Προς το περιεχόμενο

Τι παιχνίδι θα μου προτείνατε να πάρω για το PS3?

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα το PS3 και μέχρι στιγμής έχω το PES 2010 και NBA 2K10.Από αθλητικά παιχνίδια είμε καλυμένος :D.Σκεφτόμουνα να πάρω shooter ή action/adventure ή γενικότερα ενα καλό παιχνίδι.Επίσης θα πάρω κατα πασα πιθανότητα το Little Big Planet και GTA IV.

Καμιά ιδέα???

Δημοσ.

φιλε μου αν και δεν εχω ps3 (θεωρω κατα πολυ ανωτερο το 360 ) ο μονος λογος για τον οποιο θα το επαιρνα ειναι το metal gear 4. ε σκετο δεκαρι απο το gamespot δεν ειναι λιγο...

Δημοσ.

Uncharted 2 και Demon Souls απο καινουργια (αν και για το δευτερο θα πρεπει να το παρεις απο αμερικα μερια). Μετα εχουμε Killzone 2, resistance 2, metal gear 4, little big planet, Disgaea 3 (επισης απο εξω). Τωρα υπαρχουν και αλλα βεβαια.

Δημοσ.

Χμμμ,οραία οραία.Το σκέφτομαι για Uncharted 1,2 και για MGS 4.Είδα και τη βαθμολογια στο gamespot.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:10 ----------

Βρήκα και ένα πακέτο και θέλω να μου πείτε αν αξίζει πλιζ.

http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&v=grid&c=&search=Killzone+2+&Gran_Turismo_Prologue_=&Uncharted_Action_Pack_%28PS3%29=&id=6007706

Δημοσ.

Ναι όντως το έψαξα στο skroutz.gr και βγήκε γυρω στα 60.

Από racing game ποιο είναι το καλύτερο για ps3?Burnout,NFS,Gran turismo,Grid ή κανά άλλο?

Δημοσ.

Χαχα είδα και το σχετικό thread για αυτό το παιχνίδι και ψήθηκα αρκετά,αλλα 65 ευρώ για ένα κουιζ παιχνίδι μου φαίνονται πολλά.

Δημοσ.

δινει μαζι και το buzzer!

αν θες action-adventure τρομου πολυ καλο και ατμοσφαιρικο,αλλα με γραφικα οχι αντιστοιχα των δυνατοτητων του πλει ειναι το sillent hill home coming.

σε action οπως ειπαν ολοι η σειρα uncharted αλλα αξιζει μια ευκαιρα νομιζω και το assasins creed 2.

fighting πας σε τεκκεν 6,που ομως εχει προβληματικο online .

ΑΝ θες κατι 3d platform χαλαρο και φθηνο το Little big planet,που ειναι και ατελειωτο λογω των levels που κατεβαζεις απο αλλους χρηστες.

Σε fps killzone 2παιζει χωρις αντιπαλο ακομα και 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του, ενω πιο πισω ερχονται τα resistance 1-2 τα οποια ειναι αρκετα πισω σε γραφικα-gameplay αλλα κατα την γνωμη μου με σαφως καλυτερο storyline.

Αν δεν εχεις παιξει ποτε god of war και σου αρεσουν τα hack n slash τοτε αν δεν θες να περιμενεις μεχρι το συλλεκτικης σημασιας πακετο των gow 1-2-3 που θα κυκλοφορησουν μαζει με το 3, παρε τωρα την συλλογη που κυκλοφορησε με τα 1-2/

παλιο παιχνιδα αλλα με ανανεωμενα γραφικα και διαχρονικη πορωση και αξια

Δημοσ.
δινει μαζι και το buzzer!

αν θες action-adventure τρομου πολυ καλο και ατμοσφαιρικο,αλλα με γραφικα οχι αντιστοιχα των δυνατοτητων του πλει ειναι το sillent hill home coming.

σε action οπως ειπαν ολοι η σειρα uncharted αλλα αξιζει μια ευκαιρα νομιζω και το assasins creed 2.

fighting πας σε τεκκεν 6,που ομως εχει προβληματικο online .

ΑΝ θες κατι 3d platform χαλαρο και φθηνο το Little big planet,που ειναι και ατελειωτο λογω των levels που κατεβαζεις απο αλλους χρηστες.

Σε fps killzone 2παιζει χωρις αντιπαλο ακομα και 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του, ενω πιο πισω ερχονται τα resistance 1-2 τα οποια ειναι αρκετα πισω σε γραφικα-gameplay αλλα κατα την γνωμη μου με σαφως καλυτερο storyline.

Αν δεν εχεις παιξει ποτε god of war και σου αρεσουν τα hack n slash τοτε αν δεν θες να περιμενεις μεχρι το συλλεκτικης σημασιας πακετο των gow 1-2-3 που θα κυκλοφορησουν μαζει με το 3, παρε τωρα την συλλογη που κυκλοφορησε με τα 1-2/

παλιο παιχνιδα αλλα με ανανεωμενα γραφικα και διαχρονικη πορωση και αξια

Πολύ χρήσιμο,ευχαριστώ.

Δημοσ.

απο exclusives δεν πρέπει να χάσεις τα παρακάτω

uncharted 2

metal gear solid 4

valkyria chronicles (srpg)

demons soul (action rpg για τρελά νεύρα ntsc μόνο)

και απο μουλτι

resident evil 5

assassins creed 2

blazblue (ntsc version ,το καλύτερο fighter μακράν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...