Προς το περιεχόμενο

Τεχνολογία για online multiplayer παιχνίδι με πληρωμή

BonJovi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

δεν ξέρω αν το θέμα μου μπορεί να μπει στην κατηγορία αυτή αφού αφορά γενικότερα τον προγραμματισμό και όχι π.χ. κάποιο κομμάτι κώδικα. Ήθελα να ρωτήσω ποια τεχνολογία είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί για το θέμα ασφάλειας στην περίπτωση ενός παιχνιδιού σε κάποια ιστοσελίδα. Θα μπορούσε, π.χ., για κάτι τέτοιο να χρησιμοποιηθεί τεχνολογία Flash για το κομμάτι του παιχνιδιού και η γλώσσα php για το θέμα πληρωμής? Υπάρχει κάτι άλλο πιο σίγουρο και ασφαλές το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί? Π.χ. java ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο?

Δημοσ.

Οι κανόνες σωστού και ασφαλούς προγραμματισμού υπάρχουν ανεξαρτήτος γλώσσας. Το θέμα είναι να αποφασίσεις σε τι γλώσσα θα γράψεις το παιχνίδι και στην συνέχεια όσον αφορά την πληρωμή χρησιμoποιείς paypal που είναι ασφαλές. Ο χρήστης δεν θα δώσει στοιχεία σε σένα (πιστωτική) αλλά θα πληρώσει μέσω paypal.Χρειάζεται ένα integration του paypal στο website. Εσύ απλά θα έχεις μια επικοινωνία με το paypal που θα ενεργοποιείς τον χρήστη ή θα ενεργοποιείς κάποια υπηρεσία . Η php είναι πάντως καλή και δυνατή γλώσσα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...