Tablet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εχω εναν seagate ενος φιλου την γνωστη σειρα barracuda 7200.11/1ΤΒ με το πρόβλημα. Δεν έκανε update το firmware ποτέ με αποτέλεσμα αυτη τη στιγμη ο σκληρος δεν δουλεύει καθόλου ούτε κάνει κανενα θορυβο ουτε προσπάθεια να ξεκινήσει.Τον συνδεω και το απολυτο τιποτα επικρατει. Λεω να του αλλαξω την πλακετα τροφοδοσίας και βλέπουμε Υπόψιν δεν τον νοιαζει ουτε ο σκληρος ουτε τα αρχεια . Ειναι δυσκολο το εχει κανει κανεις?Απο που μπορω να παρω καινουργια συμβατη πλακετα? Ευχαριστω!
caution Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Από άλλο ίδιο δίσκο είναι η απάντηση αλλά διάβασε πρώτα το σχετικό νήμα εντός
papadakn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι δύσκολη διαδικασία αρκεί να βρείς δίσκο της ίδιας σειράς. Εγώ πάντως απέτυχα σε δίσκο με καμμένη πλακέτα. Μάλλον είχε καεί και το μοτεράκι.
washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Υπόψιν δεν τον νοιαζει ουτε ο σκληρος ουτε τα αρχεια . ...if it ain't broke, don't try fixing it
Tablet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ταλεπορια μου φαίνεται τελικά λεω να μην ασχοληθω εκτος αν βρω καμια πλακέτα spear
washcloud Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Πλακέτα spear δεν ξέρω - αλλά spare πλακέτα παίζει να βρεις στο e-bay, βάζοντας αγγελία στο Insomnia, ή σε συνοικιακό μαγαζί H/Y (που έχει και τεχνικό τμήμα, και σε κάποιο του ντουλάπι στέκεται ένας τέτοιος χαλασμένος και σε περιμένει να πας να τον ζητήσεις). ...το θέμα όμως παραμένει : αφού τον φίλο σου δεν τον νοιάζουν ΟΥΤΕ ο δίσκος, ΟΥΤΕ τ' αρχεία...............τότε τί; "Η εμπειρία", που λένε και στα realities ??
Tablet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Πλακέτα spear Nαι ειναι spear οπως λεμε spearman δηλαδη αυτος που εχει το σπυρι..:rolleyes::lol::lol: Ετσι για τη φαση θα το εκανα και αν καθοτανε καλως! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:34 ---------- Εχεις δικιο θα βαλω μια αγγελια ζητησης και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.