giokspy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Χρονια πολλα σε ολους. Εχω μια παλια βιντεοκαμερα samsung και θελω να μεταφερω καποιες κασσετες στο pc μεσω firewire.χρειαζομαι καποιο software(δεν εχω τιποτε απο την καμερα) η καποιο hardware(πχ tv cart)??? Η μητρικη ειναι η Asus P5Q-E.
sugata Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εφόσον η σύνδεση γίνεται μέσω firewire, λογικά δε θα χρειαστείς τίποτε άλλο πέραν του καλωδίου για να γίνει η σύνδεση. Λογικά με το που θα συνδέσεις την κάμερα ο υπολογιστής θα την αναγνωρίσει κατευθείαν. Αν θες, μπορείς, κοιτώντας το μοντέλο της κάμερας σου, να πας στο site της samsung να δεις μήπως υπάρχουν τίποτα drivers για σύνδεση με pc. Αν δεν υπάρχουν, δεν τρέχει και τίποτα. Ανοίγεις το windows movie maker και κάνεις capture το video, αν θες να κάνεις κάποιο edit, ή, αν δε θες να κάνεις edit στο video, απλά επιλέγεις να τα κάνεις save. Αν δεν έχεις το windows movie maker, κατέβασε το. Τζάμπα είναι, και δε νομίζω να χρειαστείς και τίποτα περισσότερο.
freemind11 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έχω μια κάμερα με dvd, και θέλω να μετατρέψω τα αρχεία video που βγάζει σε avi ή mpeg, ώστε να μπορέσω μετά να κόψω και να πάρω αυτά που θέλω από μέσα. Πως μπορώ να το κάνω? Τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω? Ευχαριστώ
sugata Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 πάλι με το windows movie maker. είναι το πιο απλό και free πρόγραμμα που υπάρχει για να κάνεις αυτή τη δουλειά. μπορείς κατευθείαν να κάνεις edit, αφού επιλέξεις αντί για save ολόκληρου του βίντεο να κάνεις capture και να κρατήσεις τα κομμάτια που εσύ θέλεις.
giokspy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Για XP που ειναι το movie maker? το ψαχνω 1 ωρα αλλα δεν...
ss13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα αυτά !! http://download.cnet.com/Windows-Movie-Maker-Windows-XP/3000-13631_4-10165075.html http://www.soft82.com/download/Windows/Windows_Movie_Maker
sugata Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Έναρξη - Όλα τα προγράμματα - Βοηθήματα ; Δεν το έχεις εκεί; Sorry, λάθος δικό μου που παρέθεσα λινκ για τα vista...:
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
giokspy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 σωστα, τωρα ειδα την καταλληλη κατηγορια!! λοιπον οσο κι αν εχω ψαξει δε μπορω να βρω το movie maker για XP σαν αρχειο αλλα μονο μεσω του windows update που οσο κι αν το παιδευα δε μπορεσα να βγαλω ακρη και να το εγκαταστησω http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx . Υπαρχει καποιο αλλο αναλογο software??
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Στο link σου λέει ότι αν έχεις εγκαταστήσει το SP2 τότε έχεις ήδη το mm2.1. Αν δεν το έχεις, μπορείς να το κατεβάσεις το SP2 από ΕΔΩ. Κάρτα Firewire έχεις στο pc; Μπορείς να βρεις κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα για επεξεργασία dv-avi όπως το Pinnacle studio, το Premiere Elements, το Sony Vegas, το Cyberlink Power Director κτλ που είναι για επεξεργασία βίντεο (video edit). Υπάρχει και ένα δωρεάν το Jashaka.
giokspy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 το Pinnacle studio το εχω και original οποτε θα χρησιμοποιησω αυτο. στο σταθερο που θελω να περασω το βιντεο ισως δεν εχει το sp2 αλλα μπορω και στο HTPC που εχει θυρα firewire και vista+7 αλλα προς το παρον το εχω ξεστησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.