Προς το περιεχόμενο

Vodafone - την αλλαζω. Το εχει παρακανει

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω παρει ασχημα με τη vodafone και με ολα οσα εχει κανει τα τελευταια χρονια.

Χαρακτηριστικα θα σας πω τα τελευταια.

Εχω στειλει το Iphone για service (wifi) εδω και 20 μερες και ακομη περιμενουν λεει το ανταλλακτικο. Κατσε ρε φιλε, εχεις 500 μαγαζια στην ΕΛλαδα , 2εκατομμυρια πελατες και δεν εχεις ανταλλακτικα για το νουμερα ενα κινητο που το εχεις σχεδον αποκλειστικα εσυ.

Δηλαδη τι περιμενεις ενα μηνα? να ερθει απο την Ιαπωνια?

Πηρα περισυ το Iphone και μου ειπαν πως αναγκαστηκα πρεπει να κανω προγραμμα Iphone στην ανανεωση με μηνυματα και ιντερνετ που εγω δεν ηθελα. Ιντερνετ χαχα. 3g. Δεν πιανει με την καμια μεσα στο σπιτι. Ωραιο ιντερνετ πληρωνω.

Το κορυφαιο ομως ειναι αυτα τα καινουργια προγραμματα Unlimited που ημουν ετοιμος να κανω και στις 3 συνδεσεις μας. Οταν διαβαζει ο αλλος απεριόριστα προς Vodafone

& σταθερά τι καταλαβαινει? Και δε μιλαω για ολα τα τσακαλακια που ασχολουνται. Μιλαω για τον πατερα μου τη μανα μου τη θεια μου κτλ

απεριόριστος -η -ο [aperióristos] Ε5 : που δεν υπόκειται σε περιορισμό: Aπεριόριστη εισαγωγή εμπορευμάτων, για την οποία δεν υπάρχουν ανώτατα όρια ποσότητας. Έχει απεριόριστη πίστωση. || με έμφαση, για να τονίσει το μέγεθος: Έχει απεριόριστη εξουσία / απεριόριστο χρόνο στη διάθεσή του / απεριόριστα μέσα.

Και φυσικα κατω κατω υπαρχουν και τα μικρα γραμματακια....

Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Δηλαδη αυτο το απεριοριστο σημαινει 1500 λεπτα και 1500 sms. ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ.

Για μενα η διαφημιση ειναι απατη. Κοροιδεβουν τον κοσμο.

Α, και το αλλο. Για να αγορασεις κινητο απο vodafone, πρεπει να το εχεις δει στο internet στο youtube στο forum του insomnia, σε reviews κτλ...

Γιατι σε οσα καταστηματα εχω παει (4 σε επαρχιακες πολεις) δεν υπηρχε τιποτα.

Γιατι να το φερουμε το HD2 λεει ειναι πολυ ακριβο. Αν θελεις να το παρεις να περιμενεις να το παραγγειλουμε να ερθει.. Καλα κρασια....!

Ανεφερα 2-3 παραδειγματα χαρακτηριστικα. Υπαρχουν πολλααα ακομη..! :mad::mad:

Εχουμε 3 προγραμματα vodafone στην οικογενεια και πανε φουλ για αλλαγη εταιριας...

Δημοσ.

πάνω κάτω τα ίδια παίζουν σε όλες τις εταιρίες... παντού υπάρχουν τα ψιλά γράμματα...

μη περιμένεις να δεις εξωπραγματική διαφορά απο τις άλλες εταιρίες, όλες να τα αρπάξουν θέλουν με τον έναν η με τον άλλον τρόπο...

καλός ήρθες στην Ελλάδα ;) :lol:

Δημοσ.

εγω εχω cosmote Απεριοριστα και στην cosmote ειναι 1500. εγω ημουν στην vodafone απο το 2003 εως το 2004 μετα απο διαφορα προβληματα με την επιδοτηση πηγα στην cosmote και υσηχασα εχει το πιο καλο σημα εδω στην Καστορια και τους γυρω νομους. η wind δεν εχει αντιστοιχο προγραμμα σαν τα Απεριοριστα εχει μονο το xl που εχει παγιο 125 ευρω. που δεν συμφερει

Δημοσ.

καλησπερα.. εγω εκανα συνδεση τελη οκτ. 09.

