Marvellous Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλημερα και καλες γιορτες σε ολους! Χθες αγορασα την συγκεκριμενη LCD και δυστηχως με το που την αναψα ειχε ενα"κολλημενο μεσα στο κεντρο κοκκινο sub-pixel. Ξερετε αν δικαιουμαι αντικατασταση? Πραγματικα ειναι πολυ ενοχλητικο που ειναι μεσα στον κεντρο.
cabdik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 αν ειναι καμμενο, ναι δικαιουσαι αντικαταστασης, αφου η LG δινει 0 ixel εγγυηση. αλλα αν ειναι απλως κολλημενο γιατι να ταλαιπωρηθεις? υπαρχουν καποιες διαδικασιες και καποιες εφαρμογες που ξεκολλανε κολλημενα πιξελ.
nikoskar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Απο την στιγμη που υπαρχει η εγγυηση καλω ειναι να την αλλαξεις. Ετσι και αλλιως δεν ταλαιπωρησε. Ενα τηλεφωνημα αρκει για να ερθει ο τεχνικος στο σπιτι σου και να σου φερει το καινουργιο monitor.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 η δικιά μου lg έχει ένα κόκκινο στο κέντρο. πιέζοντας λίγο εξαφανίζεται για κάνα τρίμηνο κάθε φορά
kprimax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Επικοινώνησε με την LG, θα την αλλάξουν στα σίγουρα. Είχε ίδιο πρόβλημα ο γιός μου και σε 3 μέρες με courier είχε την καινούρια. Χωρίς καμιά χρέωση.
IMAndreas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Επικοινώνησε με την LG, θα την αλλάξουν στα σίγουρα. Είχε ίδιο πρόβλημα ο γιός μου και σε 3 μέρες με courier είχε την καινούρια. Χωρίς καμιά χρέωση. +1 μην το αφήσεις για αργότερα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.