κάνω την δουλειά μου, χρειαζόμουν το computer). Μόλις τελείωσε αυτή η περιπέτεια.....πήγα και πήρα imac!

νομίζω ότι η ιστορία μου τα λέει όλα.

(και σκεψου οτι εσυ κατα πασα πιθανοτητα δεν ειχες παρει ετοιμο συναρμολογημενο υπολογιστη)

Ακριβως ιδια ιστορια ειχα με φιλο που μετα απο update δεν μπορουσε να μπουταρει σε mac os x..

Και ειχε δωσει και ενα σκασμο λεφτα..

Kαι απο οτι κοιταξε ηταν συχνο φαινομενο:

http://reviews.cnet.com/8301-13727_7-10330200-263.html

Νομιζω οτι η ιστορια του τα λεει ολα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:51 ----------

Μπα συμβαινει συχνα να θελει να κανει κατι ακομα οταν πας να κανεις το restart.

Κατι παρομοιο εμφανιστηκε και στον φιλο που του πατησε restart και του εμφανισε οτι ειχε κ αλλες δουλειες:

Έβγαλε ένα μήνυμα που με ρωτούσε αν ήθελα να κάνω και τα "υπόλοιπα" updates που έχει κατεβάσει το σύστημα (ουάου...!!!)

Αλλα επαναλαμβανω:

σιγα το σημαντικο πραγμα το πως κανει update ενα λειτουργικο!

Μπορει να ειναι ισως λιγο πιο πρακτικα τα windows σε αυτο ή να εχουν και πιο συχνα updates γιατι ειναι πιο ασφαλη(κ αυτο ειναι για το καλο του χρηστη, σε αντιθεση με το mac os x που ειναι περισσοτερο καιρο vulnerable στις τρυπες του λειτουργικου).

αντε παλι τα ιδια παλι τα ιδια και τα ιδια

ρε παιδια ειπαμε

once you go mac you never go back

Και γιατι να γυρισεις? Αφου παλι pc πηρες και αν θες τα windows σε μιση ωρα τα εχεις ετοιμα να τρεχουν! Ασε που εσκασες και ενα σωρο λεφτα, δεν ειναι να αλλαζεις γνωμες τωρα.

Το focus ειχε καποτε ενα αρθρο για την γνωμη του ανθρωπου, για το πως διαμορφωνεται και γιατι δεν αλλαζει ευκολα.

Μονο αν ειχαμε την δυνατοτητα να τρεξουμε σε ενα συγκεκριμενο μηχανημα και δωρεαν τα 3 πιο δημοφιλη λειτουργικα θα βγαζαμε ακρη.

Εγω εχω την δυνατοτητα αυτη και ειδα τι εστι macosx στο υπαρχον pc μου, δεν λεω καποια πραγματα με εντυπωσιασαν μιας και τοσα χρονια ετρεχα τα XP, αλλα λιγο η αποδοση του opera, λιγο οτι μου εσπασαν τα νευρα για να δουνε σωστα την 2900ΧΤ, και το σημαντικοτερο οτι μου ελειψαν καποια προγραμματα που ειχα στα windows, με εκαναν σε ενα μηνα να τα σβησω. Και θα ειχα γυρισει και πιο γρηγορα, αν δεν ζουσαμε στον κοσμο του adsl, μιας και πολλα αντιστοιχα προγραμματα για mac τα βρισκεις γρηγορα πλεον και οχι σαν παλια, αλλα και παλι κατι θα λειπει κατι δεν θα κανει, οπως και να το κανουμε η δυναμη της συνηθειας ειναι πολυ μεγαλη.

Εγώ σας λέω απλά να πάτε να τα δείτε από κοντά κ θα καταλάβετε γιατί το παράδειγμα με την aston martin και το subaru είναι πετυχημένο.Στα forum μπορεί να λέει ο καθένας το κοντό του κ το μακρύ του...

ΥΓ πήρα sony vaio πριν 2 μήνες λόγο επιδόσεων κ το μετάνιωσα.

Εχεις τα ιδια περιπου αλογα, αλλα το Aston ειναι απιστευτα ομορφο και χλιδατο.

Οι μαρκες ειναι ενα παραδειγμα, απλα θελω να δειξω οτι με τις ιδιες επιδοσεις το ενα υπερεχει...

Εχεις τα ιδια περιπου αλογα, αλλα το Aston ειναι απιστευτα ομορφο και χλιδατο.

Οι μαρκες ειναι ενα παραδειγμα, απλα θελω να δειξω οτι με τις ιδιες επιδοσεις το ενα υπερεχει...

Δηλαδη εσυ θεωρεις το macbook των 1000€ με την πλαστικουρα που χαλαει πιο χλιδατο απο ενα sony vaio απο μαγνησιο ??

Χωρια οτι το sony vaio ειναι και πιο αξιοπιστο και με μεγαλυτερη εγγυηση!

Δηλαδη εσυ θεωρεις το macbook των 1000€ με την πλαστικουρα που χαλαει πιο χλιδατο απο ενα sony vaio απο μαγνησιο ??

Χωρια οτι το sony vaio ειναι και πιο αξιοπιστο και με μεγαλυτερη εγγυηση!

δεν διαβασες το παραπανω ποστ του φιλου με το Vaio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...