Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με pc.....

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα....καθως πηγα σημερα το πρωι να ανοιξω τον υπολογιστη δεν δινει σημα στην οθονη δλδ ειναι σαν να ειναι κλειστος.....τι λετε να φταιει?????.....επισης μου φαινεται οτι τα ανεμιστιρακια δουλευουν στο φουλ

Δημοσ.

Εννοείς πως ο υπολογιστής ανοίγει, λειτουργεί, αλλά η οθόνη σου είναι μαύρη. Αν η μητρική έχει onboard κάρτα γραφικών και έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών στην μητρική, βγάλε την και σύνδεσε την οθόνη σου με την κάρτα γραφικών της μητρικής. Ειδάλλως, βγάλε και βάλε ξανά την κάρτα γραφικών. Αν συνεχίσει το πρόβλημα, δοκίμασε (μη βιαστείς να αγοράσεις) με άλλη κάρτα γραφικών. Δες και η οθόνη αν είναι εντάξει.

Δημοσ.

η μητρικη δεν εχει onboard καρτα γραφικων ....εβγαλα αυτη που εχω που ειναι για πεταμα(nvidia 7300GS) αλλα παλι η οθονη ειναι μαυρη....το προβλημα αυτο μου το παρουσιασε το χτες το πρωι για πρωτη φορα.....

Δημοσ.

το έχω πάθει 2 φορες την μια εφταιγε η οθόνη την αλλη η μητρική.

Δοκιμασε οπως είπαν και οι παραπάνω :

1. Αλλη οθονη. Αν δείχνει και ολα οκ, τοτε φταιει η οθόνη. Αν δεν δείχνει προχώρα στο 2

2. δανείσου απο κανα φιλο ή αν εχεις εσύ και βαλε αλλη καρτα γραφικών. Αν δείχνει τοτε φταει η κάρτα. Αν δεν δείχνει μαλλον τοτε πας σε μητρική ή τροφοδοσια.

Δημοσ.

καλημερα...η οθονη δε πιστευω να εχει καποιο προβλημα...αλλα μαλλον πρεπει να φταινε οι μνημες το προιγουμενο βραδυ ειδα οτι στο cpuiz οι μνημες ηταν συγχρονισμενες 5-5-5-15 αλλα στο bios εγγραφε 3-4-4-15....μηπως υπαρχει τροπος να της βαλω default μεσω της μητρικης????

Δημοσ.

Ναι υπαρχει.

Απλα βγαλε την μπαταρια της μητρικης για 2-3 λεπτάκια κ ξαναβάλτην και κατα πάσα πιθανοτητα θα εισαι οκ

Κ γω για μνημες το κοβω..

Δημοσ.

οταν βγαλω τη μπαταρια το pc να εχει ρευμα ή να κλεισω το διακοπτη απο το τροφοδοτικο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:48 ----------

το εκανα με τη μπαταρια αλλα δεν εκανε τιποτα.....τι αλλο να κανω??:(

Δημοσ.

Ακουγεται καποιος χαρακτηριστικος θορυβος οταν το ανοιγεις;;

Δοκιμασε να κανεις ξανα ενα clear cmos.

Με βγαλμενο το pc απο το ρευμα.

Μετα πατα καμια 10αρια φορες το κουμπακι που ανοιγει το pc με το pc βγαλμενο απο το ρευμα.

Αν δεν δουλεψει δοκιμασε αλλη καρτα.

Αν και παλι δεν δουλεψει τοτε κατι παιζει με την μητρικη η με τις μνημες...

Το πιθανοτερο ειναι μητρικη.. :-)

Δημοσ.

δεν ακουγεται καποιος θορυβως οταν το ανοιγω....το clear cmos ειναι να βγαλω τη μπαταρια????θα τα κανω και θα σας πω....

Δημοσ.
δεν ακουγεται καποιος θορυβως οταν το ανοιγω....το clear cmos ειναι να βγαλω τη μπαταρια????θα τα κανω και θα σας πω....

Nαι το ιδιο π[ραγμα ειναι...

Βγαζοντας την μπαταρια για κανα 5 λεπτο..

ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΤΟ PC απο την μπριζα..;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ----------

Οσο για τον θορυβο εννοω αν ακουγεται καποιο beep.

Aλλα αφου δεν ακουγεται κανε αυτα που σου ειπα παραπανω.

Δημοσ.

εκανα clear cmos και πατησα και το κουμπι καμια 10ρια φορες αλλα τιποτα....θα το παω να το δει μαστορας τσαμπα τα 50€ που θα του δωσω(και που να μην εχει προβλημα ουτε η μητρικη ουτε καρτα γραφικων)εχω απελπιστει....:(απο το πρωι το παλευω

Δημοσ.

ΕΙΠΕΣ : ''καλημερα...η οθονη δε πιστευω να εχει καποιο προβλημα...αλλα μαλλον πρεπει να φταινε οι μνημες το προιγουμενο βραδυ ειδα οτι στο cpuiz οι μνημες ηταν συγχρονισμενες 5-5-5-15 αλλα στο bios εγγραφε 3-4-4-15....μηπως υπαρχει τροπος να της βαλω default μεσω της μητρικης????''

Επειδη εχω ενα παρομοιο προβλημα σε ενα δευτερο budget συστηματακι που σεταρω αυτες τις μερες σ'εμενα ανακαλυψα οτι φταιει ο επεξεργαστης.Εμενα ποσταρει αν αφησω το ενα dimm της μνημης στο τριτο dimm socket απο την πλευρα του επεξεργαστη σε ενα amd 939 board.

Και σε μενα εδειχνε λαθος ram timings αλλα δοκιμασα σε δυο διαφορετικες μητρικες ,με δυο διαφορετικα τροφοδοτικα.Το κανει αυτο μερικες φορες ο επεξεργαστης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...