Προς το περιεχόμενο

Τι παιχνίδι θα μου προτείνατε να πάρω για το PS3?

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS3 exclusives:

Uncharted 1/2

Resistance: FoM (μακρια απο το sequel)

Siren: Blood Curse

Folklore

Wipeout

Eπισης τσεκαρε κ τα εξης αν δεν εχεις 360/PC:

GTAIV

Assasin's Creed 2

Bioshock

Bayonetta

Call of Duty: Modern Warfare 1/2

Resident Evil 5

Street Fighter IV

DiRT 2

Borderlands

Orange Box

Dead Space

Batman: Arkham Asylum

Για καποια απο τα παραπανω θα βρεις demos στο PSN οποτε κατεβασε κ δοκιμασε οτι σου φαινεται πιο ενδιαφερον.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα αρχικα το little big planet, ενα παιχνιδι το οποιο δε μπορει πραγματικα να συγκριθει με καποιο αλλο! Ειναι απλα μοναδικο και ατελειωτο, οι πιστες δεν νομιζω οτι θα τελειωσουν ποτε γιατι στην ουσια, περα απο το κανονικο παιχνιδι παιζεις πιστες που εχουν δημιουργησει παιχτες απο οοοοοοολο το πλανητη!!! Οποτε φαντασου...!

Κατα τ' άλλα σαν fun του tomb raider, θα σου ελεγα το Uncharted 1,2 τα οποια εχουν και το adventure, και το action και απιθανα γραφικα... Ειναι αρκετα ενδιαφερον παιχνιδι. Οπως και το dead space το οποιο προσωπικα εμενα δεν με τρομαξε παρα πολυ αλλα ειναι αρκετα καλο. :)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι,ειπε ο epsilon753 για παιχνιδια μεσω ΝΕΤ πολυ οικονομικα.απλα βρησκουμε σαιτ και τα παραγγελνουμε η τα κατεβαζουμε στον σκληρο?

φιλε leftis95 εγω εχω μονο το metal gear 4 και ειναι απιστευω παιχνιδη και θα το βρεις καπου στα 28 ευρω απο Ελλαδα.το online του γερο κολλημα πωω

Δημοσ.

Μπορει και να εννοούσε απο το Playstation Store, μεσω του PS3 σου όπου εχει αποκλειστικα πολλα παιχνιδια και αρκετα φτηνα. Βεβαια σχετικα μικρα σε χωρητικοτητα, αλλα μπορει να βρεις κατι ενδιαφερον. Και εκτος αυτού μπορείς να κατεβασεις τα demo τους δωρεαν, να τα δοκιμασεις και αν σου αρεσουν τα αγοραζεις! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...