Προς το περιεχόμενο

Vodafone - την αλλαζω. Το εχει παρακανει

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 φορες εκανα την βλακεια και πηγα στην Βοδαφον και ειπα ελεος!Απο τοτε ειπα τερμα.Μακραν η χειροτερη εταιρεια.

1)Σημα μεσα στο σπιτι μου ουτε για πλακα.Αναγκαζομουν να χρεωνομαι συνεχεια εγω γιατι το τηλεφωνο μου στους αλλους φαινοταν συνεχεια κλειστο και μετα εσκαγε μηνυμα οτι ειχα κληση.

2)Αλλα λενε στις τιμες τους κι αλλοι λογαριασμοι ερχονται.

3)Με χρεωσαν 50 ευρω απο το πουθενα(τοτε ειπα ελεος και τους παρατησα) και φυσικα μετα απο 2 χρονια δεν τους εχω δωσει ακομα.

4)Εχει αμεση σχεση ο απατεωνας Κοκκαλης :P (ναι ειμαι παναθηναικος!)

5)Μακραν το χειροτερο μενου στα κινητα που βαζουν στο λογισμικο τους.

Δημοσ.

Έχω αλλάξει εδώ και τρια χρόνια από Vodafone σε Cosmote και δεν το μετάνιωσα.Εμένα το πρόβλημα μου ήταν ότι για να πληρώσω ένα λογαριασμό έτρωγα μισή ώρα.Ενώ τώρα με Cosmote πάω στον οτε και τελειώνω σε 1 λεπτό.Κατά τα άλλα είναι και οι 2 οι εταιρίες είναι οι ίδιες αλλά και οι καλύτερες.

Δημοσ.
(ναι ειμαι παναθηναικος!)
να φανταντω οτι εχεις cosmote:-D

Ε ναι!!!Περα απο την πλακα για μενα η Cosmote ειναι η καλυτερη κι ειλικρινα τις εχω περασει απο ολους τους παροχους.

Δημοσ.
Χωρίς να είναι σίγουρο, μάλλον σου έχουν χρεώσει κάτι παραπάνω απο 1 πάγιο. Δηλ. μπορεί να σου χρέωσαν π.χ. 29/10 (ημέρα που έκανες την αίτηση) έως 5/11 και στη συνέχεια τον κανονικό μήνα, δηλ. 6/11 έως 5/12, όπως θα σου έρχεται στη συνέχεια. Επειδή είμαι χρόνια στη Βόδα, κάθε φορά που αλλάζω πρόγραμμα μου συμβαίνει αυτό.

Τελικα πηρα τηλεφωνο παραπονεθηκα και ευτυχως ,εστω και στον τριτο λογαριασμο,

μου αφαιρεσαν τα εξτρα ... ;) :-D Παλι καλα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...