Tecktonik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Γεια χαρά σε όλους, Έχω ένα desktop(xp) με το οποίο συνδέομαι κανονικά στο ιντερνετ μέσω του Siemens Cl 110 και πρόσφατα πήρα ένα laptop(vista) και θα θελα τη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει να μου πει τι θα μπορούσα να κάνω για να έχω ιντερνετ και στα δύο. Όποιος έχει την όρεξη να μου πει καμιά ιδέα θα του ήμουν πολύ ευγνώμον. Ευχαριστώ προκαταβολικά..
pisio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα το Siemens Cl 110 είναι modem ή router, ασύρματο ή ενσύρματο??
Tecktonik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Είναι ενσύρματο router και είναι ήδη συνδεδεμένο με το Desktop..
pisio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να συνδέσεις το laptop με το router?? Θα πρέπει να δεις εάν το dhcp είναι ενεργοποιημένο στο router σου, εάν ναι θα ορίσεις το laptop να παίρνει αυτόματα ip και λογικά θα δουλέψει
Tecktonik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι άλλο, έχω και ένα ασύρματο router, θα γινόταν να έχω δύο router σε μια γραμμή?
pisio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα δεν γνωρίσω αλλά θα πρέπει στο ένα router να απενεργοποιήσεις το dhcp για να μην έχεις μπέρδεμα με τις ip και κάποιες άλλες ιδιότητες. Γιατί δεν χρησιμοποιείς το ασύρματο μόνο
Tecktonik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Θα δοκιμάσω με το ασύρματο και ελπίζω να γίνει η δουλειά.. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!
nick#18 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Το cl-110 δεν εχει wi-fi και επισης δεν γινεται να εχεις 2 router σε μια γραμμη...συνδεσε το με usb το laptop ή παρε ενα τετοιο να κανεις τη δουλεια σου....βαζεις πανω το ethernet απο το modem και μετα με αλλα 2 ethernet καλωδια συνδεεις και τα 2. Υπαρχει και η λυση ομως του να αγορασεις νεο modem/router να εχει και wi-fi ετσι ωστε να συνδεεις το laptop ασυρματα...
soulguard Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους, Έχω ένα desktop(xp) με το οποίο συνδέομαι κανονικά στο ιντερνετ μέσω του Siemens Cl 110 και πρόσφατα πήρα ένα laptop(vista) και θα θελα τη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει να μου πει τι θα μπορούσα να κάνω για να έχω ιντερνετ και στα δύο. Όποιος έχει την όρεξη να μου πει καμιά ιδέα θα του ήμουν πολύ ευγνώμον. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Λοιπον εχω και εγω το ιδιο router και παιρνει το δικο μ pc (xp) και τησ αδερφησ μ (vista) απλα εγς παιρνω με το utp καλωδιο ενω η αδερφη μ με το usb. Το μονο που εχεισ να κανεισ ειναι να κανεισ install το cd που ειχε μεσα το router σ και ολα ειναι good (ειτε στα xp ειτε στα vista). Αυτή η λυση ειναι για ν μην ξοδεψεισ χρηματα, φυσικα μπορεισ να αγορασεισ ενα switvh hub(δεν ξερς ποσο κοστιζουν αλλα δεν νομιζω να ξεπερνοθν τα 20Ε αλλα γιατι να τα δωσεισ αφου μπορεισ να το κανεισ και τζαμπε).Ελπιζω να σε βοηθησα και καλη χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.