Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογή 1Password

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας σχετικά με την εφαρμογή 1Password

http://agilewebsolutions.com/products/1Password

Είναι μια εφαρμογή, η οποία κρατάει κωδικούς και usernames για γρήγορη μετάβαση σε ποικίλα sites με login.

Η ερώτηση έχει να κάνει με το πόσο ασφαλές είναι κάτι τέτοιο για μας τους χρήστες. Μήπως, η εταιρία ή άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κωδικούς μας;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι, η εφαρμογή είναι είναι πολύ καλή και ίσως είναι το καλύτερο πρόγραμμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο mac σου γι'αυτη την δουλειά. Σε συμβουλεύω να κρατάς συχνά back-up και να ανεβάζεις τα αρχεία στο drop box. Πριν 2 μήνες έχασα κάποια αρχεία στον imac και έχασα κωσικούς για ιστοσελίδες (άντε πάλι απο την αρχή).

***Καλύτερα να το αγοράσεις παρά να το βρεις απο τον θείο.

Όντως είναι πολύ καλή και τη δοκιμάζω ακόμα.

Το θέμα μου, είναι αν όντως, όλοι οι κωδικοί μας (μιλάμε για amazon accounts με κάρτες μέσα κ.λπ.), είναι ασφαλείς τοπικά (όπως ισχυρίζεται το site).

Ναι είναι. Απλά πρέπει να βάλεις ένα σωστό κωδικό για να ενεργοποιείς-απενεργοποιείς το πρόγραμμα. Μπορείς να δεις και τα features του προγράμματος εδώ.

Ναι πραγματι το προγραμμα ειναι πολυ καλο.Ενας φιλος μου ειχε κατι μικροπροβληματα και αυτο το "προγραμματακι" του ελυσε τα χερια.Ειναι πραγματικα χρησιμο και οποιος εχει θεματα με κωδικους κτλ καλο ειναι να το εχει στο μηχανιμα του

το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ καλό. Στα + μπορείς να κάνεις και export ένα html το οποίο κρατάει όλους τους κωδικούς σου, και κλειδώνει με το master password. Το ανεβάζεις όπου θες ( drop box, mobile me, whatever ) και έχεις πάντα πρόσβαση στους κωδικούς σου. Ιδανικό για να κρατάς διαφορετικό κωδικό για κάθε account. Το ενσωματωμένο password generator αποτελεί ένα ακόμα + με τις πολλές επιλογές που σου προσφέρει, πλήθος χαρακτήρων με νούμερα ή/και σύμβολα.

Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό, απλά! Του έχω φορτώσει logins απο 30+ sites, ποιός τα θυμάται όλα αυτά? Χώρια οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών/καρτών και τα secure notes(εκεί έχω πχ το username/pass της forthnet του router μου κλπ).Επιπλέον συχρονίζει και με iphone (με το αντίστοιχο app για iphone/itouch). Αξίζει τα λεφτά του, και αξίζει να σημειώσω οτι τα logins τα περνάει και τα πέρνει απτα sites με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς copy/paste post-38816-129063047981_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...