ρωταω και ξαναρωταω.. ποσο θα μου βγει με φπα , τελη και οτι αλλο θελουν να μου χρεωσουν..

μου λενε απο 27,5 επιβαρυνομαι και παω στα 30.. (ωραια? ωραια)

μου ρχετε ο πρωτος λογαριασμος 42 ευρω.. τελειο??

παιρνω στο τμημα εξηπυρετησης τα εξηγω.. ναι μου λεει εχεις δικιο θα σου αφαιρεσω τα 10 και ολα καλα..

τσακ κ ο δευτερος λογαριασμος 32..

δλδ συνολικα επρεπε να πληρωσω 60 και μου ζητανε 74.. ακομα δεν εχω πληρωσει κ περιμενω να με παρουν να με ρωτησουν γιατι... ας παρουν..

Δημοσ.
καλησπερα.. εγω εκανα συνδεση τελη οκτ. 09.

ρωταω και ξαναρωταω.. ποσο θα μου βγει με φπα , τελη και οτι αλλο θελουν να μου χρεωσουν..

μου λενε απο 27,5 επιβαρυνομαι και παω στα 30.. (ωραια? ωραια)

μου ρχετε ο πρωτος λογαριασμος 42 ευρω.. τελειο??

Χωρίς να είναι σίγουρο, μάλλον σου έχουν χρεώσει κάτι παραπάνω απο 1 πάγιο. Δηλ. μπορεί να σου χρέωσαν π.χ. 29/10 (ημέρα που έκανες την αίτηση) έως 5/11 και στη συνέχεια τον κανονικό μήνα, δηλ. 6/11 έως 5/12, όπως θα σου έρχεται στη συνέχεια. Επειδή είμαι χρόνια στη Βόδα, κάθε φορά που αλλάζω πρόγραμμα μου συμβαίνει αυτό.
Δημοσ.

δε ξερω..

παντως θυμηθηκα γιατι ειχα κοψει τη συνδεση μου τη τελευταια φορα. ;)

μας κλεβουν μπροστα στα ματια μας.. :mad:

Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις στο τμημα εξυπηρετησης πελατων να σου εξηγησουν προς τι αυτες οι χρεωσεις μαλλον ειναι το 1,5 παγιο σαν πρωτος λογαριασμος

Δημοσ.

Προφανεστατα ειναι λογω πρωτου λογαριασμου.Πληρωνεις παραπανω απο 1 παγιο.

Και αν δεις στους επομενους λογαριασμους παντα προπληρωνεις το παγιο.

Ολες τα ιδια σκατα ειναι.

Δημοσ.

πρεπει να βλεπουμε ομως τι μας χρεωνουν.. ελεος δλδ.. μου ειχαν πει οτι πλεον προπληρωνεις το μηνα .. αλλα γτ να μου χρεωσουν παραπανω ? δε καταλαβα?

Δημοσ.

Εγώ έχω 80 ευρώ επιδότηση. Ζήτησα να μου μειώσουν το λογαρισμό (αντι να πάρω συσκευή - Ζήτω τα china κινητά). Η μείvση που έχω σε κάθε λογαριασμό επι 12 μήνες βγαίνει στο καταπληκτικό ποσό τον 35-36 ευρώ! δλδ τα αλλα 45-44 που δικαιούμαι που πάνε? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Δημοσ.

Κι ομως! Εγω ανοιξα το τοπικ και εγω πριν λιγες μερες ανανεωσα στη βοντα και τις 3 συνδεσεις που εχουμε! Τι να κανω που ειχαμε 350 επιδοτηση και την ηθελε ο πατερας για κινητο!

Τους τα εσουρα ομως στο καταστημα για τα καλα! Τους τα εχωσα και ξεσπασα.

(αλλο αυτο παλι. ελαχιστη χρεωση 45 δευτερολεπτα!ποτε εγινε αυτο παλι?!!)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ο,τι να 'ναι οι εταιρειες ρε παιδι μου..παντως αμα τους τριξεις τα δοντια του στυλ "φευγω αν δεν με εξυπηρετησεις" σε κυνηγανε μετα..τουλαχιστον σε μενα πιανει.. (στην Vodafone ειμαι) (μιας και ειμαι καινουργια εδω χαιρομαι για την υποσημειωση που υπαρχει

" Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας." επιτέλους!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...