Προς το περιεχόμενο

Tροκτικο

zaqxsw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενοεισ αυτο?

Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)

δεν μου κανει τπτ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ----------

μου δειχνει τις αναρτησεις σε αλλη μορφη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:22 ----------

και μου το προσθετει στα " εργαλιοθηκη σελιδοδεικτων"

Δημοσ.

Στη δεξιά στήλη (όχι σε αυτή που έχει τις ειδήσεις, στα πορτοκαλί γράμματα δεξιά) κάτω-κάτω, έχει «σχόλια-παρατηρήσεις». Εκεί βάζεις όνομα, email και το κείμενό σου. Το αν θα δημοσιευτεί εξαρτάται βέβαια από τους διαχειριστές του εν λόγω blog.

Δημοσ.
Πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις έναν gmail λογαριασμό.

Γιατι αφου η φορμα επικοινωνίας δουλεύει και χωρις να χεις λογαριασμό στην Google.

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται να κάνει ο καθένας ανάρτηση,αυτό το εγγραφή σε αναρτήσεις (Atom) έιναι για να γραφτείς στα news feeds.

Ο τρόπος είναι αυτός που λέει ο φίλος spid_x.

Δημοσ.
Δεν ήξερα πως μπορεί ο καθένας να αμορτισάρει είδηση εκεί.

Έτσι εξηγείται, γιατί είναι ειδησεογραφικό κωλοχανείο.

Κάνεις λάθος. Στέλνεις τις ειδήσεις με email και τα παιδιά διαλέγουν τι θα βάλουν.

Από τις 10 ειδήσεις έχεις 2-3 σαβούρες (αυτό με τις καλυμμένες φωτογραφίες, τις θεωρώ βλακεία) αλλά έχει και ειδήσεις που δε διαβάζεις αλλού.

Δημοσ.

Έχω στείλει και εγώ πάνω απο 10 φορές και όλες τις φορές το ανέβασαν. Γενικά το τροκτικό απο τις 20 αναρτήσεις οι 1-2 θα είναι δικές τους και στην ουσία θα είναι μοναδικές και θα έχουν ουσία.

Δημοσ.

ανάλογα με τα κέφια τους είναι... άλλες φορές ανεβάζουν ότι κουλαμάρα στείλει ο καθένας και αλλες "κόβουν" τα πάντα... προσωπικά έχω στείλει 5 φορές τις 3 το έβαλαν το άρθρο τις άλλες 2 (ήταν απάντηση σε προηγούμε άρθρο κάποιου) ΔΕΝ το έβαλαν... ίσως έτσουζε λίγο. Δικαιωμα τους βέβαια. btw ας φτίαξουν και λίγο το interface είναι ΑΘΛΙΟ και προσοχή στο καλάμι... είδατε τι έπαθε ο Ταρζάν.

Δημοσ.

ε εχει χασει αρκετα το τροκτικο...αρχηζουν και σχολιαζουν τους παντες και τα παντα και χανεται η ουσια.Το μονο καλό π εχει ειναι οτι βαζει υις καταγκελίες των χρηστων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...