xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρά. Μου ζήτησε κάποιος φίλος να τον βοηθήσω στο εξής πρόβλημα. Χρησιμοποιεί Windows XP x64 και από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του υπολογιστή του (καινούρια σύνθεση προ 6μήνου) το ποντίκι κάνει κολλήματα. Ο κέρσορας παραμένει εμφανής όμως δεν κινείται για κάποια δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει χωρίς ο υπολογιστής να είναι φορτωμένος από άποψη CPU ή μνήμης. Δεδομένου ότι ο υπολογιστής το κάνει αυτό από την πρώτη ημέρα δοκιμάσαμε τα εξής: - Αναβάθμιση των Drivers -> δε βοήθησε - Δοκιμή σε άλλες θύρες (με / χωρίς hub) -> το πρόβλημα επανέρχεται - Memtest86 -> χωρίς πρόβλημα - Avast & Spybot Search & Destroy -> χωρίς απειλές - Άλλο ποντίκι -> το πρόβλημα εξακολουθεί Καμία ιδέα?
Kazeta Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Την εκδοση ΧΡ χ64 που την βρηκε? Ειναι αυθεντικη η τιποτα τορεντ? Επισης μηπως τα εχει εκγαταστησει σε SSD δισκο? Το λεω γιατι υπαρχουν καποια μοντελα χωρις cache στα οποια παρατηρειται αυτο το lag. Καλο ειναι να αναφερεις την πληρη συνθεση του PC.
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς δε γνωρίζω τη σύνθεση του υπολογιστή - δεν είναι δικός μου - και μάλλον ήταν κάτι έτοιμο από το e-shop. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι ότι έβαλε τα x64 για να μην έχει προβλήματα με τη μνήμη του (4gb).
mihachris Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Format δοκιμάσετε; Δε νομίζω να φταίει το ότι είναι 64bit. Αφού τα δοκιμάσετε όλα νομίζω μόνο η νέα εγκατάσταση των Windows θα τον σώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.